Evenemangsgatan 40

Evenemangsgatan 40

Pris ej angivet

Månadsavgift: 3 124 kr
Ansvarig mäklare
Nina Shisha
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Solna - Arenastaden

Optimal planerad 2:a med stor balkong i västläge!

Varmt välkomna till populära Evenemangsgatan! Här finner Ni en bostad med uppenbara styrkor! Belägen med ett fantastiskt läge och med en slående utsikt, trevligt ljusinsläpp och med öppen planlösning. Genomgående stilrena och snygga materialval och allt du behöver för ett modernt och bekvämt boende. Lägenhet med genomgående ekparkett och ljusa väggar. Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende med stort sovrum, stilrent badrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att du har gott om plats för det större sällskapet. Men det slutar inte här... Med en redan bra kommunikation kommer det inom kort bli ännu bättre då utbyggnad av T-bana planeras att byggas. Och för den som gillar lugnet har man grönskan och harmonin med ljuvliga spring,- och promenadstråk både från Råstasjön samt Hagaparken. Varmt välkomna på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer information Nina Shisha eller mejla på nina.shisha@lansfast.se - Stor inglasad balkong med vy över Solna - Bra planlösning. - Närhet till grönska. - Närhet till Friends Arena och Mall of Scandinavia. - Bra kommunikation, med pendeltåget är du vid Odenplan på knappt 7-10 minuter. - Garage finns på entréplan - Ett stenkast från Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia - Kommunikationsmöjligheter i form av pendel, bussar, tunnelbana samt tvärbanan - GULA-linjen https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/nya-tunnelbanan/odenplanarenastaden/

Räkna på ditt boende

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Evenemangsgatan 40

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

49 m²
Enligt ek.förvaltare

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

3 124 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Brf har individuell mätning av el

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1405

Lägenhetsnummer (föreningen)

802-E1405

Andel i föreningen

0,59858 %

TV och internet

Telia Triple Play Paketet Lagom ingår från Telia

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Inbyggd garderob med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar och parkett på golv.

Kök

Modern kök med ljusa luckor med matchande kakel ovan. Här finner ni allt som ni kan tänkas behöva och lite till. Den maskinella utrustningen består utav induktionshäll med ugn, kyl/frys, inbyggd mikro, fläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring i över samt underskåp.

Vardagsrum

Ljust och luftig vardagsrum med gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns gott om utrymme för sällskapsdel samt matplats. Här finner ni även utgång till balkongen.

Sovrum

Rofyllt sovrum med stort ljusinsläpp via fönster. Här har ni gott om plats för säng samt övrigt möblemang. Gott om förvaringsmöjligheter i garderober längs sidan. Golvet pryds av ekparkett med vit färg på väggarna.

Badrum

Fräscht och rymligt badrum med dusch. Klinkergolv i grått med vitkaklade väggar. Stilren inredning och bra förvaring i stor kommod. I badrummet finns wc, handfat, duschplats, handdukstork , tvättmaskin samt torktumlare.

Balkong

Balkongen bjuder på trevlig omgivning och fin grönskande utsikt. Här möblerar ni enkelt med både bord och stolar samt blomsterarrangemang. Med sitt lugna läge blir detta garanterat en plats för trevliga stunder & avkoppling. Detta är en balkong för en soldyrkare, då balkongen ligger i västläge!

Byggnad

Byggår

2019-2020

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbeteckning

Nationalarenan 13

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Members Club

Föreningens organisationsnummer

769632-2564

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Avgift

Brf har individuell mätning av el

Föreningens hemsida

Brf Members Club

Om föreningen

Antal lägenheter

146 st

Antal lokaler

2 st

Byggår

2019-2020

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Parkman erbjuder möjlighet till parkering för boende i Arenastadens garage enligt följande: • Oreserverad plats vardagar 16:00-09:00 + helg är 993 kr/mån inklusive moms. • Dygnet runt 2028kr/mån inklusive moms. • För privatperson gäller 1 hel kalendermånads uppsägningstid. • Laddplats för elbil: fast kostnad, 265 kr/mån, rörlig kostnad, 1,38 kr/kWh (pris kan ändras beroende på elpriser), tidsbegränsning mån - fre 18:00 - 07:00, samt helger. • Det finns även MC-plats för 744 kr/månad inklusive moms uthyrning@parkman.nu

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Members Club består av 146 lägenheter fördelade på 22 våningar i storlekarna 43 kvm till 125 kvm. Det är det femte och sista huset på Evenemangsgatan i populära Arenastaden precis intill Friends Arena och Mall of Scandinavia!

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftsändringar enligt föreningen 2021-11-30

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Då huset är nytt är det inga renoveringar på gång.

Gemensamma utrymmen

Cykelrum på entréplan Barnvagnsrum på entréplan Tvättstuga finns på plan 2

Gårdsplats

Innergård med plats för lek och umgänge.

Försäkring

Föreningen har Fullvärdesförsäkring inkl. BRF-tillägg hos Folksam, försäkrings nr 410810.

Ekonomi

Månadsavgift

3 124 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Inkl. värme, va, bredband och tv. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och individuell mätning av elförbrukning sker av varje lägenhet.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-08-11

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare