Skälbyvägen 101

Skälbyvägen 101

Pris

11 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Jony Eliyo
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Järfälla - Skälby

Möjlighet till affärsverksamhet samt boende!

- ENDAST PRIVATVISNINGAR Välkommen till hjärtat av Skälby och Skälbyvägen 101. Denna villa byggdes 1948 med en tillbyggnad 1988 och bygglov finns idag för att nyttja bostadens entréplan som verkstad alternativt uthyrningsdel. Ekonomiskt boende då både bergvärme samt solceller finns. Stor villa med en trädgårds tomt och påkostad pool. Husets entréplan har fram till för två år sedan nyttjats som en finmekanisk verkstad, medans de två övre våningsplanen är inredda till en mycket trevlig och välplanerad bostad. En ljus och välkomnande hall, fyra rymliga sovrum, ett stort och välplanerat kök med gott om arbetsytor och praktisk förvaring, en generös och mysig vardagsrumsdel, ett allrum med härliga ytor för avkoppling samt två toaletter varav det ena med badkar. Och som om inte detta vore nog så hittar ni även ett stort inglasat uterum på andra våningen. Härifrån når ni den mysiga tomten. En tomt som är som gjord för barn med mycket bus i kroppen. Runt den påkostade poolen, kommer ni att spendera många lata sommardagar. Ett rejält garage, en stor uppfart med plats för många bilar samt en mysig och grönskande trädgård är andra plus i kanten som gör att det här är en bostad med stora chanser att få hela familjen att trivas. Fiber finns även installerat i fastigheten. Fastigheten har även en egen brun utöver det kommunala. Med ett centralt och perfekt läge mitt i Skälby bor ni med både matbutik och kommunikationer som närmsta granne. Och endast en kort promenad bort finner ni både förskolor och skolor. Och det här är bara början. Detta mysiga hus bjuder på generösa utrymmen och stora möjligheter för att forma er egna hemtrevliga framtid. Välkomna till möjligheternas hus!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

ld-plus icon

LD-plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Skälbyvägen 101

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea/Biarea

118 m²/141 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

6 rum, varav 4-5 sovrum

Tomtarea

1 520 m²

Pris

11 000 000 kr

Bredband

Fiber

Byggnad

Byggnadstyp

2-plan med inredd vind

Byggår

1948

Fasad

Puts/träpanel

Stomme

Trä/betong

Fönster

3-glas isoler

Tak

Sadeltak med plåtytskikt

Grundläggning

Betongplatta

Ventilation

FTX

Uppvärmning

Vattenburen bergvärme med radiatorer och eldstad

Fastighetsbeteckning

Skälby 63:34

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2022-03-11

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda primärenergital

94

Renoveringar

1988 - tillbyggnad

Om Skälby

Allmänt om Skälby

Ett av Järfällas mest populära och barnvänliga områden. Bostadsområdena består till största delen av villor och radhus och har närhet till både naturområden samt kommunikationer. Här finns även flertalet skolor och förskolor samt tillgång till aktiviteter så som fotboll, tennis, simning och golf. Många fina gång- och cykelvägar som leder till härliga grönområden. Läs mer på kommunens hemsida : www.jarfalla.se.

Kommunikation

Bussar går från Skälbyvägen till Barkarby pendeltågsstation där man kan ta både pendeltåg samt anknytande direktbussar till bland annat Kista och Sollentuna. Från Skälbyvägen kan man även ta bussen till Hässelby/Vällingby där man enkelt når tunnelbanan

Tjänster i området

Här finns närbutik med postombud. I närheten ligger Veddesta Centrum i Barkarby som erbjuder livsmedelsbutik, frisör, optiker, restauranger och diverse butiker. Nya expansiva Barkarbystaden ligger också inom bilavstånd och här finns mängder av service och hit planeras också tunnelbanan att komma 2024.

Allmänt om fastigheten

Adress

Skälbyvägen 101

Kommun

Järfälla

Område

Skälby

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

1 520 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Servitut och andra rättigheter

Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld Mm, 01-IM5-47/960.1

Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld Mm

Planbestämmelser

Avstyckningsplan

Ekonomi

Pris

11 000 000 kr

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

4 102 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

2 105 000 kr

Taxeringsvärde för mark

1 997 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

6 st om totalt 800 000 kr

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.