Björnsholmsvägen, tomt 3
Nyproduktion

Björnsholmsvägen, tomt 3

Skellefteå - Nyhamn
Nytt pris!

1 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Patrik Auoja
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon

Nytt pris på denna drömtomt!

Gör verkligenhet av dina bostadsdrömmar! Här erbjuds 19 st obyggda tomter med en oslagbar placering och nytt lockande pris. Naturnära läge där älv möter hav. Den gamla kajen blir nu Björnsholmens Marina, där varje fastighet erbjuds en egen båtplats med minst 5 meters djup och i området erbjuds även badmöjligheter. Alla tomter är under avstyckning där anslutningsavgifter på el, VA och fiber ingår. Önskar ni hjälp med husbyggnationen så finns ett helt lokalt team redo att förverkliga er dröm. Området är detaljplanerat till en byggrätt för huvudbyggnad på 150m² med en nockhöjd på max 7,5m, komplementbyggnad på 50m² med en nockhöjd på max 4,5 m. Dessutom ges möjlighet att bygga en friggebod samt en Attefallsbyggnad. Ta chansen och bygg din bostadsdröm i denna skärgårdsmiljö! Välkomna till Björnsholmen Marina!

Fakta om Björnsholmsvägen, tomt 3

Tomtbeskrivning

Tomtarea

2 297 m2

Byggrätt

Området är detaljplanerat till en byggrätt för huvudbyggnad på 150m² med en nockhöjd på max 7,5m, komplementbyggnad på 50m² med en nockhöjd på max 4,5 m. Dessutom ges möjlighet att bygga en friggebod på 15m² samt en Attefallsbyggnad.

Areakälla

Arealen kan förändras något fram tom slutlig avstyckning.

Fastighetsbeteckning

Ytterursviken 35:14

Vatten/avlopp

Kommunalt

Om Nyhamn

Björnsholmen På en egen ö i havsbandet ligger Björnholmens Marina. Detta är en historisk plats för Skellefteås träindustri då holmen i decennier var ett nav och samlingsplats för flottning av timmer. Efter ett antal års dvala väckes denna tanke om natursköna fastighetstomter och idag är dessa redo att bebyggas. Här möter älven, havet och naturen på ett fantastiskt sätt. Marina för ett gott båtliv direkt från gården. Goda förbindelser in till centrum, skola och förskola i Stackgrönnan. Välkomna till Björnsholmen Marina!

Ekonomi

Pris

1 950 000 kr - Nytt pris!

Pantbrev

Fastigheten är inte intecknad.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Boneo banner

Läs mer