Stadshusgatan 4

Stadshusgatan 4

Pris

5 295 000 kr

Månadsavgift: 4 492 kr
Ansvarig mäklare
Ola Niklasson
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
NACKA - Nacka Forum

Suveränt välplanerad 3:a med dubbla balkonger med kvällssol!

I Centrala Nacka, intill Nacka Forum, på gångavstånd till kommande tunnelbanestation Nacka centrum och granne med stadsparken uppför Botrygg 137 bostadsrättslägenheter med inflyttning från Q1 2023 till Q4 2023. Här bor du med svårslagen kombination av närhet till kommunikationer, handel och naturområden. I Nya Gatan bor du i en välplanerad fastighet med ombonad innergård. Vi vill att ditt hem ska vara en en lugn och rofylld plats som en kontrast till det pulserande stadslivet i Centrala Nacka. Vi vill underlätta för dig som boende att göra hållbara val. Därför ser vi till att det i fastigheten finns cykelpool, cykelverkstad och bilpool. I de 137 bostadsrätterna finns det mesta; från den yteffektiva och flexibla ettans ”compact living” till rymd och ljus i den generösa femrummaren. Generös takhöjd från 2,60 meter. Samtliga lägenheter har komfortvärme i badrumsgolv. Vi har tillsammans med en inredningsarkitekt tagit fram tre kostnadsfria koncept för kök respektive badrum. Dessa ger dig möjlighet att inreda din lägenhet efter egen smak. Du väljer fritt vilka koncept som passar just dig. Vid planeringen av lägenheterna har stor omsorg lagts vid kvalitéer som balkonger, ljusinsläpp, smarta förvarings-utrymmen och beständiga material. Interiören går i sobra naturmaterial. De stora fönstren har fönsterbänkar i natursten och snedställda smygar som ökar ljusinsläppen ytterligare. Golven i ek är sköna att gå på och ger en behaglig inomhusmiljö med exklusiv känsla. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, där återfinns exempelvis regndusch med glasväggar och komfortvärme i det helkaklade badrummet samt kvalitetskök från Ballingslöv. -Bra kommunikationer och nära till allt. -Stockholms bästa skolor. -Nära till friluftsliv, idrott och föreningsliv. -Skärgårdsnära boende med cykelavstånd till Stockholm city. Läget är fantastiskt oavsett om man vill ha närhet till kommunikationer, matbutiker, hårfrisörer eller shopping! Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss eller 15-20 min på cykel. Gå in på projektets hemsida www.brfnyagatan.botrygg.se för att komma till bostadsväljaren!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Stadshusgatan 4

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

77 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum

Pris

5 295 000 kr

Månadsavgift

4 492 kr/månad

Lägenhetsnummer (föreningen)

1544

Andel i föreningen

0 %

Byggnad

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Om Nacka Forum

Allmänt om Nacka Forum

Lägenheten ligger intill Nacka Forum, som är ett toppmodernt affärscentrum i centrala Nacka, som erbjuder allt du behöver i form av service och butiker. Härifrån når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med buss. Strax intill bostaden ligger Ica MAXI och inom bekvämt gångavstånd ligger Nyckelvikens naturreservat med dess 134 hektar natur! I området Nyckelviken finns lummiga ängar, ett hembygdsmuseum, en 4H gård, ett café, flertalet motionsspår, löparslingor och utomhusgym, härliga klippbad, ångbåtsbrygga osv. För er som föredrar inomhusgym eller gruppass finns även Puls & Träning samt SATS i närområdet. I närheten ligger även lummiga Långsjön som erbjuder härligt bad under sommarmånaderna. Det finns ytterligare ett stort naturområde i Nacka även kallat Nackareservatet som ligger i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, hela 700 hektar friluftsområde. Där finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Ett flertal busslinjer finns i närheten som avgår med täta turer. Till Slussen tar det ca 8-10 minuter. Även Saltsjöbanan finns att tillgå med station Lillängen och Storängen. Med bil tar det endast 5 till 10 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, beroende på trafiken. En kort promenad från bostaden ligger Nacka Strand och härifrån går det bra att ta båten med SL-kortet till bl.a. till Nybrokajen, Djurgården och Fjäderholmarna På sikt planeras även tunnelbanan som kommer ha en station i bostadens absoluta närhet. Mer info hittar ni på www.sl.se

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Nya Gatan i Nacka

Föreningens organisationsnummer

769638-6064

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Om föreningen

Äger föreningen marken

Ja

Ekonomi

Pris

5 295 000 kr

Månadsavgift

4 492 kr/månad

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.