Luleåvägen 59

Luleåvägen 59

Pris ej angivet

Månadsavgift: 5 980 kr
Ansvarig mäklare
Artagan Keskin
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Julia Lennartsson
Mäklarassistent Föräldraledig
Arrow right icon
Sundsvall - Granloholm

Hörnlägenhet med renoverat kök och fina ytskikt - Stor balkong!

Attraktivt läge på gaveln med balkong som erbjuder sol dag som kväll finns nu denna trivsamma 3:a tillgänglig på Luleåvägen. Väl tilltaget hem med härliga sällskapsytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Två ordentliga sovrum och ett stor badrum. Hörnläget ger bostaden extra ljus med ett ostört läge på våning 2/2 (En trappa upp med egen ingång). Trivsamt med tillgång till en stor balkong plus en mindre balkong som passage till ett eget förråd på samma plan som lägenheten. Nära till kvartershus med tvättstuga. Lugnt område med närhet till skola/dagis, sticksjön, sjukhus, kommunikationer, livsmedelsbutik m.m.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Fakta om Luleåvägen 59

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

87,5 m²
Areauppgifter från bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Månadsavgift

5 980 kr/månad

Lägenhetsnummer (föreningen)

30-2050-1-130-5

Andel i föreningen

0,48293 %

Andel av årsavgift

0,48293 %

TV och internet

Tele2 kabel-tv basutbud ingår i månadsavgiften. Registrera er hos Tele2 och beställ en digital box kostnadsfritt. http://tele2.se/gruppavtal. Med boxen får man skarpare tv-bild och ett basutbud kanaler. Murklan har avtal med Telenor som bredbandsleverantör. Det ingår i månadsavgiften.

Rumsbeskrivning

Välkommen

Bekvämt med egen ingång och plats för ytterkläder vid entrén. En trapp upp når ni bostaden. Hall Väl uppe i bostaden så möts ni av det rikliga ljusinflödet denna fina gavellägenhet erbjuder. Öppen och luftig hall med plats för förvaring eller skrivbord. Utgång till en mindre balkong som används som passage till det stora förrådet. Rymligt förråd med extra kyl. Parkettgolv i hallen. Badrum I anslutning till hallen finner ni ett stort badrum med våtmatta och våttapet. Utrustat med dusch, wc, handfat och badrumsskåp. Gott om plats för tvättmaskin och torktumlare. Uttag finns. Kök Köket har renoverats med smakfulla materialval år 2016 och här har nuvarande ägare tagit bort en vägg vilket bidrar till den luftiga känslan. Stor matplats och bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl-frys, induktionshäll, ugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Parkettgolv. Vardagsrum Trivsamt vardagsrum med parkettgolv och utgång till stor balkong med fin utsikt mot innergården. Balkongen är utrustad med infravärmare. Sovrum 1 & 2 Två stora sovrum med genomgående bra förvaring genom varsina klädkammare. Parkettgolv.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1981

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-03-05

Energiklass

Energiklass E

Renoveringar

Genomförda renoveringar via nuvarande ägare: Ytskikt i sovrummen, hall och vardagsrum målat 2016. Trapp målad 2016. Kök inkl indukstionshäll, diskmaskin och kyl 2016. Rivit en vägg mellan kök och hall 2016. Golv i sovrum mot hall och kök 2016.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Murklan (HSB)

Föreningens organisationsnummer

716413-9714

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Föreningens hemsida

Brf Murklan (HSB)

Om föreningen

Antal lägenheter

201 st

Antal lokaler

1 st

Byggår

1979

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

126 st garage, 116 bilplatser och 34 gästparkeringar. Boende inom området och har bil, måste hyra garage (250:-/mån) eller plats med motorvärmaruttag (150:-/mån). HSB har digital hantering för förhyrning av garage-/motorvärmarplats.

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Murklan ligger på Luleåvägen i Granloholm, ca 4 km från Sundsvalls centrum och 1 km från Sundsvalls sjukhus, och med goda bussförbindelser. I Brf Murklan finns 201 lägenheter, byggda under åren 1979 till 1981. Huslängorna är röda och gula och byggda i två- och treplan eller i suterängplan. Kring husen finns häckar, träd och buskar och uteplatser på fram och baksidan för de boende på markplan. Här finns fotbolls-ishockey och frisbee-planer, bollplank, bastu, fritidslokal och nära till skidspår och stugor. Föreningens hemsida: https://www.murklan.se/

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Föreningen har en 30-årig underhållplan som årligen uppdateras. Utfört/kommande åtgärder: 2022 Målning av husen 2021-2022 Fönsterbyte, byte till digitalt passersystem till tvättstugorna, föreningslokal och bastun. Iordningställt ett övernattningsrum. 2019 Ytskiktrenovering tvättstugor, spolat alla avloppstammar, radonmätning 2018-2017 Asfalterat delar av området, spolning stammar. 2016 Byte av bostadsdörrar, fasadunderhåll 2015-2014 Fasadunderhåll 2013-2016 Byte av kulvert mellan husen 2013 Ombyggnad av källsorteringsrum 2012 Ombyggnad av sophantering till nedgrävda moloker 2009 Takbyte 2007-2012 Målning av husen

Gemensamma utrymmen

I området finns bland annat en bastu, övernattningsrum och en kvarterslokal att hyra. För bokning av lokal maila: murklanfritid@gmail.com. I kvartershuset finns tre tvättstugor där var och en är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Snickarrum Luleåvägen 271 är utrustat med arbetsbänk, hyvelbänk och eluttag. Det är till för den som vill snickra, måla eller reparera något. Du tar med dig dina egna verktyg! Övriga utrymmen: Kvartershus 1 Tvättstugor & Bastu I kvartershuset finns tre tvättstugor där var och en är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Varje tvättpass är fyra timmar, från klockan 07.00 - 23.00. I Kvartershus 1 finns en bastu och duschar. Kvartershus 2 Tvättstugor och fritidslokal Tvättstugorna I kvartershuset finns två tvättstugor där var och en är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Snickarrum Förrådet vid Luleåvägen 271 är utrustat med arbetsbänk, hyvelbänk och eluttag. Det är till för den som vill snickra, måla eller reparera något. Man ansvarar för egna verktyg. Till detta förråd passar tvättstugenyckeln. Fritidslokal finna att hyra för 100 kr. Här finns även ett köksutrymme med porslin, kaffebryggare mm.

Försäkring

Brf Murklan har ett försäkringsavtal för föreningens fastigheter med Protector och i den försäkringen ingår även ett gemensamt bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Månadsavgift

5 980 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

525 kr

Överlåtelseavgift

1 312 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Reparationsfond

93 kr

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer