Armégatan 28, vån 3!

Armégatan 28, vån 3!

Solna - Västra Skogen
Budgivning pågår
Högsta bud

2 700 000 kr

Utgångspris: 2 495 000 kr
Läs mer om budgivning
Visa alla bud
Ansvarig mäklare
Jonathan Rappel
Fastighetsmäklare
Arrow right icon

Fin tvåa i populärt område!

Fint renoverad tvåa med ett härligt ljusinsläpp! - Låg månadsavgift inkl. vatten, värme och Comhem basutbud - Stambytt & renoverat badrum - I föreningen finns gott om parkeringsplatser - Fina materialval - Insynsskyddat läge Välkomna till Armégatan 28 och denna fint renoverade tvåa med fint ljusinsläpp! Går vi in i detalj på interiören så möts vi av fina golv som tillsammans med ljusa väggar utgör en perfekt grund. Köket går i vitt och grått, här finns en bra yta för matplats som rymmer små och stora sällskap. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffdel och hemmakontor om så önskas. På ena sidan finns en fönstervägg som ger ett härligt ljusinsläpp, här finns även utgång till bostadens balkong! Intill hallen nås det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng, garderober samt extra förvaring om så behövs, sist men inte minst finns i lägenheten ett stort badrum, stilrent renoverat i stambytet. Området är familjärt och trevligt med både naturen, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara någon minut från lägenheten finns den lokala ICA-butiken och bara några minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. I området ligger även Västra Skogens T-bana med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig in till stan på 7 minuter. I närheten av denna T-banestation ligger även Ulvsundavikens strandpromenad. Under joggingrundan längs vattnet in mot stan passerar du bland annat Pampas Marina, Hufvudsta gård och Karlbergs slott. Välkommen hit för att trivas!

Fakta om Armégatan 28, vån 3!

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

56,5 m²
Areauppgifter enligt ek. förvaltare

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum

Pris

2 495 000 kr

Månadsavgift

3 066 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, VA, basutbud TV via Tele2.

Lägenhetsnummer (föreningen)

0699

Andel i föreningen

0,10855 %

TV och internet

Tv: Alla lägenheter är anslutna till det digitala basutbudet via Tele2. Basutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband: Föreningen har tecknat avtal med IP Only 2017. Avtalet innebär att IP Only har installerat fiber in i varje bostadsrätt. Fibernätet är ett öppet nät så man teckar får ansluta sig och teckna avtal därifrån.

Rumsbeskrivning

Info

Till lägenheten hör ett förråd.

Byggnad

Byggår

1962-64

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2018-04-30

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda primärenergital

134

Om Västra Skogen

Allmänt om Västra Skogen

Bo med närhet till matvarubutik, restauranger, apotek, t-bana, bussar och all övrig tänkbar service. Närområdet erbjuder fina promenadstråk längs med Ulvsundasjön, Pampas Marina och Karlbergs slott. Med en promenad via Karlbergs slott kan ni ta er in till Rörstrandsgatans trevliga restauranger på bara 25 minuter. Några minuter bort finner ni även Huvudstabadet med både utomhusbassäng och bryggbad. I anslutning till Huvudstabadet finns Augustendals 4H gård med många djur och mysigt café. I närheten finns också Huvudsta gård med ridskola och Pampas Marina med sin trevliga sjökrog och populära helgbrunch. Här finns allt för ett bekvämt vardagsliv!

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med tunnelbanan Västra Skogen (med dubbla linjer) alldeles intill.Med tunnelbanan tar ni er in till T-centralen på bara 7 minuter. I anslutning till tunnelbanan finns även ett flertal busslinjer.

Tjänster i området

Alldeles i närheten finns matvarubutik, restauranger, apotek, t-bana och bussar.

Föreningen

Information

Föreningens namn

HSB Brf Pampas

Föreningens organisationsnummer

715200-1181

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Nej

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I avgiften ingår värme, VA, basutbud TV via Tele2.

Föreningens hemsida

HSB Brf Pampas

Om föreningen

Antal lägenheter

746 st

Antal lokaler

6 st

Byggår

1962-1964

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

545 st p-platser finns. Kötid är normalt 1-3månader. Det finns även 11 st MC-platser i föreningen. Kötiden för MC-platserna är uppskattningsvis cirka 10-15 år. 85 st garageplatser finns. Separat hyresobjekt. Kölista. Kötiden är uppskattningsvis cirka 15-20 år för garageplatserna.

Allmän information

En av Solnas större föreningar bestående av sju flerbostadshus belägna på Infanterigatan, Armégatan samt Ingentingsgatan med egen förvaltning och mycket bra service för sina medlemmar. I föreningen finns 746 bostadsrätter, 7 bostadsrättslokaler samt 54 hyresrättslokaler. Det är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen har bl.a. egna fastighetsskötare som utan kostnad hjälper till med mindre åtgärder. Föreningens allmänna utrymmen städas professionellt varje vecka. Utöver detta så har föreningen även egen grillplats, gungor, boulebana och på vår och sommarhalvåret njuter du med fördel av all grönska i området. Lägenheterna har ett källar-/eller vindsförråd samt ett matkällarförråd, undantag kan förekomma. Kontakta förvaltningskontoret för exakta uppgifter. För ytterligare allmän information hänvisar vi till föreningens hemsida www.brfpampas.se och/eller föreningens förvaltningskontor.

Föreningens ekonomi

Med anledning av kommande fasadprojekt (fasader, fönster och balkonger). för närvarande beräknas avgiftshöjningen ske enligt följande enligt förvaltningskontoret 2022-12-09.: 2024 - med 7% 2025 - med 5% Se föreningens hemsida för mer information: www.brfpampas.se

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Det kommer att genomföras renovering av fönster och balkonger (där Infanterigatan 5 planeras att vara färdigt senast den 31 Juli 2023). Innan styrelsen är klara med detta så råder det stopp för inglasning av balkongerna. För mer info se föreningens hemsida som uppdateras när dem har några nyheter. www.brfpampas.se. Åtgärd av dagvatten- och dräneringsledningar i mark kommer att utföras På samtliga hus under närmaste 4-5 åren, men just nu är Infanterigatan 1-5 klart och under januari – maj 2022 åtgärdas Infanterigatan 4-6. Gjorda renoveringar / Underhåll: 2021 - Dräneringsarbete 2021 - Cykelförrådet uppdateras med bättre och smartare cykelförvaring,. 2018 - Nytt låssystem (tagg och porttelefoni) har installerats. 2018 - Indragning av fiber. 2013 - Samtlig maskinell utrustning bytt i föreningens tvättstugor 2009-2012 - Stambyte med våtrumsrenovering 2008-2009 - Nya tak 2007 - Konditionsbesiktning av vatten, radiator- och avloppsledningar. Målning av yttertaksplåt. OVK-besiktning 1997 - Tvättstugor renoverades 1993 - Fasad renoverades 1992 - Hissar renoverades

Gemensamma utrymmen

Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, vindsförråd, matkällarförråd samt tvättstugor för såväl tidsbokning som spontantvätt. Det finns 6 stycken stora tvättstugor, ett i varje hus (förutom på Ingentingsgatan 5 och Infanterigatan 8). I varje tvättstuga finns tre normaltvättstugor, spontantvättstuga samt en grovtvättstuga som bokas via app, väldigt smidigt. Finns inglasad balkong skall köparen överta avtal som finns tecknat mellan bostadsrättshavaren och föreningen. Stopp för inglasning råder tillsvidare med hänvisning till utredning av eventuella balkongåtgärder. Föreningen har egen föreningslokal som bostadsrättshavare kan hyra för mindre tillställningar. Kostnad: f n 500:-/dygn och deposition om f n 500:-. För ytterligare allmän information hänvisar vi till föreningens hemsida och/eller föreningens förvaltningskontor.

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa.

Ekonomi

Pris

2 495 000 kr

Månadsavgift

3 066 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, VA, basutbud TV via Tele2.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-07-11

Pantsättningsavgift

788 kr

Överlåtelseavgift

1 838 kr
Överlåtelseavgift betalas av säljare

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Boneo banner

Läs mer