Befälsgatan 6

Befälsgatan 6

Pris

2 250 000 kr

Månadsavgift: 2 569 kr
Ansvarig mäklare
Benjamin Akyol
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Linn Larsson Palmquist
Mäklarassistent
Arrow right icon
Göteborg - Kviberg

2:A på Befälsgatan som totalrenoverades 2020! LÅG AVGIFT!

Ett par våningar upp med en enastående utsikt nås denna fantastiska tvåa. Bostaden erbjuder fräschaytskikt, rymliga sovrum samt en inglasad balkong som nås via vardagsrummet. Ett kök med goda förvarings- och arbetsytor. Här är det bara att flytta in och trivas i en mycket populär och stabil BRF som är helt skuldfri. Föreningens prisbelönta gård bjuder in till en stunds avkoppling med både fontän, vackra planteringar och generösa gräsytor med gemensam grillplats och minigolfbana. På bekvämt promenadavstånd finner ni Kvibergs gamla regementsområde som idag är ett motionscenter med fotbollsplaner, skidtunnel, gym, inomhushall och beachvolleyhall. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och lätt in till pulsen i centrala Göteborg. Det här är ett hem att trivas i. Varmt välkomna på visning

Fakta om Befälsgatan 6

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

53 m²
Enligt mäklarbild

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

2 250 000 kr

Månadsavgift

2 569 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten och bredband.

Lägenhetsnummer (föreningen)

234025001-0095

Andel i föreningen

0,3154 %

Andel av årsavgift

0,31636 %

TV och internet

Grundutbud av kabel-tv från ComHem ingår i månadsavgiften. Bredband tecknas separat av respektive lägenhetsinnehavare.

Rumsbeskrivning

interiör

Trevlig entré med högt till tak och stilrena ytskikt. Luftiga ytor tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Vitmålade väggar är genomgående i bostadens samtliga rum. Klinkergolv i entrén som vidare möter parkettgolvet i vardagsrummet. Stilren fondvägg precis intill entrén. Direkt till höger nås badrummet. Helkaklade ytor med utrustning i form av spotlights och regndusch med glasvägg samt wc och handfat med kommod och spegel. Här finns även en tvättmaskin. Modernt kök med stilrena materialval. Köket är utrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt ugn och spisfläkt i rostfritt stål. Rymliga matlagningsytor, gott om köksskåp och gott om plats för matgruppen. Mysigt vardagsrum med plats för soffa och tv-möbel. Här kan vi njuta av kvällssolen och solnedgången över Kvibergs vackra grönområden. Från vardagsrummet ?når vi balkongen med optimalt västerläge. Luftigt sovrum med plats för stor dubbelsäng och ytterligare möblemang om så önskas. Här finns det gott om förvaring i den rymliga garderobsväggen.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1960

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Föreningen

Information

Föreningens namn

Riksbyggens Brf Kvibergs Park

Föreningens organisationsnummer

757201-7304

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I avgiften ingår värme, vatten och bredband.

Föreningens hemsida

Riksbyggens Brf Kvibergs Park

Om föreningen

Antal lägenheter

256 st

Byggår

1960

Äger föreningen marken

Nej

Parkering

Föreningen har 93 st P-platser och 114 st varmgarage. 12 av parkeringsplatserna har ladd stationer för elbil. Till samtliga är det separat kö. Till p-platserna brukar föreningen kunna ordna en plats till nya medlemmar. Det finns även 21 besöksparkeringar.

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Kviberg 22:12 i Göteborgs kommun. Fastighetens adress är Befälsgatan 4:14. Marken innehas med tomträtt genom avtal med Göteborgs kommun. Lägenhetsfördelningen är följande: 2 rok: 114 st 3 rok: 86 st 4 rok: 56 st Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring. För mer information se föreningens hemsida: www.kvibergspark.se/

Föreningens ekonomi

Föreningen har en god ekonomi och är sedan 2016 helt skuldfri. Lägg därtill en stadig kassa om ca 10,7 MSEK vid bokslutet 2019-06-30. Framöver är inga större arbeten inplanerade som kan påverka avgiften nämnvärt. Månadsavgiften höjdes 2019-10-01 med 14,71 % som en följd av framförallt den höjda tomträttsavgälden samt andra ökade kostnader. Dessförinnan har avgiften varit oförändrad sen 2013.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Föreningen utför löpande det underhåll och reparationsarbeten som krävs på fastigheten. Utfört underhåll/renoveringar: 1986-87: Fasadrenovering, tilläggsisolering, nya fönster 1993: Takrenovering 1996: Stambyte 2000: Balkonginglasning 2006: Markarbeten 2014: Ordnat fritidsområde på gården med bangolf, lekstuga och klätterställning 2015: Utbyte av tvättmaskiner, torktumlare i tvättstugan 2016: Fasadtvätt 2018: Sett över ventilationen 2019: Rustat upp hissar, byte skadad panel på garage, upprustning lekplats, installation två nya kondenstorktumlare Kommande underhåll/renoveringar: 2019/20: Avgränsa tomt med staket

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, källar-/vindsförråd, bastu, tvättplats för bil, samlingslokal och festlokal

Gårdsplats

Brf Kvibergs Park är en välskött och populär förening med en fantastisk prisbelönt trädgård med fina lekplatser, boulebana, minigolfbana, jätteschack samt gemensam grillplats. I området finns även en hundrastgård.

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa. Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Övrigt om föreningen

Mer information hittar ni på föreningens hemsida http://www.kvibergspark.se/. kontakt med föreningen sker via mail på kvibergspark@comhem.se eller på telefon 031-467518 helgfria måndagar mellan 18:30 och 19:00.

Ekonomi

Pris

2 250 000 kr

Månadsavgift

2 569 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten och bredband.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

476 kr

Överlåtelseavgift

1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av säljare

Driftkostnad

400 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

250 kr/månad

Försäkring

150 kr/månad

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner
Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.