Trubadurvägen 3

Trubadurvägen 3

Budgivning pågår
Högsta bud

4 995 000 kr

Utgångspris: 4 995 000 kr
Läs mer om budgivning
Visa alla bud
Ansvarig mäklare
Martin Eriksson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
SOLNA - Huvudsta

Trea med svårslaget ljusinsläpp!

Välkomna till en drömtrea som präglas av öppna ytor, snygga materialval och ett svårslaget ljusinsläpp från två väderstreck. Tack vare sent byggår 2016 ges en genomgående hög standard och där kök och vardagsrum binds ihop i en delvis öppen planlösning. Välutrustat kök, rymligt vardagsrum, stilrent inrett badrum, två sovrum av mycket bra storlek och en balkong med förmiddagssol. Sett till förvaring finns här båda klädkammare och garderober som underlättar det praktiska. Att bo i föreningen innebär att man har tillgång till den gemensamma terrass med grillmöjligheter, relax-avdelning och spa, bastu samt garage! Trubadurvägen tillhör området Ingenting och här bor du bra med närhet till all tänkbar service. Med ca 5 minuters promenad tar du dig till Västra skogen. Här finns tunnelbana, apotek, restauranger, närbutik med mera. Skulle inte detta vara nog finns Solna Centrum 15 minuters promenad bort med ca 120 butiker, caféer och restauranger. I trakterna av Västra Skogens T-bana hittar du även Ulvsundavikens strandpromenad som tar dig in till Stockholm C på mindre än en kvart med cykel. Längs vägen passerar du bl.a. Karlbergs slott, Pampas marina och Huvudstabadet med både friluftsbad och pool. För dig med bil tar du dig via Pampaslänken ut till E4:an på bara ett par minuter. Området är barnvänligt med många grönområden och lekplatser. Både förskolor och grundskolor finns i närheten.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Trubadurvägen 3

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

89 m²
Enligt ekonomisk förvaltare

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

4 995 000 kr

Månadsavgift

4 821 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV) och ett förråd i källaren. ComHem Bredband tillkommer om 125 kr/ månaden , el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1002

Lägenhetsnummer (föreningen)

8-1002

Andel i föreningen

0,6156 %

Andel av årsavgift

0,61 %

TV och internet

Kabel-TV (grundutbud) via Tele2 ingår i avgiften. Bredband (fiber) via Tele2 1000/1000 tillkommer som obligatoriskt tillägg om 125 kr/mån.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Platsbyggd garderob samt hatthylla för praktisk förvaring. Ljusa väggar och parkettgolv.

Kök

Ljust modernt kök med vita skåpsluckor, glasskiva ovan mörk bänkskiva. Gott om skåpförvaring och arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, induktionshäll, ugn, micro och integrerad diskmaskin. Alla vitvaror från Siemens. Intill den fönsterbeklädda väggen får ett matbord plats. Detta utrymme kan göras om till ett sovrum. Utgång till den fantastiska uteplatsen.

Vardagsrum

Socialt vardagsrum med halvöppen planlösning mot kök. Gott om plats för soffgruppen, tv-möblemang samt övrig vardagsrumsinredning. Stort fönsterparti som skapar rymd och ger ett härligt ljusinsläpp.

Badrum

Helkaklat badrum med stilrena ytskikt som grått klinkergolv och ljusa stora kakelplattor på vägg. Här finns duschhörna med glasvägg, wc, handfat med tillhörande spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med praktisk avlastningsbänk ovanför och gott om förvaring i skåp.

Sovrum 1

Vägg i vägg med vardagsrummet är det större av bostadens sovrum. Det är ett ljust sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Tre garderober för praktisk förvaring.

Sovrum 2

Det andra sovrummet, i anslutning till köket, är även det rymligt nog att möblera upp med dubbelsäng om så önskas. Fönster mot den lugna innergården.

Uteplats

Otroligt härlig uteplats med gott om plats för önskvärd möblering. Häck som insynsskydd och utgång från uteplats till föreningens innergård.

Byggnad

Byggår

2016

Fastighetsbeteckning

Solna Trudaduren 1

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-10-03

Energiklass

Energiklass C

Energiprestanda primärenergital

77

Föreningen

Information

Föreningens namn

BRF Laboratoriet

Föreningens organisationsnummer

769617-1037

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Juridisk person kan godkännas

Avgift

I avgiften ingår värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV) och ett förråd i källaren. ComHem Bredband tillkommer om 125 kr/ månaden , el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

Föreningens hemsida

BRF Laboratoriet

Om föreningen

Antal lägenheter

266 st

Antal lokaler

3 st

Byggår

2016

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Det finns 184 garageplatser i föreningen som sköts av Parkando. Garaget är uppdelat på två våningsplan och nås direkt från trappungångarna. Kontakta Parkando för uppgift om hur många p-platser som är lediga eller aktuell kötid. Månadsavgiften är för en standard p-plats 1 200 kr, men varierar beroende på platsens storlek och karaktär. Det finns elbils-platser för en extra kostnad där elen ingår. Ingen kö för närvarande, enligt hemsidan 2022-05-18 Kontakt Parkando: kundservice@parkando.se

Allmän information

Bostadshusen The Lab ligger i nuvarande kvarteret Trubaduren. Det omfattar 266 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök men med fokus på ettor och tvåor. Föreningen har haft stor fokus på miljön och har tagit det i beaktning genom hela projektet för att skapa bostäder med hänsyn till satta miljökrav och för att få låga energi- och driftkostnader. Material har även valts för att skapa boenden som kräver så lite underhåll som möjligt.

Föreningens ekonomi

Det finns inga beslut på kommande avgiftsändringar, enligt hemsidan 2022-05-18

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Fastigheten är nybyggd, inga renoveringar planerade, enligt hemsidan 2022-05-18 I dagsläget finns bygglov för inglasning av balkonger på Epistelvägen 1B. Det är upp till den enskilde bostadsrättsinnehavaren att glasa in eller ej. Kontakta styrelsen för information om du vill glasa in din balkong.

Gemensamma utrymmen

Två gemensamma tvättstugor (en större och en mindre), ett stort cykelgarage med tillhörande verkstad, en fullutrustad gemensamhetslokal, ett spa med bastu och bubbelpool, en takterrass med två pergolor, en grill ,sittplatser samt solplatser.

Försäkring

Bostadsrättstillägg tecknas separat av den boende.

Övrigt om föreningen

Gasol- och elgrill är tillåten på uteplats, balkong och terrass. Ingen kolgrill är tillåten.

Ekonomi

Pris

4 995 000 kr

Månadsavgift

4 821 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, kallvatten, ComHem grundutbud (TV) och ett förråd i källaren. ComHem Bredband tillkommer om 125 kr/ månaden , el- och varmvattenförbrukning debiteras efter enskild förbrukning.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-05-18

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.