Flylidenvägen 33

Flylidenvägen 33

Stenkullen - Lerum
Utgångspris

1 990 000 kr

Ansvarig mäklare
Magnus Dahlsjö
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon

Idylliskt naturskönt läge endast några kilometer från Lerums centrum.

Nu är äntligen en tomt i Flyliden till salu! I Flyliden bor man med ett naturskönt lantligt läge endast några kilometer från Lerum centrum. Följer man den snirklande Slätthultsvägen några hundra meter och sedan svänger höger kommer man in på Flylidenvägen. Denna väg letar sig in i skogen för att sedan komma fram till ett öppet landskap med ängar och hästgårdar. Det är här tomten kommer att ligga med sina ca 2300 kvadratmetrar. Tomten är plan och lättbyggd men i dagsläget inte röjd utan bevuxen med skog. Här bor man granne med både en stilla flytande bäck och en hästgård. En riktig idyll! Det finns ett positivt förhandsbesked för nybyggnation av ett enbostadshus och lantmäteriförrättning för avstyckning är under pågående. Tomten är bunden till uppförande av ett Älvsbyhus, som har tagit fram ett förslag på hus. Ett enplanshus Estelle, 4 rum och kök om 129 kvm. Det finns många fördelar med nybyggnation, låga driftskostnader, begränsat underhåll och befrielse från fastighetsavgift i 15 år. Allt bidrar till en framtida trygg boendeekonomi. https://www.alvsbyhus.se/vara-hus/1-planshus/estelle/ Total produktionskostnad inklusive tomt för Estelle är strax över 5 000 000 kr. Se separat produktionskalkyl. För frågor gällande husmodellen, eller om det finns önskemål om en annan modell kontakta Emelie Hamnes på emelie.hamnes@alvsbyhus.se eller +46 72-973 03 95.

Fakta om Flylidenvägen 33

Tomtbeskrivning

Tomtarea

2 312 m2

Fastighetsbeteckning

Del av Ölslanda 3:16

Vatten/avlopp

Enskilt vatten och avlopp med infiltration är planerat i produktionskalkylen.

Övrigt om tomt

Ansökan avser förhandsbesked om nybyggnad av ett enbostadshus i den södra delen av fastigheten Ölslanda 3:16. Föreslagen tomt omfattar 2312 m2 och är belägen mellan Flylidenvägen 45 och 47

Om Lerum

Lerums kommun, här finns allt man kan önska sig och lite till. Centrum erbjuder flertalet butiker, mataffär, restauranger, caféer samt en trevlig torghandel. Även annan service såsom vårdcentral, tandläkare, BVC och gym finner ni centralt. Här finns även något för den friluftsintresserade, då naturupplevelserna är många med skogar och sjöarna Aspen och Stamsjön, som har fina badplatser. Bra beläget intill Aspen finner ni Nyebroparken som erbjuder en stor och fin lekplats som uppskattas av de minsta. Vill man bege sig ut på en joggingtur eller promenad finns det olika elljusspår att välja på. Vid Aspen ligger också Lerums Seglarsällskap som är en av Sveriges största jolleklubbar. I Lerum råder det fiskevårdsåtgärder vilket gör att här erbjuds mycket bra fiske året runt! Lerum erbjuder mycket bra förskolor, skolor och gymnasium vilket gör Lerum till en ypperlig stad för barnfamiljer. Och för de idrottsintresserade erbjuds här ett rikt föreningsliv, som erbjuder allt från fotboll och handboll till ishockey. Vattenpalatset är ett mycket populärt utflyktsmål dit folk i alla åldrar vallfärdar. Kulturlivet i Lerum bjuder på både teater och historiska byggnader.

Kommunikation

Kommunikationerna med både buss och tåg är mycket goda och väl utbyggda. Vill man på ett snabbt och smidigt sätt ta sig in till Göteborg centrum eller Alingsås finns pendeltåget och vill man hellre ta bussen finns turer som utgår från Göteborg och som stannar på de olika orterna inom kommunen.

Ekonomi

Pris

1 990 000 kr - Utgångspris

Pantbrev

Fastigheten är inte intecknad.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer