Anna Branzells Gata 4

Anna Branzells Gata 4

Göteborg - Kviberg
Pris

2 850 000 kr

Månadsavgift: 3 556 kr
Ansvarig mäklare
Benjamin Akyol
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Linn Larsson Palmquist
Mäklarassistent
Arrow right icon

PRISSÄNKT! Modern och fräsch gavellägenhet med kvadratsmart planlösning.

PRISSÄNKT! Med naturen runt hörnet och centrala stan bara 10 minuter bort med buss eller spårvagn så är Anna Branzells gata den optimala adressen. Här finns denna moderna tvåa om hela 64 kvm nu till salu. Bostaden erbjuder tidlösa materialval, vita väggar och vackert parkett golv. Stora fönsterpartier i gavelläge ger liv till bostaden och skapar ett naturligt ljusflöde från hela tre väderstreck, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor du med närhet till det mesta. Precis bredvid huset finns nybyggt gym och matbutik, ett flertal mysiga kvarterskrogar och ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. Varmt välkomna!

Fakta om Anna Branzells Gata 4

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

64 m²
Enligt mäklarbild

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

2 850 000 kr

Månadsavgift

3 556 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, kallvatten. Hushållsel och varmvatten debiteras i avgiften med ett schablonbelopp som sedan stäms av mot faktisk förbrukning med tre månaders eftersläpning. Obligatoriskt tillägg om 180kr för TV/Bredband/Telefon tillkommer.

Lägenhetsnummer (föreningen)

10A-1204

Andel i föreningen

1,53108 %

Andel av årsavgift

1,53108 %

TV och internet

Föreningen har ett gruppavtal med Telenor där TV (grundutbud), Internet och IP-Telefoni ingår i avgiften. Varje lägenhet har idag en uppkoppling på 250/100 Mbit/s. Både hastighet och kanalutbud går att uppgradera till rabatterad pris via Telenor. Obligatorisk kostnad om 180 kr per månad tillkommer för TV/bredband/telefoni, denna är därför inräknad i den totala summan för månadsavgiften.

Rumsbeskrivning

interiör

Välplanerad hall med fina ytskikt. Förvaring finns i form av en garderob med plats för ytterligare möblemang om så önskas. Vidare in i bostaden möts man av öppna och luftiga ytor med ett unikt ljusinsläpp tack vare gavelläget. Delvist öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor. Köket har bra med arbetsytor och förvaring. Vita köksluckor och marmorinspirerad laminatskiva matchar snyggt mot det vita kaklet. Matbordet med tillhörande stolar får sin naturliga plats intill köksfönstret. Stort och ljust vardagsrum med plats för soffgruppen och tillhörande möblemang. Här har du den perfekta platsen för att samla nära och kära! Via vardagsrummet når du bostadens balkong som ligger i sydväst läge där du kan njuta av solen större delen av dagen. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna som går längst med väggen och inte minst i klädkammaren som nås här. Badrummet går i samma höga standard som resten av bostaden. Stilrent grått klinkers med vitt kakel på väggarna. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk med vägghängda skåp över samt wc och dusch.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

2019

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Om Kviberg

Allmänt om Kviberg

Kviberg är en av Göteborgs östra stadsdelar och är ett område som präglas av en spännande mix av toppmodern arkitektur och historiska miljöer. De röda kasernbyggnaderna med svarta torn är idag något av Kvibergs signum. Kvibergs kaserner uppfördes 1895 och hade militär verksamhet fram till 1994. Idag finns här flera olika verksamheter, bland annat utbildningar, ungdomens hus och museum. I de gamla stallarna ryms Kvibergs marknad. Moderna bostäder började byggas här i slutet av 1950-talet. Under 2000-talet har toppmoderna bostadsområden med fina innergårdar uppförts och fler är på gång. Många av dem har namn som anknyter till den militära historien – översten, löjtnanten och soldathemmet. I Kviberg och dess grannområden finns ett gott utbud av vardagsservice såsom mataffärer, apotek och vårdmottagningar. Med Kvibergs strategiska läge och goda kommunikationer når man Göteborgs centrum på kort tid. Utmed E20 ligger flera stormarknader och i Partille centrum finns Allums shoppingcenter. Kviberg är ett område som uppmuntrar till ett aktivt liv. I Kvibergs park, området i och runtom kasernerna, huserar flera idrottsföreningar. Här finns också Beach Center, Prioritet Serneke Arena, bollplaner och motionsspår. Runt Kviberg finns vackra skogar, mäktiga klippformationer och flera naturstigar. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin liten badsjö med klippstränder. Kviberg inbjuder till ett fräscht och modernt boende i stadsnära och grön miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Föreningen

Information

Föreningens namn

BRF Kvibergs Äng

Föreningens organisationsnummer

769634-7124

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I avgiften ingår värme, kallvatten. Hushållsel och varmvatten debiteras i avgiften med ett schablonbelopp som sedan stäms av mot faktisk förbrukning med tre månaders eftersläpning. Obligatoriskt tillägg om 180kr för TV/Bredband/Telefon tillkommer.

Om föreningen

Antal lägenheter

70 st

Byggår

2019

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen förfogar över 74 parkeringsplatser varav 11 har ladd möjlighet. Ingen har en bestämd plats utan det finns 74 tillstånd att hyra och man kan stå på olika platser beroende på vad som är fritt när man kommer.

Allmän information

Brf Kvibergs Äng. Fastigheterna uppfördes av Skanska Sverige AB med inflyttning från juli 2018 tom juni 2019. Fastigheten Kviberg 741:743 består av två huskroppar med fyra våningsplan var, totalt 70 lägenheter. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 2017. Föreningen ingår i gemensamhetsanläggningen Kviberg GA:58 som avser parkeringsplatser och körytor. Föreningens andel är 52%. Föreningen ingår i gemensamhetsanläggningen Kviberg GA:59 som avser grönytor, gångytor, el, belysning, dagvatten, spillvatten, laddstationer och cykelställ. Föreningens andel är 70%.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

- Föreningen har beslutat att bygga lägenhetsförråd. - Föreningen har beslutat att bygga solceller på taket.

Gemensamma utrymmen

-Gemensamt sophus finns på gården med källsortering. -På entréplan i hus 20 finns 112 väderskyddade cykelparkeringar. Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen utan varje bostad är utrustad med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Ett flertal lägenhetsförråd finns i hus 10 och hus 20.

Övrigt om föreningen

Föreningen ingår i gemensamhetsanläggningen Kviberg GA:60 som avser grönområde, gångvägar och aktivitetsytor. Föreningens andel är 70%. Föreningen köpte fastigheten 2018 (äger marken). Till föreningen hör adresserna: Anna Branzells gata 4-12. För mäklarbild: Revisorsringen Sverige AB brf@revisorsringen.se 031-7098590

Ekonomi

Pris

2 850 000 kr

Månadsavgift

3 556 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, kallvatten. Hushållsel och varmvatten debiteras i avgiften med ett schablonbelopp som sedan stäms av mot faktisk förbrukning med tre månaders eftersläpning. Obligatoriskt tillägg om 180kr för TV/Bredband/Telefon tillkommer.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

525 kr

Överlåtelseavgift

1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

730 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

250 kr/månad

Vatten & avlopp

150 kr/månad

Försäkring

150 kr/månad

Övrigt

180 kr/månad

Kommentar driftkostnad

Övrigt avser obligatorisk tillägg om 180kr/månad för bredband.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer