Björnösund södra 5A

Björnösund södra 5A

Pris

1 200 000 kr

Ansvarig mäklare
Maria Lindgren
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Norrtälje - Björnösund

Hörntomt i populära Björnösund med soligt läge nära bad -och båtplats!

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt med trevligt läge i populära Björnösund. Här kan man skapa sitt drömboende vilket kan vara såväl fritids- som permanentbostad. Den fina tomten är i dagsläget en skogstomt med soligt läge. Här finns alla möjligheter att förverkliga sina drömmar om att någon gång i livet kunna ha en egen pool eller badtunna. Dessutom kanske en bastu lockar eller ett utekök där något gott från grillen serveras en ljus, ljummen sommarkväll. En blåbärspaj till eftermiddagskaffet med blåbär från tomten är en lyx att njuta av veckans alla dagar. På tomten finns även lingon och smultron och skogarna runtomkring är ett lystmäte för svampälskaren. Tomten har ett trevligt och lättillgängligt läge med endast 500 meter till fin och välordnad bad- och båtplats i Södra hamnen. Möjlighet att hyra båtplats finns i Södra och Norra hamnen inom området och till dessa är det separat kö. Båtplats kostar för närvarande 600 kr/år. Fastigheten har vattenförsörjning från borrad brunn på grannfastigheten via servitut. Avlopp får nästa ägare ombesörja. El finns till tomtgräns. Välkomna att åka till Björnösund på egen hand för att titta på tomten och strosa runt i de vackra omgivningarna. Ta med er picknick, välj en av alla mysiga platser att slå er ner på och njut av den fina utsikten. Björnösund bjuder på närhet till havet, härlig natur och charmig skärgårdsmiljö. Här finns möjlighet till promenader längs med grusvägar och skogsstråk. Runt om finns det ett flertal härliga badplatser, klipphällar och mysiga vikar som är lämpliga för havsbad, sol och avkoppling. Trevlig livsmedelsaffär i Vreta endast 5 min med bil. Här finns också pizzeria samt drivmedel. Norrtälje ligger enbart 15 minuter bort där ett större utbud av service finns. .

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Björnösund södra 5A

Tomtbeskrivning

Tomtarea

2 348 m2

Areakälla

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Fastighetsbeteckning

Björnö 2:49

Övrigt

Björnösund är ett naturskönt tomtområde med såväl fritidshus som permanentbostäder. Området sköts av Björnösund tomtägarförening som du kan läsa mer om på www.bjornosund.se. Vid Rännlan finns fotbollsplan, boulebarna och föreningslokal. Här anordnar föreningen varje år midsommarfirande med bl.a. stångresning och dans. I området finns välordnad badstrand med sandstrand. Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra båtplats vid någon av föreningens bryggor. Totalt finns ca 90 båtplatser.

Vatten/avlopp

Enskilt vatten, Avlopp saknas.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Björnö GA:2 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Frötuna-Björknäs GA:4 ändamål: Vägar

Förmån: Avtalsservitut: Brunn Mm, 01-IM1-79/3451.1

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Ekonomi

Pris

1 200 000 kr

Typ

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsvärde

385 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

0 kr

Taxeringsvärde för mark

385 000 kr

Taxeringsår

2018

Pantbrev

3 st om totalt 175 000 kr

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.