Bergåsavägen 15

Bergåsavägen 15

Nyproduktion
Pris

6 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Sebastian Hanisch
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
MARIEFRED

Nyckelfärdig, arkitektritad villa med sjöutsikt

Nyproducerad (under produktion, klart bygglov) bostad med smakfulla materialval och hög arkitektonisk nivå signerat Kjell Forshed. Optimalt planerat hus med totalyta om 149 kvm, 3-4 sovrum, 2 helkalkade badrum med golvvärme, kök från Vedum med vitvaror från Siemens. Lättskött, friköpt tomt om drygt 400 kvm med uteplats (kvällssol), grästäppa samt parkeringsplats för två bilar (förberett för laddare) på tomten. Båtplats ingår. - Färdigt, räntefritt finansieringserbjudande - Inflyttning till nästa sommar - Tillvalsmöjligheter Välkommen till Mariefreds Strand och denna etapp med nyckelfärdiga, friköpta villor under produktion. Här beredes ni möjlighet att köpa er egen helt nybyggda, högklassiga villa med ett sjö- och naturnära läge vid attraktiva Mariefred! I Mariefreds Strand växer ett nytt sammanhållet bostadsområde i form av en trädgårdsstad fram som utvecklas av Lilleby Bostad. Här skapas idylliska boenden invid Mälarens strand. Lilleby är ett bostadskoncept präglat av FN:s globala hållbarhetsmål, där den gamla och mysiga by-känslan tas tillvara, vilken passar så väl in i Mariefreds långa och anrika historia. Som boende i Mariefreds Strand har ni även chans att hyra båtplats vid båtklubbens brygga samt ta del av elbils- och cykelpool i området. I Lilleby erbjuds ett brett och varierat utbud av friköpta villor samt bostadsrätter i form av villor, parhus och radhus. Lilleby ska vara öppet, tillgängligt och tryggt. Promenadavstånd till Läggesta station med ca 37 minuters resa till Stockholms centralstation samt närhet till E20 för pendlaren. Idag finns en förskola i Marielundsviken, där det även planeras för en F-9 skola. För dig som köper ett hus erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande bra upplägg för dig som köpare med lokal och dedikerad rådgivare. Ange Bergåsavägen 3, Mariefred som adress för att hitta till området.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Bergåsavägen 15

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea/Biarea

125 m²/24 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

5 rum

Tomtarea

443 m²

Pris

6 700 000 kr

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Pantern 7

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Allmänt om fastigheten

Adress

Bergåsavägen 15

Kommun

Strängnäs

Möjligt tillträdesdatum

26-04-2022

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

443 m2

Vatten & avlopp

Vatten saknas, Avlopp saknas.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Strängnäs Kardmaskinen GA:1, Gemensamhetsanläggning: Strängnäs Lotorp GA:9, Samfällighet: Strängnäs Kardmaskinen S:1

Planbestämmelser

Detaljplan

Ekonomi

Pris

6 700 000 kr

Typ

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsvärde

451 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

0 kr

Taxeringsvärde för mark

451 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

3 st om totalt 531 814 kr

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.