Ropgränd 40

Ropgränd 40

Pris ej angivet

Louise Häggberg
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Täby - Skarpäng

Totalrenoverat radhus i attraktiva Skarpäng - optimalt boende för barnfamiljen!

Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. louise.haggberg@lansfast.se Husets storlek är skräddarsytt för barnfamiljen – med öppna, sociala ytor, ett familjekök med matplats och tre sovrum i bra storlek samt ett badrum på vardera våningsplan. Huset har genomgått många renoveringar 2019 där fina färgsättningar smälter snyggt samman med genomtänkta detaljer vilket skapar områdets finaste radhus. Huset är i fantastiskt skick där löpande underhåll utförts under årens lopp. Rymligt, isolerat förråd på husets framsida. Adressen är belägen i ett tryggt och barnvänligt område med härlig lekplats på gården utanför dörren. Fiber indraget och garage ingår i samfälligheten. Här erbjuds goda kommunikationer, ett stenkast till busshållplatsen mot Täby Centrum och Danderyds sjukhus. Området kännetecknas av radhus och villabebyggelse, fantastiska rekreationsområden med fina promenadstråk alldeles inpå knuten och populära badplatser invid Rösjön. Flertalet bra förskolor och skolor i närheten. Kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. louise.haggberg@lansfast.se

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

ld-plus icon

LD-plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Ropgränd 40

Bostaden

Beskrivning

Innehåll:

Information

Boendeform

Radhus

Boarea

135 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

5 rum, varav 4 sovrum

Tomtarea

227 m²

Uteplats/balkong

Dubbla terrasser vid entré och mot allmänning med trätrall.

Byggnad

Byggnadsyp

2-plansvilla

Byggår

1984

Fasad

Trä

Stomme

Trä

Fönster

3-glas

Bjälklag

Trä

Grundläggning

Betongplatta

Utv. plåtarbete

Lackerad plåt

Övriga byggnader

Separat förråd vid entrén Garage vid entrén

Fastighetsbeteckning

Husflugan 36

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2020-07-08

Energiklass

Energiklass E

Energiprestanda, specifik energianvändning

83 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

133

Om Skarpäng

Allmänt om Skarpäng

Skarpäng som vi känner det idag växte fram under 1970-talet. Området präglas av friliggande villor och rad/kedje/parhusområden. Skarpäng är ett lugnt och tryggt område som vuxit fram som ett av Täbys mest attraktiva områden. Skarpäng är ett tyst område som håller avstånd till de stora motorlederna. I Skarpäng finns det fantastiska grönområden med närhet till två sjöar, Mörtsjön med och Rösjön. Vid Rösjön finns badplats och bryggor och mysiga grillplatser. I skogarna kring Rösjön och västra delen av Skarpäng finns motionsspår och underbara naturleder. Mörtsjön är en mysig sjö som främst lämpar sig för fiske framför bad. Runt Mörtsjön går ett elljusspår på 2,5 km. I Skarpäng finns flera mysiga lekparker, fotbollsplaner och idrottshallar. Det finns många förskolor och grundskolor att välja på som ligger utspridda i hela Skarpäng.

Kommunikation

Det finns ett antal bussar som går genom Skarpäng. 613 tar dig till Danderydssjukhus på under 20 minuter. 614 går till Täby centrum på 15 minuter. 611 går ute vid Täbyvägen och går även den till Danderyds sjukhus.

Tjänster i området

Skarpängs egna centrum, Rösjö Centrum har ICA-butik, pizzeria/grill, sushirestaurang, frisör och skönhetssalong.

Allmänt om fastigheten

Adress

Ropgränd 40

Kommun

Täby

Område

Skarpäng

Boendeform

Radhus

Boendeform

Radhus - Friköpt

Tomtarea

227 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Garage vid huset

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Täby Bananflugan GA:3 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Kvartersanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Täby Husflugan GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Planbestämmelser

Stadsplan

Ekonomi

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

4 454 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

2 533 000 kr

Taxeringsvärde för mark

1 921 000 kr

Taxeringsår

2018

Pantbrev

12 st om totalt 4 839 000 kr