Johanna Wolls väg 10

Johanna Wolls väg 10

Kävlinge - Gryet
Accepterat pris

3 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Niclas Håkansson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon

Smakfullt hus på barnvänligt läge!

Nu har vi nöjet att erbjuda detta mycket smakfulla och moderna hem som präglas av stilrena materialval och optimal planlösning, beläget på ett mycket barnvänligt och trevlig läge. Huset uppfördes 2008 och erbjuder idag alla moderna bekvämligheter man kan önska sig. Entréplan välkomnar med stora öppna umgängesytor där kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning, här möts vi av ljusinsläpp från stora fönster ut mot trädgård och uteplats. Rummet ger utrymme för såväl soffgrupp som en generöst matplats, vilket också blir husets naturliga samlingspunkt i anslutning till köket. Köket har mycket att tycka om, snygg design, bra arbetsyta och god förvaring. På entréplan finns även ett stort sovrum, en fräsch tvättstuga med groventré samt ett snyggt helkaklat badrum. Ovanvåningen ger utrymme för ytterligare tre rejäla sovrum av generös storlek. Här finns dessutom även ett stort helkaklat badrum med badkar. Trädgården är lättskött och är belägen runt om huset med uteplatser i alla riktningar, solsäkert under hela dagen! Här följer ett stort trädäck runt huset samt en mindre gräsmatta som ger plats för både lek och planteringar! Till huset finns även en carport samt ett förråd. På Gryet bor man i mycket lugnt och trivsamt område med vackra omgivningar av åkrar och fält. I närheten finns förskolor, skolor och service i centrum med butiker, vårdcentral och bibliotek. Den absoluta närheten till Kävlinge Station ger utmärkt pendlingsläge. Välkomna på visning!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

sustainability icon

Hållbart val

Hållbart val är ett boende med ett mindre klimatavtryck. Bostaden är energisnål, har en energieffektiv uppvärmning och därmed mindre påverkan på miljön. På så sätt slipper du överraskas av dyra elräkningar när du flyttat in och bidrar samtidigt till en mer hållbar utveckling. Läs mer om Hållbart val.

Fakta om Johanna Wolls väg 10

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea

126 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

5 rum, varav 4 sovrum

Tomtarea

305 m²

Pris

3 750 000 kr - Accepterat pris

TV

Via fiber

Bredband

Fiber via Telia

Tillträde

enligt överenskommelse

Rumsbeskrivning

Hall

Rejäl hall med god yta för avhängning av ytterkläder såväl öppet som i den stora skjutdörrsgarderoben med spegeldörrar. Mörkt klinkergolv ligger vid entrén och parkettgolv i övriga delen tillsammans med ljusa väggar. Trappa följer upp till ovanvåningen.

Vardagsrum & Kök

Stort kombinerat rum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående ljusinsläpp och fin fönstersättning med stora fönster och dubbeldörrar mot trädgården. Utrymme för såväl soffgrupp som matsalsbord ryms gott och väl. På hela nedre plan ligger en mörkbetsad ekparkett, nylagd 2016. Köket är från Ballingslöv med vita luckor och detaljer i ek, bänkskiva i laminat med mörkt kakel ovan. Utrustat med: spishäll (Siemens, 2009), spisfläkt (Siemens 2018), inbyggnads ugn (Siemens, 2009), inbyggnads mikro (Siemens, 2009), diskmaskin (Bosch, 2017), separata kyl och frys (Siemens, 2016). Samtliga vitvaror i rostfritt utförande.

Grovkök

Med ingång från både köket och direkt från uppfarten/carporten. Bra förvaring med öppna hyllor och skåpinredning i vitt, samt goda arbetsytor med bänkskiva och vask. Utrustat med: garderob, tvättmaskin, torktumlare och husets frånluftsvärmepump. Mörkt klinkergolv och målade väggar i vitt.

Sovrum 1

Nedre plan rymmer ett stort bra rum, med flertalet användningsområden (valbart vid nybyggnation som en del av vardagsrummet eller ett separat rum. Kan med fördel användas som sovrum eller extra allrum. Här ryms utan problem antingen en större säng, soffa eller annat som önskas. Ekparkett i mörk nyans och målade väggar.

WC/Dusch

Stilrent helkaklat våtutrymme med vitt kakel på väggar och och mörkt klinkergolv och infällda spotlights i taket. Utrustat med: wc, dusch med vikbara duschväggar, tvättställ med förvaringsskåp under, spegel, och handdukstork. Vattenburen golvvärme.

Övre hall

Vi trappen kommer vi upp till den övre hallen, ett mindre utrymme som gränsar an till de tre sovrummen samt badrummet på ovanvåningen. Här finns även en större klädkammare för extra förvaring. Ekparkettgolv och målade väggar.

Sovrum 2

Största sovrummet på ovanvåningen, här ges gott om plats för en dubbelsäng samt god förvaring i de inbyggda garderoberna. Ekparkettgolv och målade/tapetserade väggar.

Sovrum 3

Även ett mycket rymligt och bra rum, passar utmärkt som barnrum, hemmakontor eller gästrum. Inkluderar en platsbyggd garderob. Ekparkettgolv och målade/tapetserade väggar.

Sovrum 4

Ytterligare ett bra sovrum för barnen med en inkluderande garderob. Ekparkettgolv och målade väggar.

Badrum

På övre plan finns det trevliga badrummet i helkaklat utförande med vitt/rött kakel på väggarna och mörkt klinkergolv. Utrustat med badkar, wc, kommod, spegel, förvaringsskåp samt handdukstork. Elektrisk golvvärme för extra komfort.

Uteplats/balkong

Stort öppet trädäck som följer runt huset såväl framsida, som baksida med utgång från köket och entrén.

Övrigt

KÄVLINGE Välkommen till Kävlinge Kommun! Jämfört med många av grannkommunerna är kommunalskatten låg – detta är värt att jämföra och ta med i boendekalkylen för hushållet när ni väljer er framtida bostadsort! ÖVRIGT - BANK I samarbete med Länsförsäkringar Bank kan vi lämna erbjudande om lån för dig som köper ny bostad. Ansvarig för lån till denna bostad är privatrådgivare: Sofie Hartman Alm, 046-433 89 42, Sofie.Hartman-Alm@@lansforsakringar.se

Byggnad

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggår

2008

Fasad

Puts

Stomme

Trä

Fönster

3-glas

Tak

Betongpannor

Bjälklag

Trä

Grundläggning

Gjuten platta

Utv. plåtarbete

Lackerad plåt

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation med återvinning

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump, golvvärme nedre plan, radiatorer övre plan

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd samt carport.

Fastighetsbeteckning

Staven 4

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2018-03-15

Energiklass

Energiklass B

Energiprestanda, specifik energianvändning

34 kWh/m2 och år

Renoveringar

Säljaren har utfört målningsarbeten under 2020, sovrum på entréplan, vardagsrum samt kök.

Övrigt

I köpet ingår: utemöbler i trä. Säljaren vill informera om följande fel och brister i fastigheten: - handtaget är trasigt till torktumlaren. - centraldammsugaren fungerar ej (okänt fel)

Om Gryet

Allmänt om Gryet

Kävlinge är vackert beläget intill Kävlingeån. Pittoreskt omgivet av åkrar och fält och med utmärkta kommunikationsmöjligheter till Malmö, Lund och Helsingborg. Kommunikation Pågatåg och Öresundståg går regelbundet från Kävlinge C och tar er enkelt till exempelvis Lund, Malmö, Landskrona och Helsingborg. Regionsbussar trafikerar bl.a sträckorna: - Kävlinge - Löddeköpinge - Barsebäckshamn - Kävlinge - Harrie Med bil är c:a tiderna: Lund (15min), Malmö (25min), Landskrona (25min), Helsingborg (35min) Natur och fritid Kävlingeån med sina intilliggande strövområden och vandringsleder in i bl.a Furulundskogen. Ån har utmärkt fiske och flertalet bra fiskeplatser finns tillgängliga. Viken-området rymmer både bad och motionsanläggningar. Invid ån ligger också Kävlinge Folkets Park, ett perfekt ställe att ta familjen på picknick på sommaren. Sportaktiviteter såsom exempelvis fotboll utövas på Högalids IP i norra delen av Kävlinge. Handbollsklubb finns på Korsbacka. För den golfintresserade finns Kävlinge Golfklubb. Gym finns ett flertal, även med gruppträning exempelvis på Nordic Wellness och Energicenter Kävlinge. Affärer och Restauranger I mysiga Kävlinge centrum finner ni ett stort serviceutbud med exempelvis matbutiker, restauranger, bibliotek, vårdcentral, systembolag, apotek, och banker. Skolor och Barnomsorg Förskolor i Kävlinge ort: - Stinsgårdens förskola - Stationsstadens förskola - Arvidsborgs förskola - Emyhills förskola - Korsbacka förskola - Förskolan Stjärnan Grundskolor i Kävlinge ort: - Annelundskolan F-6 - Olympiaskolan F-6 - Rinnebäckskolan F-6 - Korsbackaskolan 7-9 Gymnasieskolor: Ett stort utbud av gymnasieskolor finnes i Lund, Malmö och Landskrona.

Allmänt om fastigheten

Adress

Johanna Wolls väg 10

Kommun

Kävlinge

Område

Gryet

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

305 m2

Övrigt om tomt

Tomt som följer runt huset, delvis med häck runt om och delvis med staket. Till större delen belagd med trätrall samt en mindre gräsmatta.

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Carport samt uppfart med plats för totalt 2 bildar. Gästparkering finns även i närheten av bostaden.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Kävlinge Kävlinge GA:3

Planbestämmelser

Detaljplan

Vägbeskrivning

www.eniro.se

Ekonomi

Pris

3 750 000 kr - Accepterat pris

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

2 803 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

2 049 000 kr

Taxeringsvärde för mark

754 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

2 st om totalt 2 509 000 kr

Driftkostnad

26 150 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

20 650 kr/år

Vatten & avlopp

3 000 kr/år

Renhållning

2 500 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt: 9 287 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 35 437 kr

Kommentar driftkostnad

Driftskostnader är enligt säljarens uppgift, och avser fyra personer i hushållet. Posten el inkluderar både hushållsel samt uppvärmning. Total använd årsförbrukning enligt nuvarande ägare är: el ca 10 600 kWh, vatten ca 95 kubikmeter. Säljaren har larm via Verisure som kan tas över vid önskemål, kostnad ca 295kr/mån. Kostnaden för hemförsäkring är individuell för hushållet, fråga gärna din fastighetsmäklare för mer information och offert.

Personer i hushållet

4 st

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer