Kråkebacken 7:229

Kråkebacken 7:229

Som utgångspris

1 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Annika Christensson
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Christel Kulle Mårtensson
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Kågeröd

Stor tomt på 15 128 kvm i Kågeröd.

Nu finns möjligheten att förvärva denna stora tomt på 15 128 kvm med en vacker gammal stallbyggnad i sten. Här är det mest fantasin som sätter gränser för vad du kan göra. Drömmer du om att inreda en fin, gammal stallbyggnad eller vill du uppföra fler byggnader på den stora tomten? Tomtens storlek passar även dig som exempelvis är glad för djur, vill odla eller har en egen verksamhet och därför behöver lite extra yta. El finns på fastigheten. Tomten är belägen på ett naturskönt område som ändå ligger med närhet till all den service som byn erbjuder. Marken har tjänat delvis som bete den sista tiden. Nere vid ån planeras ett rekreationsområde, se bifoga information. Gångavstånd till skola, affär och till Tågstationen. Välkommen på visning!

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om bostaden

Tomtbeskrivning

Tomtarea

15 128 m2

Areakälla

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Fastighetsbeteckning

Kråkebacken 7:229

Vatten/avlopp

Vatten saknas, Avlopp saknas.

Servitut och andra rättigheter

Last: Avtalsservitut: Underjordiska Ledningar, 1214IM-12/21301.1 Last: Ledningsrätt Tele, 12-KÅG-545.1 Last: Ledningsrätt Va, 12-KÅG-588.1

Avtalsservitut Underjordiska Ledningar

Om Kågeröd

Kågeröd är den tredje största tätorten i Svalövs kommun och här bor cirka 2400 invånare. Byn ligger på Söderåsens södra sluttning och ligger i en gränsbygd mellan skog och öppnet landskap. Härifrån är det ungefär 11 km till Svalöv, 35 km till Helsingborg och 30 km till Landskrona. Genom Kågeröd rinner Vegeå vilket ger en speciell karaktär åt byn. Bebyggelsen är framför allt villor med en mycket stor närhet till generös natur. I norra delen alldeles vid ridhuset har en hästby vuxit fram, där hästintresserade har möjlighet att bo nära sin häst. Skolan i Kågeröd heter Lunnaskolan och byggdes 1954. Det är en låg- och mellanstadieskola med cirka 200 elever. Här finns också byns bibliotek. Skolan byggdes om och moderniserades under 2008. Intill skolan finns en stor fin idrottshall som håller internationella mått. För den motorsportintresserade är säkert Ring Knutstorp ett välkänt namn, här arrangeras till exempel tävlingar i STCC varje år. Ring Knutstorp ligger en kilometer öster om Kågeröd.

Kommunikation

I december 2021 öppnar Pågatågsstationen i Kågeröd på bansträckningen "Söderåsbanan". När man vill ta sig till och från Kågeröd med allmänna kommunikationer erbjuds dagliga bussförbindelser. Buss 230, med byte till linje 250 i Bjuv, trafikerar sträckan Teckomatorp-Helsingborg via Svalöv, Kågeröd, Billesholm och Bjuv. I Teckomatorp ansluter Pågatågen så att du smidigt kan ta dig till Malmö vid Lund och Eslöv samt mot Helsingborg.

Tjänster i området

Kågeröd har en välsorterad COOP butik i centrum samt en trevlig blomsteraffär. Här finns även värdshus "Trestjärnor" med pizzeria och en kisok/gatukök som är känd för sin goda mjukglass. Kågeröd erbjuder även ett gym samt ett rikt föreningsliv.

Ekonomi

Pris

1 500 000 kr - Som utgångspris

Taxeringsvärde

182 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

0 kr

Taxeringsvärde för mark

182 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

Fastigheten är inte intecknad.