Altartorpsvägen 1

Altartorpsvägen 1

Pris

8 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Håkan Korkmaz
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Michael Gharafeh
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
SEGELTORP - Segeltorp

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har nöjet att presentera ett kommande projekt i populära Segeltorp. Projektet består om 2 friköpta parhus bestående av 4 bostäder. Bostäderna är fördelade på ca 130 smarta kvadratmeter i två plan. Placeringen av parhusen resulterar i maximalt med sol och ljus. Ledorden för bostäderna är välplanerad, rymligt, luftigt och öppet samtidigt. Hem att trivas och växa i helt enkelt! Parhusen har genomgående hög ingångsstandard så som parkettgolv och helkaklade våtutrymmen med klinkergolv. Bostäderna bjuder på generösa sällskapsytor och gott om sovrum. Tillvalsmöjligheter finns också. Kök från Ballingslöv med kompositskiva samt vitvaror från Siemens. Genomgående parkettgolv, målade väggar i Stockholmsvitt, helkaklade badrum med klinkergolv. På entréplan kommer det att vara vattenburen golvvärme och vattenburna element på övre plan. Altan kommer att ingå enligt 3d bilderna. Egen grusad parkeringsplats och grovplanerad tomt ingår i priset. Tomterna kommer att vara grovplanerade vid överlämning. Tomterna kommer att vara ca 532 kvm/fastighet på Altartorpsvägen 1a och ca 406 kvm/fastighet på Altartorpsvägen 1b. Det är fasta priser på 8 500 000 kr per enhet och först till kvarn utifrån intresseanmälan. Preliminär inflyttning i kvartal 4 år 2023. Kan det vara av intresse? Skicka gärna intresseanmälan.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Altartorpsvägen 1

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Parhus

Boarea

130 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

6 rum, varav 4 sovrum

Tomtarea

532 m²

Pris

8 500 000 kr

Byggnad

Byggnadstyp

2 plan med vind

Byggår

2023

Fasad

Puts

Stomme

Lecablock

Fönster

3-glas

Tak

Betongpannor

Bjälklag

Betong

Grundläggning

Betongplatta

Utv. plåtarbete

Hängrännor

Ventilation

Mekanisk frånluft

Uppvärmning

Luft-/vattenvärmepump

Fastighetsbeteckning

Förmannen 15

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Om Segeltorp

Allmänt om Segeltorp

Segeltorp är ett uppvuxet och populärt villaområde med bra framtidsutsikter med bland annat planering av tvärbanan som ska passera förbi. Inom räckhåll finns Gömmarens naturreservat, ett "Natura 2000 område" skyddat enligt EU, med leder och stigar för promenad eller löpning. Här finns också badsjön Gömmaren som är en klarvattensjö. Sjön Långsjön ligger på cykelavstånd och här finner man en trevlig lekpark, badbrygga, utegym och promenadstråk runt sjön. Segeltorps IP, Gömmarens ridsällskap och ishall ligger mot Kungens kurva som är Skandinaviens största handelsplats med shopping, restauranger och caféer. På gångavstånd finner man även Zetas handelsträdgård som brukar kallas för ”finsmakarens trädgård” och som numera också erbjuder fika via Fabrique.

Kommunikation

Buss förbindelser som åker mot tunnelbanan. Cykel- eller promenadavstånd till tunnelbanestationer samt pendeltåg från Stuvsta station. Med bil via E4:an tar det cirka 20 minuter till Stockholm C.

Allmänt om fastigheten

Adress

Altartorpsvägen 1

Kommun

Huddinge

Område

Segeltorp

Boendeform

Parhus

Boendeform

Parhus - Friköpt

Tomtarea

532 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Planbestämmelser

Byggnadsplan Ändring Av Dp Vattenskyddsområde

Ekonomi

Pris

8 500 000 kr

Typ

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsvärde

1 995 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

0 kr

Taxeringsvärde för mark

1 995 000 kr

Taxeringsår

2021

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.