Kanalvägen 10

Kanalvägen 10

Pris

3 995 000 kr

Månadsavgift: 4 749 kr
Räkna på boende
Ansvarig mäklare
Johan Fronaeus
Fastighetsmäklare Franchisetagare i Täby/Danderyd
Arrow right icon
TÄBY - Roslags Näsby

Nyligen producerad trea med underbar och stor altan.

På Kanalvägen 10 välkomnas du in i denna öppna lägenhet som kan vara helt rätt för dig som är 55+ och helst vill slippa tänka på renoveringar. Den här lägenheten är nämligen fortfarande som ny. Här bor du på 82 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En välplanerad bostad där de generösa ytorna skapar plats för både umgänge och egentid. Väl inne i lägenheten möts vi först av en inbjudande och praktisk hall, och lite längre in finner vi ett stort, underbart och öppet kök med påkostade material, generösa arbetsytor, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett öppet, härligt och socialt vardagsrum med stora fönster och mycket dagsljus. Det större sovrummet, som är stort och harmoniskt, nås via hallen. Här erbjuds rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett sovrum av något mindre modell som kan användas på olika sätt. Badrummet är fräscht och fint och utrustat med toalett, dusch, kommod, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Från sovrummet i denna bostad når du även en stor, mysig och insynsskyddad altan där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas har en stor trätrall, loungedel och plats för matbord och stolar. Du blickar ut mot den gröna innegården och det finns möjlighet till odlingslådor och grillmöjligheter. Här bor du i ett av Täbys mest spännande områden. Här bor du nära Roslagsbanan, där båda linjerna möts och du har flest avgångar. Det finns mataffär, gym, restaurang och café. På andra sidan spåret växer en ny stadsdel fram, vilket kommer att innebära fler verksamheter till området. Ett stort plus är att du mitt emot denna bostad har en övernattningslägenhet som gäster kan hyra. Utöver detta har föreningen även en samlingslokal som man kan hyra för kalas och fest. Varmt välkommen på visning!

Räkna på ditt boende

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Kanalvägen 10

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

82 m²
Enl lägenhetsutdrag

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

3 995 000 kr

Månadsavgift

4 749 kr/månad

Andel i föreningen

2,5192 %

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – platsbyggda garderober och säkerhetsdörr.

Kök

Det stora, underbara och öppna köket har vita väggar och vitlaserad ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket påkostade material, generösa arbetsytor, släta luckor och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett öppet, härligt och socialt rum med vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Här erbjuds stora fönster och mycket dagsljus.

Sovrum ett

Från hallen når du lägenhetens master bedroom – ett stort och harmoniskt rum med vitlaserad ekparkett och vita väggar. Rummet har rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Från detta rum kommer du ut på den stora härliga uteplatsen.

Sovrum två

Det andra sovrummet är lite mindre och fint med vita väggar och har vitlaserad ekparkett. Rummet har garderob och plats för bäddsoffa och skrivbord och kan användas på olika sätt.

Badrum

Fräscht och fint badrum med toalett, dusch, kommod, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger klinkergolv med golvvärme som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Uteplats/balkong

Stor, mysig och insynsskyddad altan som nås från sovrummet. Här erbjuds trätrall, loungedel och plats för matbord och stolar.

Byggnad

Byggnadsyp

Flerfamiljshus

Byggår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbeteckning

Täby Höstfibblan 9

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Om Roslags Näsby

Allmänt om Roslags Näsby

Området kring järnvägsstationen fick med tiden namnet Roslags-Näsby och utvecklades till ett kommersiellt och kommunalt centrum i den södra delen av nuvarande Täby kommun. En skola (nuvarande Ytterbyskolan) stod klar 1907. Roslags Näsby är ett populärt område som växer i snabb takt. Området präglas av både bostadsrätter och villor. Just nu håller man på att utöka området med 900 nya fina bostäder.

Kommunikation

Här bor man med väldigt goda kommunikationer, på ca 15 min tar man sig till Tekniska högskolan med Roslagsbanan och på promenadavstånd finns bussar till Mörby C/ Danderyds sjukhus för vidare färd med tunnelbanan.

Tjänster i området

I närområdet finns välsorterad matbutik, café, frisör, gym, tandläkare och äldreboende. Dessutom ligger Täby C ett stenkast bort med dess stora utbud av affärer, restauranger och biograf. Nära också till Enebyängens handelsplats med stor mat-butik samt restauranger.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Tallgläntan

Föreningens organisationsnummer

769632-7860

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ej angiven

Om föreningen

Antal lägenheter

46 st

Byggår

2018

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Under huset finns ett garage med 26 platser. Det finns även 4 utomhusplatser på gården. Garageplatser kostar 1050kr/mån och utomhusparkering kostar 500kr/mån.

Allmän information

Föreningen består av 46 bostadsrättslägenheter i storlek 2-4 rok med adress Kanalvägen 8-14.

Gemensamma utrymmen

I bostadsrättsföreningen finns en föreningslokal, bastu/relax, en väl tilltagen gemensamhetslokal med fullt utrustat kök samt en möblerad övernattningslägenhet.

Ekonomi

Pris

3 995 000 kr

Månadsavgift

4 749 kr/månad

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-10-05

Pantsättningsavgift

476 kr

Överlåtelseavgift

1 190 kr

Driftkostnad

400 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

250 kr/månad

Försäkring

150 kr/månad

Personer i hushållet

2 st