Apollovägen 47

Apollovägen 47

/Utgångspris

2 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Olsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Angelica Johansson
Mäklarassistent
Arrow right icon
Karlshamn - Högadal

Nyrenoverat och bekvämt radhus på populära och familjära Apollovägen!

Varmt välkomna till Apollovägen och detta fräscha och bekväma boendet i Högadal. Här bor man med närhet till natur, skola, lekplats samt gångavstånd in till centrum. Huset har renoverats under 2021 med bl a ny planlösning, nya ytskikt och två nya badrum. Idag erbjuds ett socialt entréplan samt en övervåning med hela fyra sovrum med möjlighet till alternativa planlösningar. Trädgården är lättskött med en uteplats i härligt solläge. Nu ges möjligheten att flytta rakt in i detta fräscha boende utan att behöva tänka på något och med låga driftkostnader samt bekvämligheter såsom garage via gemensamhetsanläggning är bara några av alla fördelar! Vi ses på visningen!

Räkna på ditt boende

ld-plus icon

LD-plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Apollovägen 47

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea

127 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

5 rum, varav 4 sovrum

Tomtarea

210 m²

Pris

2 195 000 kr - /Utgångspris

TV

Tv-utbud via Telenor ingår i samfällighetsavgiften.

Bredband

Ej ansluten till fiber, kontakta Karlshamns Energi för aktuell status och prisbild.

Rumsbeskrivning

Boststadsbeskrivning

Entréplan Hall: Redan innanför entrén möts man av en härlig och fräsch känsla över detta trivsamma boende. Man kommer rakt in i en välkomnande hall med en härlig siktlinje genom hall och vardagsrum ut till baksidan och uteplatsen. Här finns gott om yta för möblering eller att ta emot vänner och familj utan att trängas. I hallen sitter även luft/luftvärmepumpen bra placerad för lägre driftkostnader och behagligare miljö. Kök: I direkt anslutning till hallen ligger det fräscha köket i vinkel från Marbodal. Här finns gott om plats för ett matbord och bekvämligheter som en frukost tv gör vardagen lite lyxigare. Utrustningen består av kyl, frys, integrerad micro, spis samt diskmaskin. Fönstret mot framsidan ger ett härligt ljusinsläpp. Badrum/Tvättstuga: Vidare in i huset ligger det nyrenoverade badrummet från 2021 med kakel och klinker med golvvärme. Här har planlösningen ändrats i samband med renoveringen och det erbjuds idag ett stort badrum med dusch, toalett, badrumsskåp samt handfat. I badrummet finns även både tvättmaskin och torktumlare, smidigt och praktsikt. Här finns även tillgång till en mindre klädkammare eller förråd. Klädkammare: I hallen finns även en lite större klädkammare som underlättar förvaringen. Vardagsrum: Hjärtat i detta radhus är det rymliga vardagsrummet som erbjuder såväl plats för soffhäng, tv-mys men även plats för ett matbord. I detta rummet samlas man för att umgås. Vardagsrummet ligger med utgång till baksidan och uteplatsen i härligt solläge. En trädgård som är lättskött men med plats för lite bollek och kubb. Övervåning Hall: Uppför trappan kommer man till en mindre hall som knyter ihop rummen på övervåningen. Även här uppe finns en gynnsam klädkammare för förvaring. Hela övervåningen har under renoveringen fått nya och trivsamma ytskikt och det ligger idag likadant golv i hela övervåningen.. Sovrum: I direkt anslutning till trappan ligger de två första sovrummen med utsikt mot framsidan och lekplatsen. Här finns finns likt de övriga rummen plats för såväl säng och skrivbord. Sovrum: Likt tidigare nämnt sovrum och även det med gott om plats. Något av rummen skulle även med fördel användas som hemmakontor vilket är väldigt trendigt i dessa tider. Badrum: Även på övervåningen finns ett badrum som har renoverats. Nu erbjuds ett stort badrum som ven det har kakel och klinker med golvvärme. Utrustningen i badrummet består av dusch, toalett, handfat samt badrumsskåp. Vill man sätta in ett badkar så finns det plats för det. Sovrum: På andra sidan ligger de övriga två sovrummen där båda har dörr med utgång till balkongen i ett härligt solläge. Sovrum: Även detta är likt nyss nämt sovrum med samma förutsättningar.

Uteplats/balkong

På baksidan ligger en träbeklädd altan i härligt solläge och med en lättskött trädgård i anslutning.

Byggnad

Byggnadsyp

2 plans radhus

Byggår

1974

Fasad

Skivbeklädnad kläd med stenkross

Stomme

Trä

Fönster

2 glas isoler

Tak

Papp

Grundläggning

Krypgrund

Ventilation

Mekanisk frånluft

Uppvärmning

Direktverkande el via elradiatorer och luft/luftvärmepump

Övriga byggnader

Ett rymligt förråd med plats för cyklar, gräsklippare med mera i anslutning till entrén.

Fastighetsbeteckning

Högadal 49

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2020-09-14

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda primärenergital

170

Renoveringar

Förutom löpande underhåll även: Badrum/tvättstuga entré -21 Badrum uppen -21 Ytskikt på båda plan -21

Allmänt om fastigheten

Adress

Apollovägen 47

Kommun

Karlshamn

Område

Högadal

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

210 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Garageplats finns via gemensamhetsanläggningen.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Karlshamn Högadal GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Karlshamn Högadal S:1

Planbestämmelser

Tomtindelning Stadsplan

Ekonomi

Pris

2 195 000 kr - /utgångspris

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 280 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

976 000 kr

Taxeringsvärde för mark

304 000 kr

Taxeringsår

2021

Driftkostnad

32 512 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

20 030 kr/år

Vägsamfällighet

6 000 kr/år

Renhållning

2 970 kr/år

Försäkring

3 512 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 874 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 41 386 kr

Kommentar driftkostnad

I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. I posten "Samfällighet" ingår samfällighetens utgifter som vattenavgift, försäkring, belysning och underhåll av den gemensamma anläggningen, kostnaden uppdateras årligen. Fastigheterna har ingen egen vattenmätare utan vattnet avläses centralt och gäller då samtliga hushåll inom samfälligheten. Driftkostnaden baseras på tidigare ägares uppgifter och kan komma variera utifrån ändrade förutsättningar.

Personer i hushållet

1 st