Daglösa

Daglösa

Budgivning pågår
Pris

95 000 kr

Läs mer om budgivning
Ansvarig mäklare
Josefine Blomqvist
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Trönodal - TRÖNÖ

Tomt i trönödal!

Söker du en tomt att bygga ditt naturnära boende på? Välkommen till Trönödal där du finner en mindre tomt längs med en lugn grusväg med vacker natur precis intill! Trönö som ligger knappa 5 km bort erbjuder matbutik, skola, aktivt föreningsliv med mera och i området finns fina elljusspår, vattendrag med fiske, sjöar och bra svamp- och bärskogar. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Daglösa

Tomtbeskrivning

Tomtarea

916 m2

Areakälla

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Fastighetsbeteckning

Daglösa 3:9

Övrigt

Tomten om 916kvm är avstyckad, se tomtkarta. Säljaren står för kostnader gällande förhandsbesked och samtliga eventuella anslutningsavgifter.

Vatten/avlopp

Saknas. Köparen får själv bekosta och installera enskilt vatten och avlopp alternativt undersöka med kommunen för eventuella möjligheter till kommunalt vatten och avlopp.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Söderhamn Daglösa GA:2 ändamål: Vägar

Om TRÖNÖ

Natursköna Trönö är en levande landsbygd med ett aktivt föreningsliv med många drivna eldsjälar. Idrottsklubben heter Trönö IK och på idrottsplatsen finns blanda annat fotbollsplaner, längdskidspår, tennisbana och boulebana. Den största badstranden ligger i Storsjön med långrund sandstrand. I storsjön finns också Trönö Camping med ett 30 tal uppställningsplatser. Är man fiskeintresserad finns många bra fiskevatten. För bästa fisketips är det enklast att kontakta Trönö Fiskevårdsförening. För den kulturintresserade finns två kyrkor på orten. En från medeltiden och en nyare som invigdes 2001 efter en brand som totalförstörde kyrkan 1998. Även Söderblomsgården (Trönös hembygdsgård) som fått sitt namn efter ärkebiskop Nathan Söderblom är ett populärt turistmål. För mer information om orten besök http://tronobygden.se/

Kommunikation

Till Trönö går lokalbussar. För tidtabell se X-trafiks hemsida.

Tjänster i området

Här finns lanthandel, för-, låg- och mellanstadieskola.

Ekonomi

Pris

95 000 kr

Typ

299, Småhusenhet, taxeringsvärde under 1 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

0 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

Fastigheten är inte intecknad.

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.