Pepparvägen 66

Pepparvägen 66

Pris

2 495 000 kr

Månadsavgift: 3 840 kr
Ansvarig mäklare
Johan Skoglund
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Andreas Johansson
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
FARSTA - Hökarängen

Modernt med fantastiskt balkong i härliga Hökis!

Varmt välkomna till denna väldisponerade tvåa om 64 kvm i lummiga Hökarängen. Här bjuds man av genomgående fina ytskikt med modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Tilltaget sovrum samt en solsäker balkong mot härlig grönska. -Centralt läge med närhet till både Hökarängens centrum samt Farsta Centrum -Goda kommunikationer -Närhet till flera grönområden Kontakta mäklare för ytterligare information och intresseanmälan. Väl mött!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Pepparvägen 66

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

64 m²
areauppgifter enl. föreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

2 495 000 kr

Månadsavgift

3 840 kr/månad

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1102

Lägenhetsnummer (föreningen)

590-3-5-1102

Andel i föreningen

1,39524 %

Andel av årsavgift

1,39524 %

TV och internet

Telia triple play.

Rumsbeskrivning

HALL

Redan i hallen vet man att det är ett boende där man kommer trivas! Man möts av fin klinker i Gottlandsten som bryts av mot ekparketten och fräscha ytskikt, något som är genomgående i hela bostaden. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

KÖK

Modernt kök med alla rätt, stora arbetsytor, gott om förvaring i flertalet skåp och lådor samt en stor matplats för 6-8 personer invid stort fönsterparti. Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, diskmaskin, induktionsspis, ugn och fläkt.

VARDAGSRUM

Fantastiskt vardagsrum med generösa sällskapsytor i öppen planlösning mot kök, fina fönsterpartier släpper in mängder med dagsljus och härifrån når man den soldränkta balkongen. Här får man enkelt plats med soffa och tillhörande soffbord, tv-möbel samt fåtölj.

SOVRUM

Sovrummet ligger i skyddat läge mot grönskande baksida. I sovrummen finns det plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, skrivbord, garderober eller byrå för den som behöver ytterligare förvaring. Stor klädkammare för ypperlig förvaring.

BADRUM

Rymligt badrum med allt man behöver, kaklade väggar i vitt med klinkergolv i grått. Här finns dusch med vikbara glasväggar, toalett, spegelskåp, handdukstork samt kombimaskin med arbetsbänk ovan.

Uteplats/balkong

Fantastisk balkong av modellen större. Endast fantasin sätter gränserna för hur man vill möblera men en sak som är säkert är att här kan ni njuta av solen och djurlivet precis utanför.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2015

Fastighetsbeteckning

Pudersockret 1

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2020-10-01

Energiklass

Energiklass C

Energiprestanda primärenergital

72

Om Hökarängen

Allmänt om Hökarängen

Hökarängen ligger ca 5 km ifrån Stockholm och här bor idag ca 9500 invånare. Stadsdelen uppfördes med start 1945 och är idag klassat som ett av stadens kulturhistoriskt värdefulla områden. Hökarängens centrum är ett av Stockholms äldsta och otroligt charmigt med sin kullerstensbelagda gågata, välsorterad mataffär, små lokala butiker, restauranger och bageri. Här finns också det lokala bryggeriet Pang Pang samt Hökis Thai för den som gillar mat och dryck. I området finns ett stort antal offentliga konstverk, bl.a. Ernst Billgrens skulptur ”Kyrka” som Stockholm stad gav till kronprinsessan Victoria i morgongåva 2010. Hökarängen har även en konsthall samt ett flertal fina parklekar såsom Starrmyran och Fagerlidsparken med plaskdamm på sommaren. I Hökarängen finns en mycket väl utbyggd barnomsorg med ett flertal förskolor samt hela 4 grundskolor i området. För den som vill motionera finns här också ett trevligt elljusspår. Kommunikationer sker enklast med tunnelbanans gröna linje som tar er in till stan på ca 20 minuter. Vi brinner naturligtvis lite extra för just Hökarängen då vi själva har vårt kontor här. Ni finner oss på Stadsbudsvägen 3.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Ekskogen

Föreningens organisationsnummer

769623-9602

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-tv, bredband samt telefoni via Telia.

Föreningens hemsida

Brf Ekskogen

Om föreningen

Antal lägenheter

69 st

Antal lokaler

3 st

Byggår

2015

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har 43 garageplatser med hyresrätt. Pris 805 kr/månad, för närvarande 2 st i kö (maj 2022).

Allmän information

Brf Ekskogen ligger på Pepparvägen och Munstycksvägen i Hökarängen med ekskogen utanför fönstret och rika rekreationsområden på ett par minuters promenadavstånd. Föreningen består av 69 lägenheter fördelat på tre fastigheter.

Föreningens ekonomi

Föreningen äger marken och i dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar för 2022, förtidigt att säga i dagsläget hur det kommer se ut för 2023 (maj 2022). Föreningen har en belåning på 9865 kr/m² enl. 2020 årsredovisning.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Föreningen har nyligen haft en försenad 5 års besiktning, planering pågår för visst arbete då Peab har vissa punkter att åtgärda.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns barnvagns- samt cykelrum. Det ingår externa förråd till vissa 1:or i föreningen, annars är det klädkammarna i lägenheterna som är förråd.

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen samt kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Ekonomi

Pris

2 495 000 kr

Månadsavgift

3 840 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-tv, bredband samt telefoni via Telia.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-05-03

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.