Gamla Huddingevägen 444

Gamla Huddingevägen 444

Pris ej angivet

Månadsavgift: 3 105 kr
Jessica Janze
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
ÄLVSJÖ - Örby / Älvsjö

Kommande försäljning 2023! -Högt i tak -Låg avgift -Balkong -Öppen planlösning -Insynsfritt -Eldstad -Centralt läge -Förråd ingår -Mycket förvaring -Jacuzzi -Tillträde enligt överenskommelse Välkommen hem, till denna vindsvånings-dröm! Perfekt för den lilla familjen, paret eller singelhushållet. Här finns allt som kan tänkas önskas och efterfrågas. Ytorna i bostaden är genomtänka in i minsta detalj och uppfyller sin funktion och mer därtill. Det är gott om förvaring tack vare den stora klädkammaren samt de djupa kattvindarna. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum välkomnar till umgänge och ger rikligt med ljusinsläpp tack vare de många fönsterpartierna. Stämningshöjande eldstad och nyligen omdraget + nyinstallerat el för Marantzljudsystem. Sovrummet lyfter bostaden till en högre och lyxigare nivå tack vare jacuzzin (sovrummet är våtrumstätt). Varsågod att öppna upp balkongen i kvällssol och korka upp en flaska bubbel medan du smyger ner i en varm jacuzzi! Området är lummigt och idylliskt. Nära till allt du behöver i form av mataffärer, restauranger, skola och förskola. Precis utanför fastigheten har du perfekta bussförbindelser - buss 161, 163 och 190. Inom några minuter når du även Älvsjö C. Älvsjö är en av Stockholms viktigaste knytpunkter, och ett av stadens viktigaste utvecklingsområden. I Älvsjö centrum har det skapats en modern knytpunkt för buss och pendeltåg med bostäder, service och ett nytt torg, även service genom bl.a. gym, vårdcentral, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. . Via pendeltåget nås T-centralen på ca 10 minuter. Möjlighet finns även att via pendeltåget ta sig till Arlanda eller Uppsala. Även tunnelbana samt tvärbana kommer till Älvsjö inom överskådlig framtid! Missa inte denna våning!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Gamla Huddingevägen 444

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea/Biarea

71 m²/13 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rok

Månadsavgift

3 105 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Värme, vatten och Sappa TV (grundutbud) ingår.

Andel i föreningen

0,13976 %

TV och internet

Sappa TV Fiber genom Stockholms Stadsnät

Rumsbeskrivning

Interiör

Hall med gott om plats för avhängning och skoställ. Skiffergolv med golvvärme. Köket ligger i perfekt och naturlig anslutning till övriga rum i våningen och blir i kombination med allrummet hemmets hjärta. Köksön delar av köket på ett naturligt sätt och skapar en otroligt vacker och framförallt praktisk yta. Vackra materialval med bl.a. låddämpare och integrerade vitvaror, infälld induktionshäll och spiskåpa. Stilrena detaljer så som arbetsbänk i valnöt, infällda spotlights. Rikligt med ljusinsläpp och mycket förvaring. Matplats ryms för 6-8 personer. Funktionellt och lyxigt. Här finns även golvvärme. Allrummet bjuder in till umgänge och erbjuder mycket golvyta och en gedigen takhöjd! Bra förvaring med hyllplan och djupa kattvindar. Stämningshöjande eldstad. En plats att andas ut och koppla av. Omdraget med nyinstallerad el för Marantzljudsystem. Flertalet eluttag och allt styrs med en app (ljudsystemet ingår ej man kan köpas till vid ök.) Klädkammaren slukar mer än vad man kan tro tack vare den otroliga takhöjden, samt smarta förvaringslösningen där klädkammarens djup fortsätter ovan allrum/köksdelen. Sovrum 1 som du når från hallen och är för dig som gillar mycket av det lilla extra. Plats fördubbelsäng, balkong med kvällssol och sist men inte minst jacuzzi. Då Jacuzzin inte används är det locket på , tada! - en diskret och perfekt avlastningsyta för övrigt behov. Här finns golvvärme. Sovrum 2 som du når från allrummet är rymligt och ger plats för såväl säng som övrigt mindre möblemang. Kan med fördel användas som kontor eller bara förläning av allrummets sällskapsyta. Badrummet är vackert helkaklat och erbjuder utrustning i form av WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork samt golvvärme.

Byggnad

Byggnadsyp

Flerfamiljhus

Byggår

1942

Uppvärmning

Bergvärme

Fastighetsbeteckning

Baklyktan 16

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Baklyktan 16

Föreningens organisationsnummer

769603-5463

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Avgift

Värme, vatten och Sappa TV (grundutbud) ingår.

Om föreningen

Antal lägenheter

9 st

Antal lokaler

1 st

Byggår

1942

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

8 parkeringsplatser Kostnad 200kr/mån, ingen kö (kontrollerat 2021-08-20)

Föreningens ekonomi

Ingen planerat avgiftshöjning (kontrollerat 2021-08-30)

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Byte av vatten- och avloppstammar har delvis utförts 2001-2003. Fönster byttes ut 2008. Installation av nytt värmesystem utfördes 2008. Fasad- och takrenovering är utförd år 2010. Installation av el och fibernät utfördes 2015. Ny dörr till föreningens uthyrda lokal samt ny tvättmaskin i föreningens tvättstuga installerades under 2017, och en obligatorisk ventilationskontroll (OVKO) utfördes den 1 november samma år. Under 2018 har bergvärme installerats och ersatt den fullt avskrivna värmepumpen vilken utrangerats. Under 2020 har fastighetens ventilation bytts ut. Inga kommande renoveringar (kontrollerat 2021-08-30)

Gemensamma utrymmen

Gemensam uteplats, Cykelrum, Tvättstuga

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen.

Ekonomi

Månadsavgift

3 105 kr/månad

Kommentar månadsavgift

ingår vatten, värme och Sappa TV (grundutbud)

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-08-30