Nerebyskogens väg 10

Nerebyskogens väg 10

Pris

1 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Karin Rolland
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Harestad

Bo naturskönt i Nereby, nu har vi två attraktiva tomter redo för nybyggnation knutna till A-hus med flera olika fina husval. Här erbjuds nu två attraktiva tomter redo för nybyggnation utanför detaljplanerat område. Positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus. Här bor man tyst och verkligen rofyllt, nära till älvstråket och omgiven av lummig natur. Badmöjligheter finns endast en kort promenad ifrån på 7 min. Beläget på båda tomterna finns ett fritidshus. Vid upprättande av ett nytt hus så placerar man det nya huset där det gamla ligger som en ersättningsbostad. Utöver det så finns inga begränsningar eller riktlinjer kring byggnationen, men husförslag och kalkyler finns att ta del av på förfrågan. I Nereby bor man med kort avstånd till kornhallsfärja. Där erbjuds smidig kollektivtrafik samtidigt som kostnaden hålls nere då man bara behöver resa inom Göteborgs Stad. Drottningtorget i Göteborg ligger så lite som ca 10 km bort fågelvägen! Man har inte heller långt till Ytterbys fina service, omsorg och kommunikationer (pendeltåg till Gbg C på 17 min) samtidigt som både E6:an och Kornhalls färja enkelt nås, här skapas perfekta förutsättningar för såväl barnfamiljen och pendlaren som vill slippa undan stressen. Vatten och avlopp. Vattenbrunn anläggs lokalt på tomten i enskild lösning. Eftersom det är två nya tomter bredvid varandra så anläggs ett gemensamt avlopp för fastigheterna vilket är till en ekonomisk fördel. Tomt 1: 1603 kvm (Nerebyskogens väg 10) Tomt 2: 2114 kvm (Nerebyskogens väg 12) Husförslag och kalkyler finns att ta del av.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Nerebyskogens väg 10

Tomtbeskrivning

Tomtarea

1 603 m2

Areakälla

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Fastighetsbeteckning

Nereby 5:19

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Nereby GA:10, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Sjöhed GA:1 ändamål: Vägar

Förmån: Officialservitut Avloppsledning, 1482-2021/83.2 Förmån: Officialservitut Väg, 1482-2021/83.1

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Om Harestad

14 km sydväst om Kungälv ligger vackra natursköna Harestad vid Nordre Älv. Här bor man med naturen som granne i härlig lantlig miljö med närhet till både skog och hav. Kärna är närmsta centralort ca 5 km bort.

Kommunikation

Buss 304 går från Harestad till Ytterby station där du lätt tar dig vidare med både buss och pendeltåg till Göteborg. Ska du köra bil till Göteborg är det smidigt att åka med närliggande Kornhalls färja. Till Göteborg via Kornhalls färja tar du dig också enkelt utan bil med buss 320, eller buss 37 som går varje timme till Hjalmar Brantingsplatsen från andra sidan färjeläget (Hisingen).

Tjänster i området

Kärna erbjuder mataffär, bensinmack, blomsteraffär, kiosk, pizzeria samt frisersalonger. Även närliggande Ytterby erbjuder på god service i form av mataffären City Gross, vårdcentral, tandläkare och apotek.

Övrigt om området

I Kärna finns det två skolor, Kärnaskolan (F-6) samt Friskolan som består av förskoleklass, skolbarnsomsorg och grundskola skolår 1-9. Går man inte årskurs 7-9 på Friskolan så kan man gå på Ytterbyskolan (7-9).

Ekonomi

Pris

1 700 000 kr

Pantbrev

Fastigheten är inte intecknad.