Kolmårdsvägen 41, 3 tr

Kolmårdsvägen 41, 3 tr

Pris ej angivet

Månadsavgift: 3 037 kr
Ansvarig mäklare
Daniel Hegethorn
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Sezen Demirag
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Lidingö - Käppala/Killinge

Modernt renoverad tvåa högst upp i huset

Söker du ett boende utöver det vanliga där renoveringstimmar är bortprioriterade? Då är det hög tid att bege sig till Kolmårdsvägen 41. Lägenhet ligger högst upp i huset och har fint renoverade ytskikt, stambytt badrum och ett stilrent påkostat kök. Lägg därtill ett väl tilltaget vardagsrum och utgång till mysig västvänd balkong högst upp med ett ogenerat läge och många soltimmar. Lägenheten är belägen i populära Brf Kolveden med stabil ekonomi och många stora renoveringar bakom sig. Föreningen har dessutom investerat i ett gym och en bastu/relax för sina medlemmar att nyttja. Det finns även en övernattningslägenhet för medlemmarna att hyra. På bekvämt promenadavstånd nås såväl matbutik som kommunikationer som tar er till centrum och in till stan.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Kolmårdsvägen 41, 3 tr

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

58 m²
Areauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Månadsavgift

3 037 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme & vatten.

Lägenhetsnummer (föreningen)

19

Andel i föreningen

0,494014 %

TV och internet

Leverantör: Open Universe. För priser och utbud se www.openuniverse.se. Bredband genom fiber (1000 Mbit/s). Leverantör: Open Universe. För priser och utbud se www.openuniverse.se.

Rumsbeskrivning

Hall

Redan här märker ni att denna lägenhet är något utöver det vanliga! Kliv in genom den trygga säkerhetsdörren och häng av er jackorna på krokar direkt till höger eller i någon av garderoberna med spegeldörrar varvat med vita släta dörrar. Här pryds golvet av ett snyggt klinkergolv och väggarna är vitmålade.

Kök

I direkt anslutning till hallen nås det moderna köket som inspirerar till matlagning och som kommer att imponera på era vänner. Snyggt kök med vita högblanka skåpluckor och rostfria beslag som matchar fint med vitvarorna. Integrerad kyl/frys som enkelt nås för att underlätta matlagningen. Köket är i övrigt utrustat med: Induktionshäll, separat ugn, micro, samt en spisfläkt. Snyggt stänkskydd i form av mörkgrått kakel ovan arbetsbänk. Det finns plats för ett matbord till ett sällskap om ca 4 personer. Här finner du samma snygga klinkergolv som i hallen.

Vardagsrum

Stort och lättmöblerat vardagsrum som liksom kök, hall och sovrum är totalrenoverat med nya ytskikt. Golvet består av en ekparkett och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong

Möblerbar balkong i bästa västerläge högst upp i huset. Plats för bord och stolar.

Sovrum

Välplanerat sovrum med plats för dubbelsäng och arbetsbord. Utöver en snyggt integrerad dubbelgarderob finns ytterligare förvaring i stor garderob med speglade skjutdörrar. Ekparkett på golvet och väggar målade i en modern gråblå ton.

Badrum

Stambytt och helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel med en bård. Fönster för ljusinsläpp och vädring. Badrummet är i övrigt utrustat med: WC, tvättställ, badrumsskåp med spegel samt badkar. Förberett för tvättmaskin!

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Alla ytskikt i lägenheten är renoverade och badrummet stambyttes -96.

Uteplats/balkong

Härlig möblerbar balkong i västerläge höst upp i huset!

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1950-1952

Fönster

2-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns ett källarförråd och ett matkällarförråd som hör till lägenheten. Tvättstuga finns i huset. Tid i tvättstugan går att boka via app i mobilen eller online om man inte önskar gå ner till tvättstugan för att boka. Grovtvättstuga finns på Tivedsvägen.

Fastighetsbeteckning

Omberg 1

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2009-12-17

Energiprestanda, specifik energianvändning

162 kWh/m2 och år

Föreningen

Information

Föreningens namn

Kolveden

Föreningens organisationsnummer

769607-2086

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I avgiften ingår värme & vatten.

Föreningens hemsida

Kolveden

Om föreningen

Antal lägenheter

230 st , varav 13 st hyresrätter

Antal lokaler

16 st

Byggår

1950-1952

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Det finns 123 parkeringsplatser som går att hyra för 200 kr/mån. Till dessa är det för närvarande kö. Det finns även 11 garageplatser som går att hyra för 600 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö.

Allmän information

Föreningen Brf Kolveden bildades 2005 och består av 230 lägenheter varav 13 är upplåtna med hyresrätt. Det finns även 30 lokaler. Föreningen har i dagsläget (2022-03-24) inga planer på att förändra avgiften. Juridisk person godtas ej som medlem i föreningen. Föreningen godkänner delat ägande, lägsta ägarandel är 10%. Föreningens medlemmar har tillgång till ett nybyggt gym beläget på Kolmårdsvägen 51. För att nyttja gymmet löser man ett medlemskap om 1 200 kr/år. Är man fler i hushållet kostar medlemskapet 600 kr/år för nästkommande person. Fin bastu/relax har under 2013 färdigställts i källaren till port 63. Vill man nyttja bastun betalar man 600 kr/år och hushåll. Föreningen planerar två kostnadsbesparande åtgärder för medlemmarna: 1. Byta till ett gemensamt elabonnemang för varje hus. 2. Teckna ett kollektivt bredbandsabonnemang via Sappa för 109 kr/mån per lägenhetsinnehavare.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

2020: Installation av porttelefoner till samtliga entréer. 2020: Energideklaration 2019: Renovering och målning av källare. 2019: Nya armaturer till källare och vindar. 2019: Stamspolning. 2017: Tilläggsisolering av vindar på Kolmårdsvägen. 2015: Renovering av de sista tvättstugorna. 2014: Badrumsfönster. 2013: Ny utomhusbelysning vid entréer. 2013: Bastu/Relax färdigställd på Kolmårdsvägen 63. 2013: Nytt gym på Kolmårdsvägen 51. 2010: Stamspolning. 2009: OVK. 2009: Energideklaration. 2009: Indragning av fibernät. 1995-1997: Stambyte. 1995-1997: Elstigare. 1995-1997: Renovering av fasader, balkonger och tak.

Ekonomi

Månadsavgift

3 037 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme & vatten.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-10-24

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

510 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

279 kr/månad

Försäkring

231 kr/månad

Personer i hushållet

2 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.