Frögatan 4

Frögatan 4

Pris ej angivet

Månadsavgift: 2 871 kr
Ansvarig mäklare
Martin Eriksson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
SOLNA - Frösunda

I populära Frösunda finns denna optimalt planerade 1,5:a om 45,5 kvm. Med dess utmärkta läge har du det perfekta boendet för dig som kräver allt och lite till. På Frögatan 4 finner ni en välplanerad och funktionell bostad med bland annat stora fönsterpartier med vackert ljusinsläpp och väl tilltagen balkong med utsikt mot föreningens trevliga innergård. Genomgående fräscha ytskikt och ljusa interiörer. Brf Kullen är en stabil förening med god ekonomi. Här erbjuds ett kvalitetsboende med en praktisk och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. I anslutning till hallen finns ett ljust och fräscht badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Utrustat med bland annat golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Från hallen når du allrummet som är lättmöblerat och yteffektivt med parkettgolv. Praktisk sovalkov samt ett rymligt kök med med all maskinell utrustning som du kan tänkas behöva. I köket har du plats för större matbord vid fönster i tre väderstreck. Frösunda är ett trivsamt och lugnt område med småstadskänsla. Runt hörnet finns Hemköp och området erbjuder restauranger, café, konditori, banker, gym, frisör och småaffärer. Frösunda har även vårdcentral, apotek samt tandläkarmottagning. Som inte det var nog så är det även mycket goda kommunikationer. Med bil är man snabbt på väg mot destinationer åt alla väderstreck genom närheten till både E4 och E18. Bussarna tar er till Solna C (anslutning till T-banans blå linje), centrala Stockholm (anslutning till grön och övriga tunnelbanelinjer) och Bergshamra centrum (anslutning till röd linje) medan flygbussarna tar er till Arlanda . Tack vare Frösundas perfekta läge erbjuds under helgerna även mycket goda nattliga kommunikationer till hållplatsen Frösunda från centrala Stockholm (ca 7-13 min). Från Solna station finns pendeltåg som tar er till Stockholm C på ca 7 min samt ger ytterligare en smidig möjlighet att ta sig till Arlanda. Härifrån avgår även tvärbanan samt flertalet bussar. Bostaden har gångavstånd till en av världens top 10 bästa takbarer (Enligt Forbes i en artikel från Juli 2018) genom The Winery Rooftop Terrace (Se bilder) massvis av shopping genom Westfield Mall of Scandinavia men även närhet till Friends Arena och natursköna Hagaparken med Brunnsviken som erbjuder badmöjligheter samt vintertid även skridskoåkning. Här bor ni verkligen i hjärtat av Frösunda, med närhet till naturens avslappnande sus såväl som stadens pulserande brus. Varmt välkommen på visning!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Frögatan 4

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

45,5 m²
Enligt ekonomisk förvaltare

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

1 rum

Månadsavgift

2 871 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Ingår vatten, värme, kabel-TV, bredband. El avräknas kvartalsvis mot verklig förbrukning.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1102

Lägenhetsnummer (föreningen)

00332

Andel i föreningen

0,4987 %

TV och internet

Digital TV från Comhem Basutbud + 8 valfria, bredband 250Mbit/s via fiber från Ownit (båda två delarna ingår i avgiften).

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in till denna ljusa och attraktiva lägenhet. Plats för avhängning av ytterkläder och gott om förvaringsmöjligheter i hall. Här finns garderober och städskåp. Ljusa väggar och ekparkett. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum

Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättställ med kommod, dusch, WC, och spegelskåp. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork.

Vardagsrum / Sovalkov

Vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp och skapar rymd. Bra sällskapsytor med gott om plats för önskvärt möblemang samt säng i sovalkov. Ekparkettgolv och ljusa väggar. Här finnns även utgången till bostadens kanske största tillgång, den väl tilltagna balkongen

Kök

Fräscht kök med ljusa väggar och kakel ovanför arbetsyta. Förvaring i ljusa skåpsluckor. Utrustat med häll, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys.

Byggnad

Byggår

2003-2004

Fastighetsbeteckning

Besfästningskullen 6

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2018-06-02

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda primärenergital

102

Föreningen

Information

Föreningens namn

Kullen i Solna

Föreningens organisationsnummer

769601-8840

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

Ingår vatten, värme, kabel-TV, bredband. El avräknas kvartalsvis mot verklig förbrukning.

Föreningens hemsida

Kullen i Solna

Om föreningen

Antal lägenheter

111 st

Antal lokaler

1 st

Byggår

2003-2004

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har 30 platser i kallgarage, kostnad 920 kr/mån. lång kö i dagsläget enligt föreningen, 2022-05-04 Det finns även 10 utomhusparkeringar, kostnad 520 kr/mån. För att ställa sig i kö till parkerings/garageplats kontakta Mona Lisa Hein, monalisa.hein@gmail.com eller på telefon 070-847 55 16.

Allmän information

Bostadsrättsföreningen består av ett flerbostadshus med 111 bostadsrätter och en lokal, som hyrs ut till matvaruaffär (Hemköp). Huset omsluter en grön gård så att de boende lätt kan umgås vid soffor, grillplats och lekplats. Huset har 8 trappuppgångar och omfattar gatuadresserna: Gustav III:s Boulevard 45, 49, 51, 53 och 55 samt Frögatan 4 och 6, Signe Tillischgatan 6. Föreningen äger tomten. Fastigheten uppfördes 2003-2004 av NCC. Föreningen följer en 40-årig underhållsplan.

Föreningens ekonomi

Inga avgiftsförändringar enligt styrelsen 2022-05-04

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Planerade renoveringar / underhåll : Föreningen följer en 40-årig underhållsplan. Inga större renoveringar dom närmaste åren enligt styrelsen 2022-05-04 Gjorda renoveringar / underhåll : 2004 - radonmätning 2006 - garantibesiktning av huset 2012 Spaljéer på gården målade. Stamspolning av köksavlopp. Ståldörrar till sop- och cykelrum målade. Kärl för källsortering av matavfall, batterier, glödlampor, lysrör mm. 2013 Golv i soprum målade. Polering av golv i hissar och entréplan. Byte av sand under gunga. 2014 Målning av golv i samtliga cykel- och barnvagnsrum. Målning av samtliga smidesräcken. Målning av entrépartier och entrédörrar. Nytt torkskåp i en av tvättstugorna. 2015 Reparation och målning av utemöbler, bänkar och grill. Inköp av bord till gården. Bättringsmålning i trapphus. 2016 Byte av sand i sandlåda, OVK-besiktning 2017 Målning av entrépartier och entrédörrar samt dörrar till soprum och cykelrum, spolning av samtliga stammar, byte av expansionskärl och installation av magnetfälla, OVK besiktning 2018 Byte av grovtvättmaskin 2018 Byte av LED belysning i trapphusen och runt fasaderna. 2018 Ny energideklaration utförd 2019 renovering av fogar i terrasser. 2020 - byte av mangel, renovering av fläktar, målning av bord och bänkar på gården, byte dörrhandtag på entrédörrar på gatusidan.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns 2 tvättstugor utrustade med 2 tvättmaskiner, varav 1 för grovtvätt, 1 torktumlare, 1 torkskåp, 1 mangel, strykbräda och strykjärn, städredskap. I anslutning till tvättstugan finns toalett. Det finns även städrum, källarförråd, föreningslokal som kan hyras av medlemmar, soprum, cykel- och barnvagnsrum, extra förråd för uthyrning. Separat kö finns.

Gårdsplats

Gård med lekplats, grillplats bord och soffor.

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos IF Skadeförsäkring AB. Medlemmar tecknar själva hemförsäkring med tillhörande bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Månadsavgift

2 871 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Ingår vatten, värme, kabel-TV, bredband. El avräknas kvartalsvis mot verklig förbrukning.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-05-02

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.