Byggnad på Smedjegården 2:3 och avser byggnad A

Byggnad på Smedjegården 2:3 och avser byggnad A

Pris

490 000 kr

Ansvarig mäklare
Emanuel Kvist
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Kågeröd

Mitt i den Skånska naturen på Söderåsen ligger detta fritidshus uppfört 2004 på arrende tomt. Detta är ett mycket vackert beläget fritidshus med massvis av naturupplevelser utanför dörren. Här kan man verkligen njuta av den stillsamma omgivningen och lämna den stressiga vardagen för en stund. Här kan man sätta sig utomhus en solig sommardag, tända på grillen och njuta av fågelkvittret. Detta är en byggnad i 1-plan med ett rymligt vardagsrum, ett fräscht badrum med separett, kök och ett bra sovrum. Här finns en vattenbrunn som man delar med grannarna. En bra förrådsbyggnad ingår också i köpet. Idag används det för att förvara utemöbler och trädgårdsverktyg men det finns även möjlighet att kunna inreda detta till en gäststuga. Härifrån är det 4,5 km intill Kågeröd och 32 km till Landskrona . Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Byggnad på Smedjegården 2:3 och avser byggnad A

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Fritidshus

Boarea

66 m²

Upplåtelseform

Arrende

Antal rum

2 rum, varav 1 sovrum

Tomtarea

0 m²

Pris

490 000 kr

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in i en hall med plats för att hänga av dig ytterkläderna och ställa av dig skorna. Från hallen kan du ta direkt dig till både köket och vardagsrummet.

Kök

Ett kök med vita skåpsluckor utrustat med spis med ugn och fläkt, mikrovågsugn, kyl och frys.

Vardagsrum

Välkommen in i husets hjärta. I detta luftiga och ljusa vardagsrum kommer det in massor med härligt ljus genom de stora fönsterna. Här kan du samla släkt och vänner för att avnjuta trevliga stunder och måltider tillsammans eller bara njuta av naturens lugn.

Badrum

I detta fräscha badrum med plastmatta finns en separett, duschkabin och handfat med underskåp.

Sovrum

Stort sovrum med plats för en större säng och förvaringsmöjligheter till dina kläder i garderoben som finns här.

Byggnad

Byggnadstyp

1 plan

Vinterbonat

Ja

Byggår

2004

Fasad

Trä

Stomme

Trä

Fönster

3-glas

Tak

Plåt

Bjälklag

Trä

Grundläggning

Plintar

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

El radiatorer

Fastighetsbeteckning

Byggnad på del av smedjegården 2:3

Energideklaration

Energideklaration behövs ej.

Om Kågeröd

Allmänt om Kågeröd

Kågeröd är den trede största tätorten i Svalövs kommun och här bor cirka 2400 invånare. Byn ligger på Söderåsens södra sluttning och ligger i en gränsbygd mellan skog och öppnet landskap. Härifrån är det ungefär 11 km till Svalöv, 35 km till Helsingborg och 30 km till Landskrona. Genom Kågeröd rinner Vegeå vilket ger en speciell karaktär åt byn. Bebyggelsen är framför allt villor med en mycket stor närhet till generös natur. I norra delen alldeles vid ridhuset har en hästby vuxit fram, där hästintresserade har möjlighet att bo nära sin häst. Skolan i Kågeröd heter Lunnaskolan och byggdes 1954. Det är en låg- och mellanstadieskola med cirka 200 elever. Här finns också byns bibliotek. Skolan byggdes om och moderniserades under 2008. Intill skolan finns en stor fin idrottshall som håller internationella mått. För den motorsportintresserade är säkert Ring Knutstorp ett välkänt namn, här arrangeras till exempel tävlingar i STCC varje år. Ring Knutstorp ligger en kilometer öster om Kågeröd.

Kommunikation

Nu har Pågatågsstationen öppnat ! När man vill ta sig till och från Kågeröd med allmänna kommunikationer erbjuds dagliga bussförbindelser och numera även tågförbindelser. Buss 230, med byte till linje 250 i Bjuv, trafikerar sträckan Teckomatorp-Helsingborg via Svalöv, Kågeröd, Billesholm och Bjuv. I Teckomatorp ansluter Pågatågen så att du smidigt kan ta dig till Malmö vid Lund och Eslöv samt mot Helsingborg. Nu går även pågatågen på Söderåsbanan. Man kan numera alltså hoppa på pågatågen i Kågeröd och sedan ta sig mot exempelvis Kävlinge och Malmö utan byten.

Tjänster i området

Kågeröd har en välsorterad COOP butik i centrum samt en trevlig blomsteraffär. Här finns även värdshus "Trestjärnor" med pizzeria och en kisok/gatukök som är känd för sin goda mjukglass. Kågeröd erbjuder även ett gym samt ett rikt föreningsliv.

Allmänt om fastigheten

Adress

Byggnad på Smedjegården 2:3 och avser byggnad A

Kommun

Svalöv

Område

Kågeröd

Boendeform

Fritidshus

Boendeform

Fritidshus - Arrende

Tomtarea

0 m2

Övrigt om tomt

Byggnaden ligger på ofri grund och arrenderas av Smedjegården.

Vatten & avlopp

Enskilt vatten som delas med grannarna.

Ekonomi

Pris

490 000 kr

Arrende

6 000 kr/år

Driftkostnad

10 001 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

4 086 kr/år

Renhållning

5 915 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för arrende: 6 000 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 16 001 kr

Kommentar driftkostnad

Hushållselen och uppvärmningskostnaden är sammanräknad. Ingen har bott permanent i fritidshuset. Därför är driftskostnaderna låga och energideklaration kommer inte att upprättas. Renhållning enligt sommarabonnemang hos LSR och latrinbehållare.

Personer i hushållet

2 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.