Högrells väg 3B

Högrells väg 3B

Pris ej angivet

Månadsavgift: 4 053 kr
Sasa Sekulic
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Tomas Akyol
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
OLOFSTORP - Olofstorp

Modern och välplanerad två om hela 62 kvm.

Här finns nu chans att förvärva en väldisponerad tvåa om 62 kvm i dessa fina byggnader som stod färdiga 2016 i Olofstorp. Innebär att lägenheten är i mycket fint skick och en stor balkong mor innergård. I trapphuset finns hiss vilket gör det bekvämt. Byggnaden ligger i områdets centrala del vilket gör att man har närhet till både kommunikationer, skola och butikerna i området. Olofstorp präglas av underbar omgivning där ett lantligt landskap med underbar natur som blomstrat upp till ett familjevänligt område med mycket nya hus och flerfamiljshus. Just att bo så lugnt och naturnära utanför stans stadspuls men samtidigt så nära Göteborgs centrala delar både bil och kollektivtrafik har gjort att Olofstorp blivit ett populärt område att flytta till. Välkomna på visning!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Högrells väg 3B

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

62 m²
Areauppgifter enligt lägenhetsutdrag

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rok

Månadsavgift

4 053 kr/månad

Andel i föreningen

2,9794 %

Andel av årsavgift

2,98408 %

TV

Fiber via Telia

Bredband

Fiber via Telia

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande med balkong som ligger intill entrén med ett soligt läge. Hall med gott om utrymme för hallmöblerna. Intill hallen finns även en rymlig klädkammare som ger bra med förvaringsutrymme eller varför inte inreda som ett hemmakontor? Vid entrédörren är det ett klinkergolv som både är fint och praktiskt som sedan övergår till parkettgolv genomgående i bostaden.

Kök

Köket går i ljusa toner och har en praktisk och modern disponering med öppen lösning mot vardagsrummet. Det skärmas snyggt av med en halvö vilket ger dig både bra arbetsytor och gott om förvaring undertill. Samtidigt funkar det perfekt som bord att duka upp en snabb frukost innan jobbet. Framför fönsterpartierna i köket finns en naturlig matplats där man får plats med en rymlig matgrupp. Av den maskinella utrustningen finns kyl/frys, diskmaskin, häll, ugn och fläkt.

Vardagsrum

Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck då den öppna planlösningen ger rikligt med ljus genom hela bostaden. Här får du plats med den större soffgruppen.

Badrum

Stort badrum i moderna och stilfulla materialval. Här har du även en avskild avdelning med arbetsbänk där du har förvaringsskåp ovanför samt tvättmaskin och torktumlare undertill. I övrigt är badrummet utrustat med dusch, WC, handfat och spegelskåp.

Sovrum

Kvadratiskt och lättmöblerat sovrum med gott om utrymme för både dubbelsängen och annat möblemang.

Byggnad

Byggnadsyp

Flerfamiljshus

Byggår

2016

Fönster

3-glasfönster

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-03-07

Energiklass

Energiklass D

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Trädgårdsmästeriet

Föreningens organisationsnummer

769629-1694

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen delat ägande?

Ej angiven

Om föreningen

Antal lägenheter

30 st

Byggår kommentar

2016

Äger föreningen marken

Ej angiven

Allmän information

Brf Trädgårdsmästeriet är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014. Föreningen består av 30 lägenheter i två trevåningshus med hiss på fastigheten Olofstorp 4:337. Lägenheterna är fördelade på 2 rok respektive 3 rok mellan 58-81 kvm. De lägenheter som ligger i markplan har uteplats och lägenheterna på våning 2-3 har balkong. Husen är byggda 2016 och värms upp med bergvärme. Ekonomi: Månadsavgiften till föreningen inkluderar värme, vatten och kabel-TV. Avsättning till inre reparationsfonder görs inte. Det inre underhållet av lägenheten sköts av lägenhetsinnehavaren, se stadgarna för ansvarsfördelning. Bostadsrättsföreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen på 2,5% på ett prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift på 1% på ett prisbasbelopp. TV & Internet: Kabel-TV och bredband levereras via fiberkabel från Telia. Bredbandsabonnemang tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Parkering: Föreningen har parkeringsplatser som man får hyra för 250 kr/mån. Gemensamma utrymmen: På gårdsplanen finns cykelparkering, återvinningshus, lekplats och gräsytor. Till varje lägenhet hör ett förråd som är placerat på gården. Medlemskap: Föreningen beviljar inte juridisk person medlemskap. Formell upplåtelse av markområde som nyttjas runt bostadsrätten saknas från bostadsrättsföreningen. All mark ägs av föreningen, men varje medlem ansvarar för och sköter den.

Ekonomi

Månadsavgift

4 053 kr/månad

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-11-23

Pantsättningsavgift

476 kr

Överlåtelseavgift

1 190 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

400 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

250 kr/månad

Försäkring

150 kr/månad

Personer i hushållet

1 st