Sydvärnsgatan 1A

Sydvärnsgatan 1A

Accepterat pris!

1 150 000 kr

Månadsavgift: 3 689 kr
Ansvarig mäklare
Frida Finn
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
KARLSTAD - Våxnäs

Mycket fin 2:a med optimal planlösning!

ACCEPTERAT PRIS! Nu ges möjligheten att flytta in i denna välplanerade 2:a i toppskick! Den stilfulla och ljusa interiören följs i hela lägenheten och ger ett modernt intryck. Planlösningen är väldisponerad där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Här erbjuds ett underbart kök med all tänkbar utrustning, det i kombination med goda arbetsytor och bra förvaring gör köket njutbart för den matlagningsintresserade. Vardagsrummet är socialt och möjliggör att umgås i stora sällskap. Fräscht badrum utrustat med tvättmaskin och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Rymlig hall med flera garderober samt en stor walk-in-closet som tack vare dess storlek rymmer det mesta i klädväg. Den inglasade balkongen i söderläge höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av många soltimmar under större delen av dagen. Hiss från markplan! Stor och välmående förening där det, utöver det egna boendet, tillkommer flertalet faciliteter så som parkeringsplatser, ett mindre gym, gästlägenhet, 3 tvättstugor, trivsellokal, välskött innergård med lekpark och grillmöjligheter samt vindsförråd som följer lägenheten. Här bor man dessutom med ett bra läge nära Våxnäs Centrum med riktigt bra förbindelser samt all nödvändig service inom närområdet. Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Fakta om Sydvärnsgatan 1A

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

58 m²
Enligt bostadsrättsföreningens information

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

1 150 000 kr - Accepterat pris!

Månadsavgift

3 689 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, VA, bredband, kabel-TV, balkongtillägg och bostadsrättstillägg.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1103

Lägenhetsnummer (föreningen)

68

Andel i föreningen

1,02071 %

TV och internet

Kabel-TV (basutbud) och bredband (250/50 mbit) ingår via Tele2.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Rumsbeskrivning

Entréhall

Väl inne så infaller trivselkänslan redan efter första klivet in i bostaden. Här finns plats för avhängning och ytterligare förvaringsmöjligheter via en skjutdörrsgarderob.

Badrum

Badrummet är fräscht och i god storlek med kaklade väggar och en plastmatta på golvet som målats i grått. Här finns tvättmaskin (2016), dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt handdukstork.

Kök

Lägenhetens hjärta är helt klart det fina köket som renoverades 2021. Köket är rymligt och öppet vilket gör det trevligt att bjuda hem släkt och vänner. Här erbjuds all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, det i kombination med goda arbetsytor och bra förvaring i skåp och lådor. Maskinell utrustning som finns: spis och ugn (2016), fläktkåpa i rostfritt (2017), diskmaskin (2016) samt kombinerad kyl och frys (2016).

Vardagsrum

Vidare finner vi det luftiga vardagsrummet med med gott om plats för socialt umgänge. Ljusinsläppet från det stora fönstret och balkongdörren sätter rummets prägel och skapar en känsla av rymd. Den inglasade balkongen ligger mycket passande intill vardagsrummet. Här njuter du av solen större delen av dagen tack vare dess söderläge.

Sovrum

Underbart sovrum med ytskikt i moderna färgtoner. Tack vare rummets storlek så inryms enkelt en dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Walk-in-closet

Rakt fram från entrén ligger en walk-in-closet där det mesta i klädväg ryms tack vare rummets storlek och smarta lösningar. Går även att nyttja som ett mindre arbetsrum om så önskas.

Uteplats/balkong

Rymlig inglasad balkong med skjutbara glaspartier. Här ges gott om plats för diverse möblemang. Balkongen ligger i soligt söderläge och har en trevlig utsikt över föreningens innergård.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1960

Fönster

3-glasfönster

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

Fastighetsbeteckning

Bjälken 2

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2018-01-30

Energiklass

Energiklass D

Renoveringar

Hall: Nytt golv, sänkt tak och satt installerat spotlights, målat väggar - 2021. Kök: Nytt golv, sänkt tak och satt installerat spotlights, ny bänkskiva, kakel, diskho samt målat väggar - 2021 Sovrum: Nya golv - 2017, målat väggar - 2021. Genomgående nya snickerier, all el bytt från el-central samt jordat eluttagen - 2021. Målat väggar i vardagsrum - 2021.

Föreningen

Information

Föreningens namn

HSB Brf Bjälken i Karlstad

Föreningens organisationsnummer

773200-1255

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I månadsavgiften ingår värme, VA, bredband, kabel-TV, balkongtillägg och bostadsrättstillägg.

Om föreningen

Antal lägenheter

100 st

Antal lokaler

4 st

Byggår

1960

Byggår kommentar

Stambyte gjort 1994

Äger föreningen marken

Nej

Parkering

I föreningen finns totalt 9 st garageplatser och 55 st parkeringsplatser med separat kö. P-plats med motorvärmare kostar ca 200 kr/mån. Föreningen har också nyligen installerat 6 st uttag för elbil, p-platsen kostar 400:- + elförbrukningen som tillkommer.

Allmän information

HSB BRF Bjälken består av 3 hus med sammanlagt 5 trappuppgångar och har adresserna Sydvärnsgatan 1 A-B, 3 och 5 A-B. Föreningen innehåller 100 bostäder med en total boyta om 5 704 kvm samt fyra lokaler på sammanlagt 20 kvm. Föreningen har ett bra läge i området med närhet till Våxnäs centrum, busshållplats och lekparker.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

1994 Stamrenovering 2016 Renovering av föreningens trivsellokal 2017 Fönsterbyte 2019 Nya balkonger med inglasning 2021 Byte av garageportar och utvändig målning av entréer i 1 A och B

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Det finns även 3 tvättstugor, cykelrum i källaren och cykelställ på gården. Under 2016 renoverades föreningens gemensamma trivsellokal som medlemmarna kan boka vid behov. Här finns både kök och toalett. Föreningen har byggt en gästlägenhet som kan hyras mot en avgift på 150 kr/dygn. Ett mindre gym finns vid källaren i Sydvärnsgatan 1 att nyttjas av medlemmarna.

Gårdsplats

Föreningen har en trevlig uteplats i ett vackert grönområde med både grill och utemöbler.

Försäkring

Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Folksam där även bostadsrättstillägg ingår.

Ekonomi

Pris

1 150 000 kr - Accepterat pris!

Månadsavgift

3 689 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, VA, bredband, kabel-TV, balkongtillägg och bostadsrättstillägg.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-06-13

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av säljare

Driftkostnad

347 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

300 kr/månad

Försäkring

47 kr/månad

Personer i hushållet

3 st

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner
Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.