Woodlands country club 19

Woodlands country club 19

Pris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Frida Lindberg
Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Arrow right icon
Örkelljunga

Fantastiskt tillfälle att förvärva ett arkitektritat livsstilshus på Woodlands Country Club! Ritat av Henning Larsen's arkitektkontor, byggt av de finaste materialval. En fasad av cederträd, ett ljust genomgående trägolv, ett smakfullt Unoform kök, tre altaner som ger dig möjlighet att njuta av omgivningarna i olika väderstreck, samt kamin. Välkommen! Mitt i ett grönskande landskap bland golfbanor och härliga omgivningar kan vi nu erbjuda detta fantastiska livsstilshus ritat av ytterst välrenommerade Henning Larsens arkitektkontor och allt placerat på plintar i den vackra skånska naturen. De öppna sällskapsytorna i kombination med de stilrena och påkostade materialvalen tillsammans med det magnifika ljusinsläppet ger ett unikt och vackert boende! Den murade eldstaden är lika delar en ljuvlig inredningsdetalj som en värmande och mysig plats att njuta av såväl inomhus som utomhus och på kvällarna kan ni krypa in i det rymliga sovrummet och ta igen er efter en lång dag på golfbanan eller i den närliggande vackra naturen! De tre terrasserna i olika väderstreck ger soltimmar under merparten av dagen och ger otroliga vyer. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med kod eller fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Varmt välkomna att boka er för visning!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Woodlands country club 19

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Fritidshus

Boarea

98 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

2 rum, varav 1-2 sovrum

Tomtarea

165 m²

Pris

3 300 000 kr

TV

TV-kanalpaket med många kanaler ingår i medlemskap

Bredband

Wireless 100 MB fiber bredband ingår i medlemskapet

Tillträde

Efter överenskommelse

Rumsbeskrivning

Entré

När vi tagit stegen upp för landgången stiger vi in i den ljusa entrén, där ett grått klinkergolv försett med golvvärme klär golvet. Här finns tvättstapel med torktumlare och tvättmaskin samt plats för avhängning i form av garderober.

Badrum

Rakt fram från entrén når man ett av bostaden badrum. Det är ett sobert färgval i det helkaklade badrummet och utrustad med dusch, wc och tvättställ.

Kök

Köket är välplanerat med påkostade materialval och vackra detaljer. Här finns kyl och frys, ugn, induktionshäll, fläkt och inbyggnadsdiskmaskin. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och andas kvalitét!

Vardagsrum

Den fantastiska takhöjden skapar rymd, luftighet och ljus. I den öppna planlösningen samsas vardagsrum, kök och matrum i ett. Härifrån sträcker sig en panoramisk utsikt över golfbanan ut sig. Från vardagsrummet finns utgång till två stora terrasser. Här erbjuds utöver den otroliga utsikten även en öppen spis som kan eldas i både från allrum och från terrass. Här tillbringas gärna de sena vårkvällarna vid värmen från den öppna spisen.

Badrum

Villan bjuder på ytterligare ett badrum. Helkaklat badrum med golvvärme och ett takfönster som skapar rymd och extra ljusinsläpp. Detta badrum är utrustat med spabadkar, wc samt tvättställ med bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum

Vidare in i bostaden nås husets sovrum försett med garderober och utgång till terrass. Här kan man njuta av en härlig nattsömn eller beundra stjärnhimlen genom de stora fönsterpartierna. Ett boende för den som söker något utöver det vanliga med ledord som kvalité, känsla och livsstil.

Uteplats/balkong

Uteplats 1: Terrass med öppen spis samt god plats för utemöblemang och magisk utsikt över golfbanan. Uteplats 2: Terrass med oslagbar utsikt över område och golfbana. Uteplats 3: Terras med utgång från sovrum och utsikt in mot övriga hus. De tre terrasserna är totalt på ca 60 kvm och placerade för att få tillgång till sol stora delar av dagen. Den största terrassen är på 22 kvm och är delvis under tak.

Byggnad

Byggnadstyp

1 plan

Vinterbonat

Ja

Byggår

2008

Fasad

Trä (Cederträ)

Stomme

Trä

Fönster

Isolerglasfönster

Tak

Papp

Bjälklag

Trä

Grundläggning

Plintgrund

Ventilation

Mekanisk frånluft

Uppvärmning

Värmepump (luft-vatten), eldstad

Fastighetsbeteckning

Åkarp 1:43

Energideklaration

Energideklaration behövs ej.

Renoveringar

2018 - Slipat och oljat cederträsfasad i originalfärg 2016 - Ny varmvattenberedare + ny luft/vatten värmepump 2021 - Installerat ny larmlösning Verisure samt värmestyrningsystem

Allmänt om fastigheten

Adress

Woodlands country club 19

Kommun

Örkelljunga

Boendeform

Fritidshus

Boendeform

Fritidshus - Friköpt

Tomtarea

165 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Servitut och andra rättigheter

Förmån: Avtalsservitut: Bergvärmeanläggning, D201600224358:2.1 Förmån: Avtalsservitut: Område,Värmepumsanläggning,Bergvärmeanläggning,Va-Anläggning Mm, D201800519469:1.1 Förmån: Avtalsservitut: Väg,Område,Va-Anläggning, D201400418102:1.1 Förmån: Avtalsservitut: Värmepumpanläggning, D201600224358:1.1 Förmån: Officialservitut Utrymme, 1257-822.3 Förmån: Officialservitut Väg, 1257-822.1

Planbestämmelser

Detaljplan

Vägbeskrivning

För exakt vägbeskrivning skriv in "Woodlands Country Club 25" på "hitta.se"

Ekonomi

Pris

3 300 000 kr

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 991 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

1 496 000 kr

Taxeringsvärde för mark

495 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

1 st om totalt 730 104 kr

Driftkostnad

58 681 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

9 688 kr/år

Väg/Samfällighet

44 700 kr/år

Försäkring

4 293 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt: 8 874 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 67 555 kr

Kommentar driftkostnad

Uppvärmningskostnaderna är inkluderade i driftskostnaderna för el. Används idag som fritidsboende. Samfällighetsavgift betalas till Woodlands Country Club ekonomiska förening där kostnader för vatten, avlopp, sophantering, vägunderhåll osv ingår.

Personer i hushållet

2 st

Nätbolag

Eon

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.