Skravsättsvägen 5B

Skravsättsvägen 5B

Ankarsvik - Alnö
Eller högstbjudande

950 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Forsell
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Sara Edlund
Mäklarassistent
Arrow right icon

Bygg ert drömhus med havsutsikt i Ankarsvik. Välj från LB-hus breda huskatalog!

Granne med förskola och skola finns nu denna byggklara villatomt till salu. Mycket högt och fint läge med havsutsikt, ytterligare gallring är på gång för att göra utsikten ännu bättre. I närområdet finns trevliga vandringsstigar i härlig skogsmiljö. Enkel tomt att bebygga, belägen precis intill Skravsättsvägen och där kommunalt VA och Servanet finns vid tomtgräns. Marken är redan finplanerad, bättre förutsättningar är ovanliga! I området finns dessutom mycket äldre bebyggelse vilket gör att det aldrig är långt till nya och gamla vänner. Bygg ett nyckelfärdigt hus från LB-hus med hög standard där bl.a. gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme, helkaklade badrum, kök från Marbodal, försäkringar och övrigt som krävs för ett komplett inflyttningsklart hus ingår i kalkylerna. Se bifogade kalkyler och inspirationsbilder för exempel på tänkbara hus eller läs vidare på lbhus.se för att se ytterligare husmodeller. Kostnader för VA, el och fiber tillkommer. Se kalkyler för mer information eller kontakta Marie Jarl på LB-Hus (070-610 09 07) för att upprätta en egen kalkyl.

Fakta om Skravsättsvägen 5B

Tomtbeskrivning

Tomtarea

1 097 m2

Areakälla

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Fastighetsbeteckning

Alnö-Vi 3:213

Vatten/avlopp

Saknas. Kommunalt VA finns vid tomtgräns, anslutningskostnad ca 200 000 kr.

Övrigt om tomt

Finplanerad tomt med gräsmatta.

Om Alnö

Alnö Här finns barnvänligt boende nära hav och salta bad. Kollektivtrafik Avstånd till centrum 10-15 km och restiden cirka 20 min. Bostäder Här finns såväl villaområden som flerfamiljshus. Vårdcentral och tandläkare Landstinget Västernorrland Skolor och barnomsorg På Alnö finns fyra skolor och tio förskolor. Kultur, idrott och fritid Kultur, idrott, motion och friluftsliv Om Alnö I Alnö centrum finns all tänkbar service och på framför allt södra Alnö finns gott om fritidshus. Att befolkningen på ön ökar kraftigt på sommaren talar för att Alnö är det typiska sommarparadiset och många väljer att besöka de många badvikarna eller Spikarnas fiskeläge. Denna vulkanö bildades för 570 miljoner år sedan och här finns många intressanta geologiska lokaler och fornlämningar.

Ekonomi

Pris

950 000 kr - Eller högstbjudande

Pantbrev

Fastigheten är inte intecknad.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer