Fannagatan 32D

Fannagatan 32D

Pris

1 650 000 kr

Månadsavgift: 5 876 kr
Ansvarig mäklare
Evelina Lund
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
ENKÖPING - Fanna

Välplanerad 3:a med balkong och hiss från markplan i Fanna!

Bo i denna ytterst trivsamma 3:a med balkong i Fannas populära villakvarter, på en lugn återvändsgata med bilfria innergårdar och hiss från markplan! Planlösningen erbjuder; hall som ger god överblick över bostaden och har plats för avhängning av ytterkläder i platsbyggd klädhängare. I anslutning till hall finns en rymlig klädkammare som ger möjligheter till extra förvaring eller varför inte använda detta till ett kontor? Till lägenheten disponerar man även ett källarförråd. Direkt till vänster om hall finns ett badrum med bland annat vikbara duschväggar, tvättstuga finns en våning ner. Till höger om hallen finns det första av lägenhetens två sovrum, som ligger avskilda från varandra. Vidare in i lägenheten finns ett fint kök med god förvaringsyta i de vita skåpluckorna och med matplats intill fönster. Ett rymligt och ombonat vardagsrum med plats för både soffdel och matplats för den som önskar. Via vardagsrummet når ni både lägenhetens största sovrum med plats för dubbelsäng och balkongen! Att bo i Fanna är ett perfekt läge för dig som vill ha närhet till allt vad staden har att erbjuda men samtidigt vill bo i ett lugnt område. För dig som pendlar så tar du dig enkelt till Resecentrum på bara några minuter. Ett stenkast bort från lägenheten finns en liten kvartersbutik med livsmedel och till centrum promenerar du till på mindre än 10 minuter.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Fakta om Fannagatan 32D

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

71 m²
Föreningsuppgift

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

1 650 000 kr

Månadsavgift

5 876 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten samt tv brundutbud. Till lägenheten tillhör ett förråd.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1104

Lägenhetsnummer (föreningen)

506

Andel i föreningen

1,57839 %

Andel av årsavgift

1,57875 %

Byggnad

Byggår

1989

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda, specifik energianvändning

118 kWh/m2 och år

Om Fanna

Allmänt om Fanna

Enköpings bästa lägen som passar alla! På kort avstånd når man Enköpings järnvägsstation, idrottsanläggningar samt på och/infart till E18. Förskola och skola ligger en promenad bort och Centrum, Enköpings golfklubb, Handelscentrum, hamnen finns en kort bilresa från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Enköping har att erbjuda.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Hanken

Föreningens organisationsnummer

716422-2403

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Nej

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I avgiften ingår värme, vatten samt tv brundutbud. Till lägenheten tillhör ett förråd.

Föreningens hemsida

Brf Hanken

Om föreningen

Antal lägenheter

59 st

Byggår

1989

Äger föreningen marken

Ja

Allmän information

FÖRENING: Antal lägenheter: 59st. Ekonomisk och administrativ förvaltare är SBC UTFÖRDA STÖRRE RENOVERINGAR: 2019 Byte av lägenhetsdörrar och lås 2021 Fönsterbyte KOMMANDE RENOVERINGAR/OMBYGGNATIONER: Enligt samtal med föreningen 2022-11-22 har stamspolning utförts och ev. åtgärder kommer att åtgärdas (kalkfräsning) snarast inför planerad insättning av en vattenavhärdare under 2022. gemensamt i samfälligheten kommer även utemiljön att underhållas enligt underhållsplan. AVGIFTSÄNDRINGAR: Enligt samtal med föreningen 2022-11-23 kommer månadsavgiften höjas med 7% 2023 KABEL-TV/BREDBAND/IP-TELEFONI: Kabel-TV via Vitcom grundutbud ingår i månadsavgiften. (en box tillhör lägenheten) Bredband via Vitcom, eget abonnemang krävs. GEMENSAMMA UTRYMMEN: - Barnvagnsrum - Cykelrum (även som separat byggnad) - Hiss (i punkthusdelen) - Lägenhetsförråd i suterrängplan & vindsplan - Tvättstuga med torkrum, Wc samt städskrubb - Skyddsrum finns på Fannagatan 32 På Fannagatan 32E finns en föreningslokal Gemensamma parkeringsplatser inom samfällighetsföreningen Skrasselhanken. Uthyrning av parkeringsplatser administreras av Riksbyggen, lediga p-platser finns, separata köer för de olika platserna. Priserna på parkeringarna kommer höjas med 20% 1/1-2023, medlemmar aviserade. Parkering med ladd stolpe (elbil prioriteras) 25 st, ca 500 kr/mån Parkering med el, kostar ca 190 kr/mån Carport med el, kostar ca 255 kr/mån PARKERINGS garage, kostar ca 310 kr/mån Garage, kostar ca 500-580 kr/mån ÖVRIGT: Bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften Accepteras juridisk person som medlem i brf: Beslut tas i varje enskilt fall Ägarandelar vid föräldra-, släkt – och barnägande: Beslut tas i varje enskilt fall (tex 90/10 eller 50/50) För mer information besök föreningens hemsida: www.hanken.se Som medlem i en bostadsrättsförening har du både rättigheter och skyldigheter. Skyldigheterna handlar om att vårda och sköta om. Rättigheterna handlar om att själv få göra vissa förändringar i lägenheten. Ansvarsfördelningen mellan dig och föreningen är reglerade i stadgarna och Bostadsrättslagen. I stadgarna anges hur föreningens verksamhet ska vara organiserad, vilken beslutsordning som ska gälla och vilka krav som ställs på dig som medlem. Ta del av stadgarna innan du blir medlem. Som medlem åtar du dig att följa stadgarna.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Byte av vattenledningar 2005-2006

Övrigt om föreningen

Katarina Vice ordf. 37279 Kassör Arne Lövgren 37748

Ekonomi

Pris

1 650 000 kr

Månadsavgift

5 876 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten samt tv brundutbud. Till lägenheten tillhör ett förråd.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-11-22

Pantsättningsavgift

525 kr

Överlåtelseavgift

1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer