Woodlands country club 25

Woodlands country club 25

Pris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare
Frida Lindberg
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Örkelljunga

Välkommen till detta fantastiska livsstilshus mitt i den grönskande skogen bland golfbanor och härliga omgivningar. Ritat av Henning Larsens arkitektkontor. Låt dig imponeras av de öppna sällskapsytorna, bostadens stilrena och påkostade materialval och tre terrasser i olika väderstreck som erbjuder sol hela dagen. En oslagbar utsikt över golfbanan och vacker skogsmiljö. Här erbjuds två medlemskap i golfklubben samt fri användning av Woodlands alla faciliteter i form av äventyrlig lekplats, tennisbanor, badsjö och kanoter. Inom 30 minuter med bil har du dessutom Vallåsens skidanläggning, Kungsbyggets äventyrspark samt såväl Helsingborgs stadskärna som stränderna i Mellbystrand! Gated community där portarna till området öppnas med fjärrkontroll samt påkostat larm från Verisure vilket innebär att säkerheten för såväl er som er nya golfvilla är mycket hög. Ett hem för er som letar efter något alldeles unikt, varmt välkomna att boka er för visning!

Räkna på ditt boende

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Woodlands country club 25

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Fritidshus

Boarea

98 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Tomtarea

165 m²

Pris

3 300 000 kr

TV

TV-kanalpaket med många kanaler ingår i medlemskapet

Bredband

Wireless 100 MB fiber bredband ingår i medlemskapet

Tillträde

Efter överenskommelse

Rumsbeskrivning

Omgivning

När du kör av motorvägen har du ingen aning om vad som väntar, du har hört om en idyll men det är inte förrän du stannar vid grinden som du börjar förstå vad husägarna förälskat sig i. Grusvägen tar dig vidare och där mitt i den grönskande skogen ser du första villan med fasad klädd i cederträ. Materialvalen, uppbyggnaden tillsammans med miljön skapar sinnesro och harmoni. Vi stannar utanför Magnoliabanan och längst med hål nr 7 ligger hus nr 25 och vi förundras över omgivningen, utsikten och atmosfären.

Entré

Väl framme vid huset stiger vi in i den ljusa entrén, där ett vädertåligt klinkergolv med golvvärme klär golvet. Ljusinsläppet från sidofönstret vid ytterdörren släpper in mycket naturligt ljus och de platsbyggda garderoberna ger bra förvaringsmöjligheter.

Sovrum

Direkt till vänster finner vi ett av villans sovrum. Ett rum med högt i tak och ljusinsläpp från fönsterpartiet, inbyggda garderober samt utgång till en av de tre terrasserna. Här har man valt till ett sovloft som ger extra sovplatser, perfekt för barn och barnbarnen.

Badrum

Rakt fram från entrén når man ett av bostaden badrum. Badrummet är helkaklat i ljus färgskala och utrustad med dusch, wc och tvättställ.

Vardagsrum

Vidare in i bostaden öppnar ett stort härligt rum upp sig. Den fantastiska takhöjden skapar rymd, luftighet och ljus. Den öppna planlösningen samsas av vardagsrum, kök och matrum i ett. Härifrån sträcker sig en oslagbar utsikt över golfbanan Magnolia ut sig. Från allrummet finns utgång till två stora terrasser. Här erbjuds utöver den otroliga utsikten även en öppen spis som kan eldas i både från allrum och från terrass. Här tillbringas gärna de sena sommarkvällarna vid värmen från den öppna spisen.

Kök

Köket är välplanerat med påkostade materialval. Här finns integrerad kyl & frys, ugn, häll, fläkt, diskmaskin samt hett vatten direkt från kranen. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och andas välvalda materialval och kvalitét.

Badrum

Villan bjuder på ytterligare ett badrum. Även detta badrum i ljusa färger och ett takfönster som skapar rymd och extra ljusinsläpp. Utöver wc, dusch och tvättställ är badrummet försett med tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Vidare in i bostaden nås det andra sovrummet, försett med garderober och utgång till terrass. Ett boende för den som söker något utöver det vanliga med ledord som kvalité, känsla och livsstil.

Byggnad

Byggnadsyp

1 plan

Vinterbonat

Ja

Byggår

2009

Fasad

Trä (cederträ)

Stomme

Trä

Fönster

Isolerglasfönster

Tak

Papp

Bjälklag

Trä

Grundläggning

Plintgrund

Utv. plåtarbete

Plåt

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Uppvärmning

Värmepump (luft-vatten), eldstad

Fastighetsbeteckning

Åkarp 1:49

Energideklaration

Energideklaration behövs ej.

Allmänt om fastigheten

Adress

Woodlands country club 25

Kommun

Örkelljunga

Boendeform

Fritidshus

Boendeform

Fritidshus - Friköpt

Tomtarea

165 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Plats för 2 bilar samt golfbil.

Servitut och andra rättigheter

Förmån: Avtalsservitut: Bergvärmeanläggning, D201600224358:2.1 Förmån: Avtalsservitut: Område,Värmepumsanläggning,Bergvärmeanläggning,Va-Anläggning Mm, D201800519469:1.1 Förmån: Avtalsservitut: Väg,Område,Va-Anläggning, D201400418102:1.1 Förmån: Avtalsservitut: Värmepumpanläggning, D201600224358:1.1 Förmån: Officialservitut Utrymme, 1257-822.3 Förmån: Officialservitut Väg, 1257-822.1

Planbestämmelser

Detaljplan Detaljplan

Vägbeskrivning

För exakt vägbeskrivning skriv in "Woodlands Country Club 25" på "hitta.se"

Ekonomi

Pris

3 300 000 kr

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

2 069 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

1 574 000 kr

Taxeringsvärde för mark

495 000 kr

Taxeringsår

2018

Pantbrev

1 st om totalt 2 610 000 kr

Driftkostnad

59 053 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

4 000 kr/år

Vägsamfällighet

50 760 kr/år

Försäkring

4 293 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 67 927 kr

Kommentar driftkostnad

Uppvärmningskostnaderna är inkluderade i driftskostnaderna för el. Används idag som fritidsboende. Samfällighetsavgift betalas till Woodlands Country Club ekonomiska förening där kostnader för vatten, avlopp, sophantering, vägunderhåll osv ingår.

Personer i hushållet

2 st

Nätbolag

Eon