Båtsman kapers gata 102

Båtsman kapers gata 102

Pris ej angivet

Månadsavgift: 5 124 kr
Ansvarig mäklare
Rany Younan
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
HISINGS BACKA - Backatorp

Tillfälle att förvärva denna fantastiska trea med balkong i lugnt söderläge Renoverat badrum samt garage med ny eldriven port för maximal bekvämlighet ingår i avgiften. Här har ni ett bostadsrättsradhus i populära Backatorp med närhet till kommunikationer, natursköna promenadstråk, förskola & skola. Varmt välkommen! Kontakta mäklaren för visning!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Båtsman kapers gata 102

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

77,4 m²
Area uppgifter enligt ekonomisk förvaltare

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Månadsavgift

5 124 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår garage, sophämtning samt grundutbudet från ComHem.

Andel i föreningen

0,59456 %

Andel av årsavgift

0,59453 %

Rumsbeskrivning

Interiör

Belägen i natursköna Backatorp finner ni denna fina BR-lägenhet. Hela bostaden genomsyras av härligt ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter samt bra planlösning. Bostaden är omgiven av härliga gång- och cykelstigar, dessutom finns ett flertal lekplatser inom området. Promenadavstånd till Selma Lagerlöfs torg som erbjuder all tänkbar service. Goda kommunikationer in till city genom stombuss 18. Stor balkong i soligt läge samt garage ingår i mån.avgiften. Lägenhetens 77,4 välplanerade kvm disponeras enligt följande: Hallen som välkomnar er har genomgående parkett och väggar utgörs av ljusa toner. Avhängningsmöjligheter finns till höger vid instigning. I anslutning till hallen är badrummet beläget. Det renoverade och helkaklade badrummet är utrustat med dusch med klarglas, wc, handfat med kommod, belyst spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare. Extra lyx med stor arbetsbänk samt överhängande skåp för förvaring. Helt enkelt ett badrum som förenklar din vardag. Till höger från hallen finner vi bostadens hjärta. Vardagsrummet är luftigt och passar perfekt för social samvaro med nära och kära. Ekparkett på golvet och ljusa väggar. Stort fönsterparti som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp samt en dörr som leder till... ...den rymliga, härliga balkongen som är belägen i soligt västerläge med sol under stora delar av dagen. Gott om utrymme för möblering och lugnt läge med utsikt mot den grönskande omgivningen. Insynsskyddat läge! Köket är rymligt med gott om plats för middagsbord vid det stora fönsterpartiet. Goda förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpsluckor. Mörkt kakel över arbetsbänk och de generösa arbetsytorna. Maskinparken består av rostfri kyl och frys i fullhöjd, ugn, spis, fläkt samt diskmaskin. Ett härligt kök att umgås i. Det mindre sovrummet har heltäckningsmatta på golvet och gråa väggar. Lugnt, tyst läge med fri utsikt. Det större sovrummet ligger i lugnt och tyst läge mot den grönskande skogen. Den rymliga klädkammaren erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Ett boende att förälskas i!

Byggnad

Byggår

1989-1990

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda primärenergital

162

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Matrosen

Föreningens organisationsnummer

716444-5871

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ja

Avgift

I månadsavgiften ingår garage, sophämtning samt grundutbudet från ComHem.

Föreningens hemsida

Brf Matrosen

Om föreningen

Antal lägenheter

150 st

Antal lokaler

1 st

Byggår

1989-1990

Äger föreningen marken

Ej angiven

Allmän information

BRF Matrosen ligger i Backatorp omgiven av skog och strövområden. Föreningen består av 150 lägenheter fördelade på flerfamiljshus och småhus. Fastighetens adress är Plockerotegatan 201-393 och Båtsman Kapersgata 4-110. Byggnad: Byggår: 1989-1990 Uppvärmning: frånluftsvärmepump Genomförda renoveringar och underhållsarbeten 2015- Byte av alla garageportar samt utomhusbelysning i området 2015- Plåtdetaljer sågs över samt målades/bytes ut 2016- Besiktning av dörrar, fönster och balkonger 2016- Tvätt av utsatta fasader 2016- Byte av samtliga fönsterbleck 2016- Rensning av hängrännor 2017- Rengöring och skyddsmålning av samtliga tak 2017- Montering av snörasskydd 2017- Byte av paneler och vindskivor på utsatta gavlar gård 2017- Reparation av husets "midja" 2020- Yttertak, översyn och byte av trasiga pannor. Fasad/gavlar, besiktning och åtgärder av ev skador samt målning. Byte av altandörrar. Garage, förrådsutrymmen samt soprum, byte av panel och målning. Byte av 3 värmepumpar. Besiktning av lekplatser. Ekonomi månadsavgiften: I månadsavgiften ingår garage, sophämtning samt grundutbudet från ComHem. Vatten á conto 180 kr/mån tillkommer. Övriga utrymmen: Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja/hyra en föreningslokal. I föreningslokalen finns samlingslokal och föreningsexpedition. Det finns flera lekplatser i området. Parkering: Alla lägenheter har garage i länga med timer för motorvärmare och motordriven port. Det finns besöksparkeringar i området. Kabel-TV/Bredband: Ansluten till kabelnät ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Internet via ComHem. Avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i IF Kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring ingår Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen Övrigt: Föreningen är mycket välskött och stabil. Styrelsearbetet genomsyras av ett stort engagemang. För att förbättra trivseln och bygga gemenskap bland föreningens medlemmar, anordnas återkommande städdagar och olika arrangemang. Brf Matrosen strävar efter att i så stor utsträcknings som möjligt hålla kostnaderna låga för skötsel och drift av föreningen. Medlemmarna själva sköter bla gräsklippning och vinterväghållning. För ytterligare information se årsredovisningen. Besök gärna föreningens hemsida: http://matrosen.se/ Informationen baseras på avstämning med föreningen 2021-08-10

Ekonomi

Månadsavgift

5 124 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår garage, sophämtning samt grundutbudet från ComHem. Vatten á conto 180 kr/mån tillkommer.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-10-12

Driftkostnad

1 000 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

500 kr/månad

Elkostnad

400 kr/månad

Försäkring

100 kr/månad

Personer i hushållet

2 st