Linnéas väg 7

Linnéas väg 7

Utgångspris

3 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Isabell Bengtsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Nina Eklund
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Skummeslövsstrand

Nybyggnationskänsla på friköpt tomt med gångavstånd till stranden!

Är ni på jakt efter ett underhållsfritt boende i Skummeslövsstrand? Då kan ni sluta leta! Vi har nu glädjen att presentera detta toppmoderna parhus i ett plan som stod färdigbyggt 2019. Här bjuds ni på en rejäl dos mervärden såsom påkostat Ballingslövkök, ett stort helkaklat badrum samt uteplats med bästa solläge. Det praktiska och moderna köket med köksö samspelar fint med de sociala ytorna som är genomgående för hela bostaden. Dessutom kan ni njuta av ett härligt ljusflöde tack vare stora fönsterpartier och rejäl takhöjd om drygt 3,6 meter. Naturskönt läge med promenadavstånd till salta bad och Båstad endast en cykeltur bort. Varmt välkomna att boka er visningstid!

sustainability icon

Hållbart val

Hållbart val är ett boende med ett mindre klimatavtryck. Bostaden är energisnål, har en energieffektiv uppvärmning och därmed mindre påverkan på miljön. På så sätt slipper du överraskas av dyra elräkningar när du flyttat in och bidrar samtidigt till en mer hållbar utveckling. Läs mer om Hållbart val.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Linnéas väg 7

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea/Biarea

100 m²/3 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

3 rum, varav 2 sovrum

Tomtarea

292 m²

Pris

3 950 000 kr - Utgångspris

Bredband

Fiber

Rumsbeskrivning

Hall

Via den stenlagda entrén välkomnas man in i entréhallen med klinkergolv. Hallen förlängs med ett enstavigt vitpigmenterat parkettgolv som också är genomgående för hela bostaden.

Sovrum 1

Till höger finner vi husets första sovrum med fönster i österläge.

Sovrum 2

Mitt emot ryms ett något större sovrum som erbjuder en egen walk in closet, väggarna är målade i en behaglig mörkgrön nyans.

Badrum

Badrummet är helkaklat i vitt och grått och är utrustat med en duschhörna i industriell stil, wc, och handfat med kommod. Mitt emot har man tvättmaskin och torktumlare från Miele med bra arbetsbänk och tvättho.

Kök

Längst in i bostaden möts man av det moderna och välplanerade Ballingslövköket med kvalitetsutrustning från Miele. Köket erbjuder även en bra köksö med förvaring samt 2 st matplatser. Utrustning som finns är inbyggnadsugn och mikrougn, induktionshäll samt rostfri fläkt, kyl och frys i fullhöjd och intrigerad diskmaskin. Via altandörr har man utgång till uteplatsen och trädgården.

Vardagsrum

I öppen planlösning finns det rymliga vardagsrummet som ger plats för både matbord och soffgrupp. Även här finns altandörr med utgång till uteplatsen och trädgården.

Övrigt

I hallen finns även en klädkammare där man har förberett för toalett.

Uteplats/balkong

Trädäck i västerläge med pergola som ger möjlighet att nyttja även under kyligare dagar/kvällar. Vid entrén finns en stensatt uteplats med skärmtak som är perfekt för morgonkaffet.

Byggnad

Byggnadstyp

1 plan

Byggår

2019

Fasad

Liggande falspanel

Stomme

Trä

Fönster

3-glas isolerglas från Elite

Tak

Papp

Grundläggning

Platta på mark

Ventilation

Mekanisk frånluft

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump Nibe 730 med vattenburen golvvärme

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd om 3 kvm. Förråd om 10 kvm.

Fastighetsbeteckning

Skummeslöv 26:32

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2020-01-09

Energiklass

Energiklass B

Energiprestanda, specifik energianvändning

39 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

67

Övrigt

Smartahem via Plejd. Trevlig utebelysning med Hide a lite.

Om Skummeslövsstrand

Allmänt om Skummeslövsstrand

Fler och fler väljer att flytta till Skummeslövsstrand. Närheten till havet, goda kommunikationer, Tennisstadion och närheten mellan människorna är faktorer som gör orten attraktiv. Visserligen är bara en fjärdedel av husen bebodda under hela året men antalet åretruntboende ökar hela tiden. Skummeslövsstrand har cirka 1500 invånare och ligger vid Laholmsbukten, mellan Mellbystrand och Båstad, på Hallands sydspets. Orten är belägen på södra delen av en av Sveriges längsta sandstränder och är en utpräglad badort. Stranden mellan Mellbystrand och Skummeslöv är utmärkt för långa promenader vid vattenbrynet eller bland klitterna och sanddynerna. Här finns långgrunda och barnvänliga stränder och havsbad.

Kommunikation

Det finns bra service på orten såsom dagligvaruhandel, vårdcentral, bageri och café, frisör, färg- och golvbutik, restauranger, hotell, turistboende, förskolor, skola (i Skottorp), bank, äldreomsorg och bygdegården/samlingslokalen Skoskumsgården. Rekreationsmöjligheterna är flera och förutom havsbad finns minigolfbana, motions- och vandringsslingor, tre naturreservat, föreningsverksamhet året runt och en tempererad utomhusbassäng under sommaren. Sveriges nationella Cykelled Nr 1 - Kattegattleden - mellan Helsingborg och Göteborg passerar genom hela Skummeslövsstrand. Ett nytt område håller på att växa upp i södra Skummeslövsstrand. De närmaste tio åren kommer det nya området alldeles intill Skåne, längst söderut i Laholms kommun, att bli ett samhälle med omkring 1000 invånare. Det nya bostadsområdet kallas Allarp. Där kommer det att finnas omkring hundra arbetstillfällen och innehålla förskola, en blandning av villor och hyreslägenheter samt generationsboende.

Allmänt om fastigheten

Adress

Linnéas väg 7

Kommun

Laholm

Område

Skummeslövsstrand

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

292 m2

Övrigt om tomt

Lättskött trädgård, granne med stort grönområde.

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Stenlagd infart med plats för en bil. Mitt emot finns en grusad parkering där man kan ställa bilar.

Planbestämmelser

Detaljplan

Ekonomi

Pris

3 950 000 kr - Utgångspris

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 724 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

1 377 000 kr

Taxeringsvärde för mark

347 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

3 st om totalt 2 337 500 kr

Driftkostnad

25 829 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

16 134 kr/år

Vatten & avlopp

4 134 kr/år

Renhållning

2 709 kr/år

Försäkring

2 852 kr/år

Personer i hushållet

2 st

Nätbolag

SHK

Elförbrukning

8000 kWh /år

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.