Inteckningsvägen 17G

Inteckningsvägen 17G

Hägersten
Utgångspris

2 795 000 kr

Månadsavgift: 5 168 kr
Ansvarig mäklare
Fredrik Hansson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! Välkomna hem till Inteckningsvägen 17 G, Nu har ni möjligheten att förvärva denna fantastiska och välplanerade lägenhet, belägen i omtyckta och trivsamma Hökmossen. Lägenheten är välplanerad och har en inbjudande hall och har gott om plats för avhängning. Vid entrén har man även en stor klädkammare / sovrum / kontor eller det man själv önskar. Vidare in i bostaden finns ett stilrent och trevligt kök. Köket har bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Välplanerat och lätt möblerat vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Väl tilltaget badrum och ett stort inbjudande och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng! - Balkong med utsikt mot fin natur - Stilrent kök - Generöst ljusinsläpp - Optimal planlösning - Populärt och eftertraktat område - Närhet till naturområden, lekparker, restauranger och service Hägerstensåsen/ Hökmossen är ett fantastiskt lummigt bostadsområde med både villor och lägenheter. Detta gör att gatorna är lugna och gemytliga. Närheten till Hägerstens olika delar och atmosfärer gör att detta är en perfekt utgångspunkt för vidare äventyr. Du kommer snabbt ut på E4 och Södertäljevägen likväl som du snabbt kan hoppa på tunnelbanan in till stan. Området erbjuder mycket grönt och ett rikt djurliv där både rådjur och harar syns runt fastigheten. På gångavstånd finns både Hemköp, Ica Supermarket och stora Coop Forum. På torget Telefonplan hittas förutom apotek och torghandel hamburgerrestaurangen KRUBB, Brödernas mm. Välkomna på visningen! - anmäl gärna ert intresse i förtid.

Fakta om Inteckningsvägen 17G

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

65 m²
Area enligt lägenhetsregister

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

2 795 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

5 168 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Inkluderar värme och vatten & bredband via Telenor 500/500

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1202

Lägenhetsnummer (föreningen)

99-2320-1-37-1

Andel i föreningen

1,06858 %

Andel av årsavgift

1,06858 %

TV och internet

TV: ComHem. Basutbudet ingår. Bredband: Telenor 500/500, ingår i månadsavgiften.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnade hall med bra möjligheter för avhängning samt övrigt mindre möblemang. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare.

Badrum

Neutralt och rymligt badrum med badkar, handfat, spegelskåp, handukstork samt wc.

Sovrum

Här erbjuds härligt ljusinsläpp med plats för en stor dubbelsäng samt övrigt möblemang.

Allrum

Allrummet ligger perfekt placerat i bostaden och erbjuder mycket ljusinsläpp. Tack vare direkt utgång till bostadens rymliga balkong förlängs sällskapsytan ytterligare.

Kök

Ljust kök med välbevarade vita luckor och bra med förvaringsmöjligheter i över/-underskåp. här får man plats med matbord och stolar. Kökets maskinella utrustning består av: Spis, ugn, Köksfläkt, kyl/frys.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1993

Ventilation

F med återvinning

Uppvärmning

Fjärrvärme och värmepump-frånluft (el)

Fastighetsbeteckning

Kamreraren 3

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2018-09-16

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda, specifik energianvändning

110 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

80

Föreningen

Information

Föreningens namn

HSB Brf Kronan Hägersten

Föreningens organisationsnummer

716421-1018

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

Inkluderar värme och vatten & bredband via Telenor 500/500. (Kontrollerat: 2022-07-12)

Föreningens hemsida

HSB Brf Kronan Hägersten

Om föreningen

Antal lägenheter

83 st

Antal lokaler

2 st

Byggår

1993

Äger föreningen marken

Nej

Parkering

För föreningens medlemmar finns det möjlighet att hyra garageplatser. Det finns 54 st till en kostnad av 600 kr per månad och till dessa är det separat kö. Det finns även elstolpar på varje plan för elbilar. Föreningen hyr endast ut sina platser till boende i föreningen. (Kontrollerat: 2022-07-12)

Allmän information

Brf Kronan är en stabil HSB-förening som upplåter 83 lägenheter med bostadsrätt. Utöver detta hyr föreningen ut två lokaler, varav en nyttjas av Liljeholmen/Hägersten stadsdelsförvaltning och inhyser förskoleverksamhet. Brf Kronan erbjuder en stor, barnvänlig innergård med både grillplats, gungställning och stora gräsytor för lek och umgänge. Den andra lokalen hyrs ut till Telia Sonera Sverige AB. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB. Köparen måste vara medlem i HSB och för att ansöka om medlemskap i HSB går ni in på hsb.se/stockholm och följer där anvisningarna.

Föreningens ekonomi

Föreningen har stabil ekonomi och har inga klara beslut för någon avgiftshöjning för år 2023. Man håller dock en diskussion om att gå ut med information till medlemmar att man bör höja avgiften efter som de har ett lån vars villkorsändrings dag närmar sig. Detta enbart för att höjningarna i framtiden ska vara mindre kännbara. (Kontrollerat: 2023-01-05)

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Utförda renoveringar: 2002 Installerades fjärrvärme. 2005 Målades trapphusen och en OVK-besiktning av ventilationen genomfördes. 2007 Byttes torkskåp i samtliga tvättstugor. 2009 Iordningställdes balkongerna (byte av "glasparti" samt målning av trä och plåtpartier av fasaden i anslutning till balkongerna). 2010 Allmän uppfräschning av garagen med fokus på golv. 2011 Utfördes OVK-besiktning. 2012 Införskaffades nya utemöbler och grill till gården. Tvättstugan i 17I fick nya tvättmaskiner och torktumlare. 2014 Målades taken. Nya tvättmaskiner och torktumlare installerades i tvättstugorna i 17B och 17H, i 17A installerades ny torktumlare. 2015 Gjorde en uppfräschning av hyreslokalen. 2018 Upprustning av baksidan 2018 Utfördes energideklaration 2018 Stamspolning 2019 Upprustning av förskolans gård 2020 Byte av murar vid entréportarna 2020 Källarvägg omdränerad samt återfyllning av packning i cykelrum och torkrum 2020 Dränering framför infarten vid övre garaget Kommande renoveringar: Inga planerade renoveringar. (Kontrollerat: 2022-07-12)

Gemensamma utrymmen

Tvättstugor Det finns fyra gemensamma tvättstugor i föreningen. Tvättstugorna finns i 17A, 17B, 17H och 17I. I 17A finns dessutom en grovtvättmaskin (12kg). Övernattningsrum Föreningen har ett övernattningsrum bredvid tvättstugan på Inteckningsvägen 17 I som medlemmarna kan hyra för 300 kr/natt. Högst 3 nätter i sträck. Cykel-och barnvagnsrum finns. Till varje lägenhet hör ett lägenhetsförråd.

Gårdsplats

För de boende i föreningen kan även lekplats och uteplats nyttjas.

Ekonomi

Pris

2 795 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

5 168 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Inkluderar värme och vatten & bredband via Telenor 500/500. (Kontrollerat: 2022-07-12)

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-07-04

Pantsättningsavgift

525 kr

Överlåtelseavgift

1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av säljare

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

664 543 kr

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer