Höjdgatan 26B

Höjdgatan 26B

Utgångspris

1 195 000 kr

Månadsavgift: 2 979 kr
Ansvarig mäklare
Linda Nilsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Ulricehamn

Möjlighet att förvärva en tvåa i toppskick med låg avgift!

På Höjdgatan 26B finns nu denna underbara lägenhet om 2 rum och kök. Lägenheten är belägen på markplan med inglasad balkong i västerläge för bästa kvällssol. Hall med plats för avhängning och intilliggande skjutdörrsgarderob, helkaklat badrum med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum och kök med fin vitlaserad parkett i ask och utgång till balkong i västerläge. Rymligt sovrum gott om utrymme för säng och sängbord. Grått och mycket tilltalande kök med plats för matbord om 4-6 personer. En lägenhet i toppskick! Gemensamt i föreningen finns gästrum med toalett och dusch som man kan hyra. Här är det lätt att trivas med närhet till centrum men samtidigt lugnet vid sjön. Ta en kort promenad till välsorterade Ica Tornet för att handla eller nå stadskärnan med allt den har att erbjuda! Åt andra hållet når du Lassalyckan som erbjuder i princip all fritidsaktivitet du kan tänka dig. Närhet till flera busshållplatser som ger dig möjlighet till bra pendling till större städer. Föredrar du bil tar du dig smidigt, på någon minut, till riksväg 40 som tar dig vidare mot Borås, Göteborg eller Jönköping. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Fakta om Höjdgatan 26B

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

45 m²

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Pris

1 195 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

2 979 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp. Utöver månadsavgiften tillkommer 30 kr/mån för bostadsrättstillägg samt ca 376 kr/mån för hushållsel.

Lägenhetsnummer (föreningen)

104

Andel i föreningen

3,53211 %

Andel av årsavgift

3,53206 %

TV och internet

Varje bostadsrättsinnehavare tecknar eget bredbandsabonnemang.

Rumsbeskrivning

Interiörbeskrivning

Entré Entré till hall med plats för avhängning av ytterkläder, både på hatthylla och i den dubbla skjutdörrsgarderoben. På golvet ligger ett slitstarkt klinkers i mörktgrått och väggarna är målade i vitt. Kök och vardagsrum Rakt fram från hallen har vi den härliga ytan för umgänge där köket från Vedum är i antracitgrått har en snygg kontrast mot de vitmålade väggarna. Köket är utrustat med rostfria vitvaror från Elextrolux. Överskåpen är utrustat med en belysningsbotten som styrs med dimmer. Här finns även plats för ett matbord med plats upp till 4 personer, men som enkelt går att få plats för 6 stycken. Sovrum Direkt till vänster om hallen har vi sovrummet, här finns plats för en dubbelsäng, byrå. Vit färg pryder väggarna som går ton i ton med den vitlaserade asken som också återfinns i hela lägenheten. Badrum I anslutning till hallen finns det rymliga badrummet. Klinkersplattorna på golvet är samma som i hallen och som bryter av fint mot de vita helkaklade väggarna. Badrumsgolvet är utrustade med komfortvärme som gör det extra behagligt för bara fötter. I badrummet finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Kommod och spegel är från Vedum och övrig utrustning är från Svedbergs.

Uteplats/balkong

Inglasad uteplats

Byggnad

Byggår

2020

Ventilation

FTX

Energideklaration

Energideklaration är utförd

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Skarpås

Föreningens organisationsnummer

769635-7305

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Nej

Avgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp. Utöver månadsavgiften tillkommer avgift för bostadsrättstillägg samt för hushållsel.

Om föreningen

Antal lägenheter

19 st

Byggår

2020

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Möjlighet till en parkeringsplats finns, kostnad 220kr/mån.

Allmän information

Ett flerfamiljshus om fyra våningar med förråd, teknik, elcentral och gästrum i souterängsplan. Föreningen har ett gemensamt elabonnemang för hela fastigheten med undermätare för varje lägenhet där varje bostadsrätt blir bekostad för den faktiska el innehavaren/innehavarna förbrukar. Uppvärmningssystem via fjärrvärme Ventilation via FTX (från- och tilluft med återvinning) Energideklaration är utförd på fastigheten 2022-03-07 med betyg D 88kwh/kvm och år Överlåtelseavgift får max uppgå till 2,5% och pantsättningsavgift max 1% av gällande prisbasbelopp.

Gemensamma utrymmen

Förråd, teknikrum, elcentral samt gästrum

Försäkring

Föreningen står för bostadsrättstillägget

Ekonomi

Pris

1 195 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

2 979 kr/månad

Kommentar månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten, avlopp. Utöver månadsavgiften tillkommer avgift för bostadsrättstillägg samt för hushållsel.

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2022-09-30

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

476 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

376 kr/månad

Försäkring

100 kr/månad

Personer i hushållet

1 st

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner
Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.