Flanaden 80

Flanaden 80

Utgångspris.

395 000 kr

Månadsavgift: 5 530 kr
Ansvarig mäklare
Simon Bernhardsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Vänersborg - Flanaden

Renoverad 3:a med inglasad balkong!

Välkommen till Flanaden 80. Här finner ni en trivsam och renoverad 3:a, belägen på andra våningen med ett gott läge i föreningen! Lägenheten inrymmer ett renoverat kök från 2017, rymligt vardagsrum med utgång till en inglasad balkong med eftermiddags-/kvällssol samt ett helkaklat badrum med installerad tvättmaskin. Övriga fördelaktigheter som tillhandahålls är indragen fiber, nyare vitvaror, förråd på samma våningsplan samt nyare fönster och säkerhetsdörr som installerats av föreningen. På Flanaden 80 bor du i ett barnvänligt område med närhet till såväl förskola som skolor, mataffärer, kollektivförbindelser samt bland annat vårdcentral och Sportcentrum. Därtill nås centrum genom en kort cykeltur om enbart ca 6-8 minuter. För mer information kontakta ansvarig mäklare Simon Bernhardsson på 076-1902900 alternativt simon.bernhardsson@lansfast.se

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Identifierad budgivning

BudID - för en trygg och säker budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling samarbetar med BudID för en trygg och säker budgivning. BudID är en smart tjänst som kopplar ihop bostadsspekulant, mäklare och bank med målet att förenkla och säkra upp bostadsaffären för alla parter. Med smarta och säkra kommunikationslösningar möjliggör BudID bland annat verifiering av lånelöfte och identitet samt bidrar till en effektivisering av flera steg inför köpekontraktet. För dig som spekulant innebär detta att alla bud kan placeras på ett säkert och certifierat sätt. Finansiering och lånelöfte kan även styrkas via kopplingar till bank. Om du ska finansera ditt köp med ett bolån, kom ihåg att ha lånelöfte klart inför budgivningen!

  • Identifiering med BankID
  • Verifiering av lånelöfte
  • Proaktiv banksupport
Visa mer
Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Flanaden 80

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

76,5 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Pris

395 000 kr - Utgångspris.

Månadsavgift

5 530 kr/månad

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1101

Lägenhetsnummer (föreningen)

184

Andel i föreningen

0,32191 %

Andel av årsavgift

0,3247 %

TV och internet

Kabel-TV genom Tele2. (Grundutbud, ingår i månadsavgiften) Fiber genom Telia alt. bredband genom Tele2. (Tecknas och bekostas av bostadsrättsinnehavaren)

Tillträde

Enligt ök.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in! Hall med laminatgolv och ljusa väggar. Avhängningsmöjligheter genom hatthylla och god plats för förvaringsmöbel.

Kök

Renoverat kök (IKEA, -17) med vita skåpluckor och vitt kakel ovan en mörk bänkskiva i laminat. Maskinellt utrustat med spis, fläkt, kyl (-17) och diskmaskin (-17). Goda förvaringsmöjligheter och plats för större matbord. Laminatgolv med klinkerimitation och tapetserade väggar.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med laminatgolv, ljusa väggar och spotlightsbelysning i tak. Härifrån nås den inglasade balkongen (-18) i väst-/sydvästligt läge varpå du avnjuter eftermiddags- och kvällssolen!

Sovrum

Tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Mycket goda förvaringsmöjligheter genom garderober med skjutdörrar längs hela kortsidan. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum

Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med badkar, WC, kommod, förvaringsmöbel och tvättmaskin (-12/13). (Obs. Torktumlare inger ej)

Uteplats/balkong

Inglasad balkong i väst-/sydvästligt läge.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggår

1974

Fönster

3-glas

Ventilation

Mekanisk frånluft

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd intilliggande lägenheten ingår i månadsavgiften

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2019-10-22

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda, specifik energianvändning

135 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

136

Renoveringar

Inglasning balkong -18 Diskmaskin -17 Renoverat kök -17 (IKEA) Kyl -16 Laminatgolv hall och v-rum -16 Tvättmaskin -12

Föreningen

Information

Föreningens namn

Riksbyggen Brf Ängsvallen

Föreningens organisationsnummer

763500-1352

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta förening

Äkta förening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Avgift

Inklusive värme, VA och kabel-TV.

Om föreningen

Antal lägenheter

344 st

Antal lokaler

4 st

Äger föreningen marken

Ja

Parkering

Föreningen har 185 garageplatser, 133 övriga P-platser, 28 gästparkeringar samt MC-garage med 7 platser. Garageplatserna går att hyra för ca 275 kr/mån, till dessa är det separat kö. (Vid senaste avstämning med ordförande) Parkeringsplatserna går att hyra för ca 150 kr/mån, till dessa är det separat kö. (Vid senaste avstämning med ordförande)

Allmän information

Brf Ängsvallen registrerades 1964-07-03 och föreningen äger fastigheterna Lärkan 1-6, Viggen 1 och 3 samt Vipan 1. På fastigheterna finns 27 st byggnader med 344 lägenheter och 4 lokaler, byggnaderna är uppförda 1972-75. Fastighetsadresserna är Flanaden 2-132. Lägenheterna är fördelade enligt följande: 1 rok 40 st. 2 rok 140 st. 3 rok 160 st. 4 rok 4 st. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna medan föreningen står för bostadsrättstillägget.

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Tidigare utfört underhåll: - 2009: Nya entrédörrar - 2011: Värmesystem och termostatventiler - 2011-2012: Sanering - 2013: Tak, ventilation och isolering vindar - 2014: Takrenovering - 2013-2016: Dränering - 2017-2018: Nya fönster och lägenhetsdörrar - 2020: gemensamma utrymmen, arbete trapphus, installationer, huskropp utvändigt, markytor och markarbete. KOMMANDE renoveringar/underhåll - Stamrenovering - Utvändig målning träpanel, putsfasad lagning och målning, invändig målning och golvbyte - källare och gemensamma utrymmen, asfaltering garage och förråd.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, solarium & bastu (byggnad nr 3) samt övernattningslägenhet (1 rok, belägen på Flanaden 36).

Övrigt om föreningen

Föreningen har tecknat ett gemensamt abonnemang för elen. Man betalar endast för den el man förbrukar och kostnaden för detta läggs på månadsavin tillsammans med månadsavgiften.

Ekonomi

Pris

395 000 kr - Utgångspris.

Månadsavgift

5 530 kr/månad

Kommentar månadsavgift

Inklusive värme, VA och kabel-TV.

Pantsättning

Bostadsrätten är inte pantsatt.

Pantsättningsavgift

483 kr

Överlåtelseavgift

1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av köpare

Driftkostnad

405 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

288 kr/månad

Försäkring

117 kr/månad

Kommentar driftkostnad

Hushållsel beräknas på genomsnittlig kostnad för de tre senaste månaderna (mars-maj). Kostnad för försäkring är hämtad från liknande lägenhet i föreningen.

Personer i hushållet

4 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.