Mörmovägen 20A

Mörmovägen 20A

SKOGHALL - Skoghall

Pris ej angivet

Månadsavgift: 3 013 kr
Ansvarig mäklare
Marika Westerberg
Fastighetsmäklare
Arrow right icon

Perfekt 1:a med solig balkong och p-plats!

Vi har nöjet att presentera denna smarta och välplanerade etta med balkong med soligt söderläge där du kan njuta av långa sköna sommardagar. Lägenheten är mycket ljus och yteffektiv där man får plats med det mesta; köket är välutrustat och har plats för matbord, allrummet är lättmöblerat med plats för både säng och soffa och badrummet är rymligt med duschplats och möjlighet till tvättmaskin finns. Bra gym finns i huset för de boende att nyttja och parkeringsplats med motorvärmare följer lägenheten. Här bor du med ett lugnt läge med närhet till såväl Skoghalls centrum som Vänern med småbåtshamn, badplats och intilliggande skogar och grönområden med fina promenadstråk. Hållplats med bussar med täta avgångar mot Karlstad, Universitetet och Bergvik finns strax utanför huset. Ett perfekt boende för dig som söker ett mindre boende! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Fakta om Mörmovägen 20A

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

39 m²
Areauppgifter enligt föreningens information

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

1 rum

Månadsavgift

3 013 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och tv.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1202

Lägenhetsnummer (föreningen)

1052

Andel i föreningen

1,0455 %

TV och internet

Tv via ComHem (basutbud ingår i månadsavgiften). Bredband via ComHem eller Telia (fiber). Tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Rumsbeskrivning

Hall

Trevlig och inbjudande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Här finns gott om plats för förvaring. Laminatgolv och ljusmålade väggar. Ingång mot lägenhetens alla rum härifrån.

Kök

Mysigt kök med gott om plats för matlagning och gäster. Ljusa skåpluckor och bra arbetsytor på bänk med mosaikkakel ovan. Utrustningen består av kyl/frys, spis med häll, fläkt samt diskmaskin. Två fönster ger mycket fint ljusinsläpp och har utsikt mot föreningens lummiga gård. Laminatgolv och ljusmålade väggar.

Allrum

Ljust och luftigt allrum med utgång till balkong med soligt söderläge. Rummet har plats för såväl soffa som säng. Två dubbelgarderober ger bra förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och ljusmålade väggar.

Badrum

Rymligt badrum utrustat med wc, handfat med tillhörande spegelskåp samt duschplats. Här finns också plats för en tvättmaskin om så önskas. Ljus våtrumstapet på väggar och golv med ljus plastmatta.

Uteplats/balkong

Härlig balkong med fritt läge och utsikt mot föreningens gård och skogsparti. Sol hela dagen och plats för möblemang och växter. Föreningen har en gemensam uteplats med möbler och grill för de boende att nyttja.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1952

Fönster

2-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Det finns cykelrum och tvättstuga i källaren samt ett fint gym för de boende att nyttja. Föreningen har även en gästlägenhet som går att boka till gäster. På föreningens lummiga gård finns en mysig uteplats med sittgrupp och grill.

Fastighetsbeteckning

Mörmon 3:28

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-08-20

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda primärenergital

152

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Lillängsskogen Nr 1 Skoghall

Föreningens organisationsnummer

773200-0612

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och tv.

Om föreningen

Antal lägenheter

79 st , varav 2 st hyresrätter

Antal lokaler

1 st

Byggår

1952

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Parkeringsplats med motorvärmare följer lägenheten, pris 125:-/månad. Gästparkeringar finns.

Allmän information

Föreningen består av 79 st bostadsrätter, 2 hyreslägenheter och 1 lokal. Fastigheterna ROT-renoverades 1986. I källarplanet finns gemensam tvättstuga och cykelrum. Ett fint gym samt ett övernattningsrum finns för de boende att nyttja. Gymet kostar 100:-/månad och det finns crosstrainer, löpband, flera motionscyklar, lösa vikter mm. Till varje lägenhet hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Vänerförvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen. Föreningen har under 2022 gjort vissa investeringar för att de ska bli självförsörjande beträffande större delen av elkostnaderna och jobbar ständigt för att få ner alla fasta kostnader de kan påverka.

Föreningens ekonomi

Föreningen planerar att höja månadsavgiften med 1% från 2022.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Det finns cykelrum och tvättstuga i källaren samt ett fint gym för de boende att nyttja.

Ekonomi

Månadsavgift

3 013 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och tv.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-12-06

Driftkostnad

110 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

110 kr/månad

Personer i hushållet

1 st

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer