Hinderbanan 6

Hinderbanan 6

Utgångspris

3 375 000 kr

Månadsavgift: 4 341 kr
Räkna på boende
William Bahno
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Benjamin Akyol
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
GÖTEBORG - Kviberg

Rymlig genomgångstrea med uteplats & inglasad balkong!

Nu har du chansen att förvärva denna välplanerade genomgångstrea om hela 81 kvm där du har lyxen att njuta av en rymligt uteplats i västerläge samt en inglasad och möblerbar balkong. I köket har du en praktisk köksö, naturlig matplats vid fönstret och i badrummet har du golvvärme. Till bostaden tillhör ett förråd. Läget är perfekt i ett populärt område med närhet till service, kommunikationer, mysiga kvarterskrogar samt naturen. Buss- och spårvagnshållplats ligger runt knuten och resan in till centrala Göteborg tar ca 10 minuter. Även för dig som cyklar finner du ett bekvämt avstånd till centrum tack vare fina cykelvägar. Här bor du i ett naturnära område med gott om möjligheter för den sportintresserade att besöka Göteborgs multisportarena som ligger inom behagligt gångavstånd. Välkommen på visning, bostaden bör upplevas på plats!

Räkna på ditt boende

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Hinderbanan 6

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

81 m²
Enligt bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

3 375 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

4 341 kr/månad

Andel i föreningen

2,4559 %

Andel av årsavgift

2,51805 %

TV och internet

Fastigheten är ansluten till fiber genom Göteborgs Stadsnät. Bostadsrättsinnehavarna kan själva välja bredband mellan Göteborgs stads leverantörer. För TV har föreningen avtal med Bredbandsbolaget.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnade hall där har du goda avhängningsmöjligheter i form av klädhängare till höger samt inbyggda garderober. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger ekparkett.

Vardagsrum

Charmigt och stort vardagsrum som gör att detta blir bostadens naturliga samlingsplats med utgång till den stora uteplatsen . Här har du lättmöblerade ytor med plats för både soffgrupp och tillhörande möblemang. Väggarna är målad i mysig ljusgrå färg och under fötterna ligger parkett.

Kök

Smakfullt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor med utgång till den stora inglasade balkongen. De ljusa köksluckorna ger ett luftigt intryck tillsammans med den mörka bänkskivan som fint bryter av. Tack vare de höga skåpen finns det bra förvaringsmöjligheter, under skåpen sitter belysning. Vid fönstret har du en naturlig matplats där du får plats med matbord och stolar. Golvet består av parkett och väggarna är även här målade i mysig grå färg. Den maskinella utrustningen består av spishäll, fläkt, inbyggd ugn, stor kyl, stor frys, inbyggd mikro samt diskmaskin.

Badrum

Stort och helkaklat badrum som håller hög standard med tvätt- och torkmöjligheter. Även golvvärme samt handustork. Badrummet är för övrigt utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp samt duschhörna med vikbara frostade glasdörrar.

Sovrum

1) Rofyllt och stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och byrå. Här finns även gott om förvaring tack vare de platsbyggda garderoberna. Väggarna är målade i ljusa färger och på golvet ligger ekparkett. 2) Ljust sovrum med vitmålade väggar och goda förvaringsmöjligheter i form av två garderober. Här rymmer det en säng med tillhörande nattduksbord. Här kan man även ha en byrå eller skrivbord om det önskas.

Uteplats & balkong

Det kanske bästa av allt med bostaden är uteplatsen och balkongen som bör upplevas. På framsidan har vi uteplatsen med träaltan samt staket och höga häckar som bidrar till insynsskydd. På andra sidan finner du en stor inglasad balkongen för en förlängs sommar. På både balkongen och uteplatsen har du goda möblerbara ytor.

Byggnad

Byggnadsyp

Flerfamiljshus

Byggår

2011

Fönster

3-glasfönster

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, specifik energianvändning

60 kWh/m2 och år

Föreningen

Information

Föreningens namn

BRF Översten inom Kvibergs Terrasser

Föreningens organisationsnummer

769619-4013

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Om föreningen

Antal lägenheter

40 st

Byggår

2011

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har 15 garageplatser samt 25 p-platser. Separat kö till dessa gäller. Kostnad för p-plats är 350 kr/mån & 700 kr/mån för garage.

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Översten inom Kvibergs Terass består av 40 st bostadsrättslägenheter med adresserna Hinderbanan 6, 8 och 10. Föreningen äger fastigheten Kviberg 741:170 i Göteborgs kommun. SBC har hand om både den ekonomiska- och tekniska förvaltningen. Månadsavgiften sänktes med 8% den 2018-04-01. Inga planerade avgiftsregleringar under 2021. Fastigheterna består av 40 bostadslägenheter i två huskroppar som är fördelade enligt följande: -2 rok 11 st -3 rok 15 st -4 rok 13 st -5 rok 1st För ytterligare information se föreningens hemsida: https://varbrf.sbc.se/kvibergsterrass

Föreningens ekonomi

Avgifterna sänktes med 8 % den 1 april 2018. Ingen förändring av avgiften gjordes under 2019 och budgeten för 2020 baseras på oförändrade avgifter. Just nu finns inga planerade avgiftsförändringar. Bostadsrättsinnehavarna debiteras i efterhand för individuell och faktisk förbrukning av el, kall- och varmvatten och kan på så sätt själva påverka sin månadskostnad.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Urval av utförda renoveringar/underhåll: -2013 Två-årsbesiktning, i samband med detta åtgärdades de brister som upptäcktes. -2016 Gjordes en mätning av fläkt- och ventilationssystemet. Det uppfyllde de kriterier som finns. -2018 OVK Planerat underhåll: -2019/2020 Byte trätrall altaner och balkonger, stensättning entréer -2020 Ommålning garage samt gemensamma utrymmen -2020 Byte inredning hiss -2022 Tvättning av fasad -2022 Ommålning trapphus -2023 Byte dörrstängare

Gemensamma utrymmen

-Tvättstuga i källarplan på Hinderbanan 6 -Cykelrum med plats för barnvagnar samt cykelställ. -Förråd finns till samtliga bostäder.

Ekonomi

Pris

3 375 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

4 341 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme och kabel TV.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

476 kr

Överlåtelseavgift

1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

750 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

250 kr/månad

Vatten & avlopp

250 kr/månad

Försäkring

250 kr/månad