Almunge-Gränby 12:15

Almunge-Gränby 12:15

Pris

450 000 kr

Ansvarig mäklare
Elsa Johansson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon

Naturskön tomt med nära till goda kommunikationer och möjlighet att bygga sitt drömboende på!

Här erbjuds en tomt om 2013 kvm i ett lugnt läge med närhet till goda kommunikationer och endast ca 500 m till busshållplats. Naturtomt med en blandning av skogsträd och en gräsyta. Det är fritt att välja husleverantör eftersom tomten inte är knuten till någon specifik. Det finns även positivt förhandsbesked och tomten är belägen utanför detaljplanerat område. För mer information se under dokument & länkar. Härligt rofyllt område med lagom avstånd från väg 282, vilket ger ett ostört läge samtidigt som bekvämligheten att snabbt ta sig ut på vägen finns och gångavstånd till buss 809 som trafikerar sträckan mellan Uppsala och Knutby. Vill man svalka sig en solig sommardag är det cykelavstånd till den populära kommunala badplatsen i Södersjön ca 3 km från fastigheten. Fastigheten är belägen strax utanför Almunge som tillhandahåller all tänkbar service som bland annat förskolor, skola (F-9), matbutiker, vårdcentral, bensinmack, restaurang och vackra omgivningar med golfbanor och sjöar. Välkommen att visa intresse!

Fakta om Almunge-Gränby 12:15

Tomtbeskrivning

Tomtarea

2 013 m2

Areakälla

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Fastighetsbeteckning

Almunge-Gränby 12:15

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Almunge-Gränby GA:14

Förmån: Officialservitut Avlopp, Vattenledning, 0380K-2022/23.2 Förmån: Officialservitut Väg, 0380K-2022/23.3

Om Almunge

Almunge är en tätort i östra delen av Uppsala kommun som ligger vid länsväg 282, även länsväg 273 korsar. Orten är uppdelad i två delar; den östra är Almunge kyrkby som utgör det ursprungliga Almunge där Almunge kyrka, skola och en bensinstation med livsmedelsaffär finns och den västra delen, tätorten Almunge, som ursprungligen var grannbyn Lövsta. Det är en naturskön ort med omgivande, frodig skog och närbelägna sjöar med badplatser; de mest kända är Lännabadet och Fjällnora med bryggor, hopptorn och restaurang. Almunge skola är en grundskola i Uppsala kommun med ca 460 elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolan består av flera byggnader och ligger i en naturskön jordbruksbygd. Skolan har ett skolbibliotek som även är folkbibliotek. Skolans sporthall är modern och välutrustad och innefattar även en simbassäng. Efter grundskolan går eleverna i gymnasiet i Uppsala. Den lokala idrottsklubben heter Almunge IK och där utövas bland annat fotboll och innebandy. Strax utanför Almunge finns varuhuset Thuns som är mycket välkänt och där man kan köpa märkesvaror till låga priser. Almunge har även flera forntida platser. Sommartid åker man gärna Lennakatten, det är en museijärnväg som trafikerar sträckan Uppsala - Bärby - Marielund - Länna - Almunge - Faringe station, den var tidigare en del av Stockholm-Roslagens Järnvägar, SRJ.

Ekonomi

Pris

450 000 kr

Pantbrev

1 st om totalt 552 500 kr

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer