Generalsgatan 8

Generalsgatan 8

Budgivning pågår
Pris

2 350 000 kr

Månadsavgift: 3 280 kr Läs mer om budgivning
Räkna på boende
Benjamin Akyol
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Göteborg - Kviberg

Unik tvåa med både uteplats och balkong!

Välplanerad tvåa på populära Generalsgatan med en social och öppen planlösning. Med balkong och uteplats i två väderstreck, fräscha materialval och tidlösa färger har du ett hem för den kräsne. Vackert parkettgolv och vitmålade väggar går igenom hela bostaden. fullt utrustat tvättrum med tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta underlättar den stressiga vardagen. Läget är perfekt i ett populärt område med närhet till service, kommunikationer, mysiga kvarterskrogar samt naturen. Bra planlösning i kombination med ett stilrent kök och fint badrum gör denna bostad perfekt. Välkommen till en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar – Kviberg – och populära och stabila BRF Kvibergs Entré. Här är det bara att flytta in och trivas med närhet till det mesta. Ett stenkast bort finns Kvibergs arena som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidtunnel och fin natur. Goda kommunikationer med bil, buss, cykel och spårvagn tar dig snabbt och enkelt in mot centrala Göteborgs innerstadspuls. En hållplats bort ligger Gamlestaden med sitt rika utbud av restauranger, butiker och service. En bostad som måste upplevas!

Räkna på ditt boende

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Generalsgatan 8

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

55 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

2 350 000 kr

Månadsavgift

3 280 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband 250/100 Mbit/s och IP-telefoni.

Andel i föreningen

0 %

Andel av årsavgift

0,70396 %

TV och internet

Digital-TV via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften Bredband via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Föreningen har avtal med Telenor, som har en fiberanslutning till fastigheten. Alla lägenheter har 250/100 Mbit/s som ingår i årsavgiften, det går som enskild medlem att betala för högre hastighet.

Rumsbeskrivning

Interiör

Stor uteplats med egen ingång. Här har du plats för loungegrupp och tillhörande möblemang, här finns det även ett förråd. Väl inne i bostaden möts du av vackert parkettgolv och vitmålade väggar som är genomgående i hela bostaden. Gott om förvaringsmöjligheter i dem inbyggda garderoben och även en sittbänk. Köket går i vita och stilrena toner med laminatbänkskiva och grått kakel ovanför. Av den maskinella utrustningen finns ugn placerad under induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin och kyl + frys. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, plats för matplats med tillhörande stolar och soffgrupp med TV-möbel. Perfekt plats att samla familj och vänner. Helkaklat modernt badrum i bra storlek med duschhörna, WC samt handfat med kommod. Precis utanför badrummet finner vi tvätt avdelningen där både torktumlare och tvättmaskin finns med arbetsbänk ovan. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, gott om förvaring i dom inbyggda garderoberna och vackert ljus insläpp från dom stora fönsterpartierna. Här når du även balkongen.

Byggnad

Byggnadsyp

Flerfamiljshus

Byggår

2016

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Föreningen

Information

Föreningens namn

BRF Kvibergs Entré

Föreningens organisationsnummer

769628-0408

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Avgift

Inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband 250/100 Mbit/s och IP-telefoni.

Om föreningen

Antal lägenheter

133 st

Antal lokaler

2 st

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Det finns 57 garageplatser och de fördelas utifrån ett kösystem efter datum då intresseanmälan inkom. Föreningen har 3 parkeringsplatser för motorcykel. Gästparkering kan ske på Generalsgatan eller Rustmästaregatan.

Allmän information

Föreningen BRF Kvibergs Entré stod färdig för inflyttning senhösten 2016 och består av 133 lägenheter fördelat på 3 huskroppar och ca 7739 kvm. Byggnaderna är byggda på fastigheten Kviberg 741:175 med adresserna Rustmästaregatan 3, 5, 7 och Generalsgatan 4, 6 , 8, 10.

Gemensamma utrymmen

Cyklar parkeras i cykelrum under höghuset (hus 3) och cykelställ i garaget under hus 2, alternativ korttidsparkering utomhus i cykelställ. Vagn- och rullstolsrum finns i de olika husen. Föreningen har en övernattningslägenhet som medlemmar kan hyra till sina gäster. I övrigt finns det inte några gemensamma lokaler i föreningen.

Övrigt om föreningen

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen ’Öster Om Bellevue Samfällighetsförening 717914-2331’, med en andel om 18,75 procent. Samfälligheter förvaltar gemensamhetsanläggningarna Kviberg GA:47 och GA:48 vilka omfattar gata, belysning, dagvatten, kommunikationsytor, sopsugsanläggning, tomrör för optokabel, spillvattenledningar samt parkeringsplatser.

Ekonomi

Pris

2 350 000 kr

Månadsavgift

3 280 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband 250/100 Mbit/s och IP-telefoni.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

476 kr

Överlåtelseavgift

1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

300 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

150 kr/månad

Försäkring

150 kr/månad