Dammtorps allé 4

Dammtorps allé 4

SOLNA
Accepterat pris!

3 195 000 kr

Månadsavgift: 3 518 kr
Ansvarig mäklare
Tobias Franzén
Fastighetsmäklare
Arrow right icon

Högst upp!

Accepterat pris! Stor välplanerad tvåa om 62 kvm med utmärkt läge i Järvastaden. Här erbjuds ett påkostat boende med stor avskild balkong i söderläge mot trevligt grönområde. Modernt kök med goda arbetsytor och förvaring. Vardagsrum med öppen sällskapsyta och flertalet fönster som ger stor trivselkänsla. Rymligt badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Luftigt sovrum med god förvaring genom inbyggd skjutdörrsgarderob. Gällande kommunikationer nås Buss 505 och 540 på andra sidan parken och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Bergshamra och Hallonbergens tunnelbana samt Solna Centrum. Att promenera till Ulriksdals pendeltågsstation respektive Hallonbergens tunnelbana tar ca 10-15 minuter. När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet samt utomhuspadelbana. På din väg mot Sundbyberg centrum passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Välkommen hit för att trivas!

Fakta om Dammtorps allé 4

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

62 m²
Areauppgifter enligt ek. förvaltare

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1-1 sovrum

Pris

3 195 000 kr - Accepterat pris!

Månadsavgift

3 518 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, kallvatten. Föreningen har ett kollektivt "Triple play" avtal med Telia (TV, bredband och telefoni) en obligatorisk avgift läggs på avgiften varje månad om 254 kr. Varmvatten debiteras kvartalsvis efter faktisk förbrukning.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1302

Lägenhetsnummer (föreningen)

21302

Andel i föreningen

2,461 %

Andel av årsavgift

2,45781 %

TV och internet

TV/Bredband/Telefoni levereras av Telia via fiber (Telia triple play). Föreningen har tecknat ett kollektivtavtal så en kostnad om 254 kr tillkommer på avgiften. I varje lägenhet finns ett internt nätverk där man kan styra vilken funktion man vill ha i respektive uttag.

Rumsbeskrivning

Vardagsrum

Mysigt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och plats för soffa samt diverse möbler. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en social men samtidigt en privat känsla för den som önskar det bästa av båda världar.

Hall

Gott om förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd skjutdörrsgarderob samt plats för avhängning direkt till vänster om entrédörren. Du möts av genomgående ekparkett samt ljusa väggar som ger bostaden ett ljust och välkomnande intryck. I anslutning till hallen har du en klädkammare med plats för samtliga årets plagg.

Kök

Ett modernt och välutrustat kök med full maskinell utrustning och med vita köksluckor med moderna handtag. Köket har gott om skåp och lådor till förvaring och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, ugn/spis med keramikhäll och fläkt. Matplats i ett ljust och fint läge intill fönster mot söder. Från köket når man den stora avskilda balkongen i söderläge med utsikt mot gården och grönområdet. Föreningen tillåter grillning på balkongen och det finns även bygglov för inglasning av balkongen samt möjlighet att sätta upp markis.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Stora fönster som tillför härligt ljusflöde in till rummet och god förvaring genom inbyggd skjutdörrsgarderob.

Badrum

Stort och stilrent badrum med grå klinker som golv och vitkaklade väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare av märket Siemens och som är placerade under praktisk bänkyta. Ovanför bänkytan finns det överskåp som skapar ytterligare förvaring. Duschplats med designbadkar. Vitt handfat och kommod med förvaring samt spegel med belysning.

Byggnad

Byggår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2016-05-23

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda primärenergital

90

Föreningen

Information

Föreningens namn

Torghusen 1

Föreningens organisationsnummer

769624-9916

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I avgiften ingår värme, kallvatten. Föreningen har ett kollektivt "Triple play" avtal med Telia (TV, bredband och telefoni) en obligatorisk avgift läggs på avgiften varje månad om 254 kr. Varmvatten debiteras kvartalsvis efter faktisk förbrukning.

Föreningens hemsida

Torghusen 1

Om föreningen

Antal lägenheter

33 st

Byggår

2013

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Till föreningen hör ett garage i närliggande fastigheten (Järva skjutbaneväg 52) med 33 platser. Kostnad för garageplatserna är 850 kr/mån. Garageplatser finns även att hyra av grannliggande föreningar. Månadsavgiften är då 1100 kr. Föreningen har två separata köar för medlemmar/externa. Normalt sett så får man en plats inom någon månad. F.n 2är det några i kö enligt styrelsen 2022-10-17. För ansökan om garageplats kan ni kontakta styrelsen. Det finns parkeringsmöjligheter på gatorna i Järvastaden. Solna stad erbjuder boendeparkering för området. Vilket kostar 300 kr/mån eller 750kr/säsong (3 månader med start på dec/mar/jun/sep). Mera information hittar ni på: www.solna.se

Allmän information

Tre flerbostadshus om 33 bostadsrätter i fyra våningar varav ett med källarvåning på adresserna Dammtorps Allé 2-6. Gemensamma utrymmen är garage med parkeringsplatser samt cykelplatser, barnvagnsrum och cykelrum.

Föreningens ekonomi

Föringen kommer att höja avgifterna men inget är beslutat än enligt styrelsen 2022-10-17

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Fastigheten är byggd 2013 och har än så länge inget renoveringsbehov.

Gemensamma utrymmen

Garage med parkeringsplatser samt cykelplatser, barnvagnsrum, cykelrum.

Försäkring

Fullvärdesförsäkring finns via Bostadsrätternas medlemsförsäkring, i den ingår ansvarsförsäkring för styrelsen samt kollektivt bostadsrättstillägg.

Övrigt om föreningen

Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd i källaren märkt med lägenhetsnumret. Alla förråd finns i hus 2 (Dammtorps Allé 4.) I lägenhetsförrådet är det av säkerhetsskäl inte tillåtet att förvara gastuber och brandfarliga vätskor. Av utrymningskäl är det inte tillåtet att förvara föremål utanför det egna förrådet. Förråden är också utrymmesmässigt anpassade för att förvara cyklar. Bygglov finns för inglasning av balkonger. Godkännande från styrelsen krävs dock innan beställning.

Ekonomi

Pris

3 195 000 kr - Accepterat pris!

Månadsavgift

3 518 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, kallvatten. Föreningen har ett kollektivt "Triple play" avtal med Telia (TV, bredband och telefoni) en obligatorisk avgift läggs på avgiften varje månad om 254 kr. Varmvatten debiteras kvartalsvis efter faktisk förbrukning.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-10-13

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

591 272 kr

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer