Västra stillestorpsgatan 13

Västra stillestorpsgatan 13

Pris ej angivet

Månadsavgift: 3 260 kr
Ansvarig mäklare
Rany Younan
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
GÖTEBORG - Lundby

Högst upp i huset på våning 6 finner ni denna renoverade tvåa med fina ytskikt, stilrent kök och stammrenoverat badrum från 2012. Bredband, ip-telefoni & garage ingår i avgiften.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Västra stillestorpsgatan 13

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

42,5 m²
Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum

Månadsavgift

3 260 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, internet, kabel-tv, IP-telefoni och garage.

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1602

Lägenhetsnummer (föreningen)

99

Andel i föreningen

0,15764 %

Andel av årsavgift

0,15764 %

Bredband

Nyligen blev Telia utsedd till leverantör av TV, bredband (100/100 Mbit) och IP-telefoni i föreningen. Detta ingår i månadsavgiften. Man betalar endast minuttaxa vid användning av IP-telefoni.

Rumsbeskrivning

Interiör

Hall Lägenheten har en rymlig, ljus hall med väggar i vit färg och ekparkett på golvet. Bra avhängningsmöjligheter direkt till vänster tack vare rymliga garderober. Vidare in i hallen finner ni dessutom den rymliga klädkammaren som erbjuder gott om plats. Badrum Badrummet har av föreningen stamrenoverats 2012. Mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna gör badrummet stilrent. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, infällda spotlights i tak samt skjutbara glasdörrar till duschen. Förberett för tvättmaskin. Bekvämt med golvvärme. Snyggt kombinerade material och färger! Vardagsrummet pryds av en vacker fiskbensparkett och väggarna går i vita toner. Rummet är lättmöblerat och har bra ljusinflöde. Kök Det renoverade köket erbjuder goda arbetsytor och bekvämligheter som underlättar för vardagen. Kökets all utrustning består av rostfria varor såsom kyl/frys, diskmaskin, ugn, häll samt fläkt. Bra ljusinflöde och trevlig utsikt mot omgivningen utanför. Sovrum Sovrummet är rymligt nog för en större säng samt skrivbord om så önskas. Bra med förvaring tack vare garderober. Lugnt, tyst läge. Föreningen är mycket uppskattad och såväl bredband som ip-telefoni och garage ingår i avgiften. Toppläge - nära det mesta. Välkommen att trivas!

Övrigt

Vid kanten av Keillers Park och Rambergets naturområde, finner vi denna välskötta HSB-förening. Här kan du njuta av naturen med fina promenadstråk. En höjdpunkt är att knalla upp till den populära utsiktsplatsen vid Rambergets topp, för att blicka ut över den vackra staden. Lika nära som till naturen har du till all den service som finns att tillgå i området. Wieselgrensplatsen ligger på bekvämt gångavstånd och torget har ett väletablerat och komplett utbud av dagligvaror, servicebutiker och övrig detaljhandel. Bra kommunikationer med spårvagnarna 5, 6, 10 och stombuss 17, tar dig till centrum på 10 minuter. Mer information om tidtabeller och spårvagns- och busslinjer hittar du på www.vasttrafik.se Föreningen har infört enhetsmätning på el samt vattenförbrukning.

Byggnad

Byggår

1963-1971

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns ett källarförråd som tillhör lägenheten. Tvättstuga med torkrum, torktumlare och mangelrum finns. I föreningen finns två stycken fritidslokaler, en hobbylokal, gästlägenhet och gym. Kostnad för tillgång till gymmet är 40 kr/mån. Läs mer på: https://www.hsb.se/goteborg/brf/linjalen/

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda primärenergital

118

Renoveringar

Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2018 Hösten startade fönsterbytet. 2016 Renovering av garagetak Västra Stillestorps g med ny lekplats ovan. 2014 Installerat postboxar i entrén 2014 Radonmätning avslutad med godkänt resultat 2012 Inglasning av balkonger, separering av el och vatten, byte av tak, besiktning av fastigheterna 2010-2012 Stamrenovering 2010 Ny el i samtliga lägenheter 2008 Garagerenovering, nytt låssystem

Föreningen

Information

Föreningens namn

HSB Brf Linjalen

Föreningens organisationsnummer

757200-9129

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Avgift

I avgiften ingår värme, internet, kabel-tv, IP-telefoni och garage.

Föreningens hemsida

HSB Brf Linjalen

Om föreningen

Antal lägenheter

420 st

Antal lokaler

32 st

Byggår

1963-1971

Äger föreningen marken

Nej

Allmän information

HSB Linjalen omfattar 420st bostadsrättslägenheter, 6 studentlägenheter, en gästlägenhet samt ett antal gemensamma lokaler. Fastigheten innehas med tomträtt. Byggnad: Byggår: 1963-1971 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2021 Laddstationer för elbilar samt hybrider instalerades. 30 st är klara - ingen kö. Kostnad 300 kr/månad för elbil och 200 kr/månad för hybrid. Elförbrukningen tillkommer. 2018 Fönsterbyten. 2016 Renovering av garagetak Västra Stillestorps g med ny lekplats ovan. 2014 Installerat postboxar i entrén 2014 Radonmätning avslutad med godkänt resultat 2012 Inglasning av balkonger, separering av el och vatten, byte av tak, besiktning av fastigheterna 2010-2012 Stamrenovering 2010 Ny el i samtliga lägenheter 2008 Garagerenovering, nytt låssystem Ekonomi: För detaljerad information om ekonomi och renoveringar se årsredovisning och föreningens hemsida: http://www.hsb.se/goteborg/linjalen Överlåtelseavgift på 1 190kr tas ut av säljaren. Pantsättningsavgift 476kr. Ekonomi, månadsavgiften: I avgiften ingår värme, internet, kabel-tv, IP-telefoni och garage. Föreningen har individuell el- och vattenmätning. Föreningen debiterar efter verklig förbrukning, kostnaden läggs på månadsavgifterna. Renovering av balkonger samt inglasning. Kostnaderna för detta kommer att betalas som ett tillägg på avgiften tills avbetalning är gjord. se mer information på föreningens hemsida: http://www.hsb.se/goteborg/linjalen Övriga utrymmen: Det finns ett källarförråd som tillhör lägenheten. Tvättstuga med torkrum, torktumlare och mangelrum finns. I föreningen finns två stycken fritidslokaler, en hobbylokal, gästlägenhet och gym. Kostnad för tillgång till gymmet är 40 kr/mån. Läs mer på: https://www.hsb.se/goteborg/brf/linjalen/ Parkering: Garageplats ingår i månadsavgiften. Det finns garageplatser till samtliga 420 bostadsrättslägenheter i föreningen. Garagen ligger på Västra Stillestorpsgatan samt vid Övre Hallegatan 50 med flera gemensamma tvätt platser (högtryckstvätt). Föreningen erbjuder MC-garage samt extra parkeringsplats, fördelas enligt kösystem. Det finns möjlighet att hyra speciella platser i garagen där man kan ladda elbil, för en extra månadskostnad. Kabel-TV/Bredband: Nyligen blev Telia utsedd till leverantör av TV, bredband (100/100 Mbit) och IP-telefoni i föreningen. Detta ingår i månadsavgiften. Man betalar endast minuttaxa vid användning av IP-telefoni. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Övrigt: Föreningens expedition har öppet varje helgfri måndag. 17:00-19:00 Besöksadress: Västra Stillestorpsgatan 21, 417 13 Göteborg. Telefon: 031-51 67 05. Email: brflinjalen@telia.com Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Övrigt: Föreningen vill att alla köpare skall komma till exp eller kontakta dem via mail när inflyttning skett. Informationen baseras på avstämning med föreningen, årsredovisning samt föreningens hemsida 2021-06-30.

Övrigt om föreningen

Besök gärna föreningens hemsida, https://www.hsb.se/goteborg/brf/linjalen/

Ekonomi

Månadsavgift

3 260 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I avgiften ingår värme, internet, kabel-tv, IP-telefoni och garage.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-11-02

Pantsättningsavgift

476 kr

Överlåtelseavgift

1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av säljare

Reparationsfond

4 529 kr

Driftkostnad

285 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

110 kr/månad

Vatten & avlopp

95 kr/månad

Försäkring

80 kr/månad

Personer i hushållet

1 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.