Svampvägen 14

Svampvägen 14

Oskarshamn - Stångehamn
Pris

5 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Daniel Hällblad
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Ida Engström
Mäklarassistent
Arrow right icon

Modernt inrett hus på naturtomt med havsutsikt och egen båtplats!

Välkomna till Svampvägen 14 på härliga Stångehamns ö! Här finner ni en mysig och hemtrevlig bostad som kan användas som både fritidshus och permanentbostad. Bostaden byggdes 2018 och genomsyras av moderna materialval. På baksidan av huset bjuds det även på en magisk havsutsikt! När man kliver in i huset når man en praktisk hall med klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden så kommer man till kök och vardagsrum som smälter ihop till en öppen planlösning med naturligt ljusinsläpp tack vare de tilltagna fönsterpartierna i kombination med den mäktiga takhöjden. Vardagsrumsdelen pryds av en värmande braskamin som blir en detalj till rummet. Härifrån kan man ta friheten att gå ut till den underbara altanen med utsikt mot havet och njuta av lugnet. Från vardagsrummet når man även tre rogivande sovrum, ett med eget badrum. Ytterligare ett badrum, en groventré samt en klädkammare nås från hallen. Trädgården är välskött och baksidan ger ett harmoniskt och lugnt intryck. Tomten blandas av gräs och berg vilket gör att känslan "ett med naturen" infinner sig. Med en kort promenad kommer man ner till det svalkande havet med flera fina klippor samt bra fiskevatten. Till stugan följer även en båtplats. På ön som det faktiskt är finns en mycket trevlig gemenskap med blandade åldrar på de boende. Ett hus med ett läge som måste upplevas - Varmt välkommen på visning till detta sommarparadis!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

ld-plus icon

LD-plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Fakta om Svampvägen 14

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea

123 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

4 rum, varav 3 sovrum

Tomtarea

1 411 m²

Pris

5 750 000 kr

Rumsbeskrivning

Entré

Ljus och rymlig hall med plats för både avhängning samt en god förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Här ligger ett praktiskt klinkergolv i en grå nyans och väggarna är vita. Välkomna in!

Badrum

Direkt till vänster från hallen når man bostadens första helkaklade badrum med klinkergolv och kaklade vita väggar. Badrummet är utrustat med toalett, handfat samt dusch med vikbara dörrar.

Groventré/Förråd

Från hallen når man ytterligare en ingång med klinkergolv och målade väggar. Här finns skåp som underlättar för en god förvaring. Utrustad med ho, tvättmaskin samt torktumlare. Här finns även ett praktiskt fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp samt vädringsmöjligheter.

Klädkammare

Vardagsrum

Vidare in i bostaden och vi når det sociala vardagsrummet med trägolv och målade väggar färgsatta i en ljusgrå nyans. Rummet pryds av en snygg braskamin. Här ryms såväl soffgrupp som en tilltagen matplats framför de härliga fönsterpartierna som bjuder på havsutsikt.

Sovrum 1

Första sovrummet vi kliver in i används i dagsläget som master bedroom och här ligger ett trägolv och väggarna är målade i en grå nyans. Här ryms en dubbelsäng samt annat möblemang om så önskas. Här finns utrymme för en god förvaring i form av ett flertal garderober. Från masterbedroom hittas utgång till bostadens uteplats. I anslutning till master bedroom ligger ytterligare ett badrum.

Badrum

Badrummet bjuder in till ett svart klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är tilltaget och utrustat med toalett, handfat med kommod, dusch med vikbara glasdörrar samt handdukstork.

Sovrum 2

Nästa rum är ytterligare ett sovrum med trägolv och målade väggar i en ljusgrå nyans. Här ryms säng, skrivbord samt annat möblemang om så önskas. Här finns två garderober till en god förvaring.

Sovrum 3

Vägg i vägg ligger ytterligare ett sovrum med likadant golv och väggar som sovrummet innan. Här ryms säng, skrivbord samt ytterligare möblemang. Här finns två garderober för er förvaring.

Kök

köket är ljust, luftig och gott om arbetsytor samt förvaring. Här ligger samma trägolv som i de andra rummen och väggarna är färgsatta i ljusgrått. Ovan arbetsytorna i köket sitter ett vitt kakel. Köket är utrustat med fläkt, häll, ugn, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Från köket når man bostadens uterum med sjöutsikt.

Byggnad

Byggnadstyp

1 plansvilla

Byggår

2018

Fasad

Träpanel

Stomme

Trä

Fönster

3-glasfönster

Tak

Sadeltak med betongpannor

Grundläggning

Krypgrund

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Direktverkande el, luftvärmepump och eldstad

Fastighetsbeteckning

Stångehamn 1:236

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Allmänt om fastigheten

Adress

Svampvägen 14

Kommun

Oskarshamn

Område

Stångehamn

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

1 411 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Planbestämmelser

Detaljplan Ändring Av Dp

Ekonomi

Pris

5 750 000 kr

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

2 759 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

1 873 000 kr

Taxeringsvärde för mark

886 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

5 st om totalt 3 450 000 kr

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer