Patrullbåtsvägen 8

Patrullbåtsvägen 8

Ankarsvik - Alnö
Eller högstbjudande

4 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Andreas Forsell
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Sara Edlund
Mäklarassistent
Arrow right icon

Nyproducerad Fiskarhedenvilla, inflyttningsklart i juni!

På vackra Alnö med utsikt över Sundsvalls stadssilhuett bygger Fiskarhedenvillan nu denna arkitektritade villa där ni kan flytta in i det helt nybyggda huset i mitten av juni. I området finns det flera nybyggda villor där man flyttar in med blivande vänner i ett av Sundsvalls nyaste bostadsområden. Närheten till havet är påtaglig, utsikten är rogivande och lyxig där havet breder ut sig mitt i blickfånget och sträcker sig hela vägen in mot centrala Sundsvall och Södra Berget. Perfekt solläge dessutom där man kan njuta av solen hela dagen och kvällen. Entréplanet bjuder in via en rymlig hall till ett öppet allrum - eller så parkerar du bilen i din carport och tar groventrén in genom husets privata delar med tvättstuga, sovrum, förråd samt badrum. En trappa upp öppnar sig husets hjärta; vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning med höga fönster och utgång till stor balkong i sydvästläge. Dessutom finner du ett master bedroom med egen walk-in-closet samt ytterligare ett badrum. Ett yteffektivt hus som ändå rymmer all önskvärd vardagslyx, helt enkelt. För att spegla det arkitektritade huset används genomgående moderna och stilsäkra materialval i en färgskala som harmonierar med landskapet. Dessutom är tomten stor och området ligger avskilt längs en egen lokalgata utan genomfartstrafik.

Fakta om Patrullbåtsvägen 8

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea

136 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

5 rum, varav 3-4 sovrum

Tomtarea

1 146 m²

Pris

4 995 000 kr - eller högstbjudande

TV

Fiber

Bredband

Fiber

Tillträde

15 juni 2023

Rumsbeskrivning

Interiör

Souterrängplanet exponerar sig som en hel våning mot gatusidan med huvudentré, och groventré som är kopplat till carporten. Här medges också plats för praktiska funktioner såsom tvättstuga, badrum och förråd. Mot fasaden ligger 2-3 st sovrum, alternativt ett allrum. I en rak axel från entrén ligger trappan som binder ihop våningsplanen. Dagsljus silar ner via fönstret ovanför trappan, vilket bidrar till en naturlig orienterbarhet. Den u-formade trappan leder rakt in i husets sociala nav, dvs köket och vardagsrummet. Här finns det rikligt med fönster som bjuder på fina utblickar. En särskild kvalitet är den generösa terrassen som utgörs av carportens tak. Terrassen är placerad med direkt access från köket och bjuder minst tre väderstreck. Eftersom terrassen ligger upphöjd i relation till gaturummet erbjuder den både fin utsikt och privathet. På det övre våningsplanet finns även master bedroom med klädkammare och badrum. Generellt 3-stavs ekparkett som golv förutom i badrum som har klinkergolv och kaklade väggar. Målade väggar och tak i samtliga rum förutom i badrum.

Uteplats/balkong

Stor terrass vid vardagsrummet där man kan njuta av solen under stora delar av dagen.

Byggnad

Byggnadstyp

1 plan i souterräng

Byggår

2023

Fasad

Träpanel

Stomme

Bärande ytterväggar av betong samt trä ovan mark

Fönster

3-glasfönster. Trä med aluminiumbeklädd utsida.

Tak

Ytpapp

Bjälklag

Trä

Grundläggning

Platta på mark

Ventilation

Mekanisk frånluft

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme, frånluftsvärmepump

Fastighetsbeteckning

Alnö-Bölen 1:183

Energideklaration

Energideklaration är inte utförd.

Om Alnö

Allmänt om Alnö

Alnö Här finns barnvänligt boende nära hav och salta bad. Kollektivtrafik Avstånd till centrum 10-15 km och restiden cirka 20 min. Bostäder Här finns såväl villaområden som flerfamiljshus. Service Här finns bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, kiosk, frisör, restauranger, café och konditori. Vårdcentral och tandläkare Alnö vårdcentral och Landstinget Västernorrland. Skolor och barnomsorg På Alnö finns både skolor och förskolor. Kultur, idrott och fritid Äppelunda fotbollsplan, simhall, bågskytte, fallskärmshoppning, golf-range, Vindhem seglarhamn med båtklubb, Alnö race team -racercykel och triathlonklubb. Om Alnö I Alnö centrum finns all tänkbar service och på framför allt södra Alnö finns gott om fritidshus. Att befolkningen på ön ökar kraftigt på sommaren talar för att Alnö är det typiska sommarparadiset och många väljer att besöka de många badvikarna eller Spikarnas fiskeläge. Denna vulkanö bildades för 570 miljoner år sedan och här finns många intressanta geologiska lokaler och fornlämningar. För mer information, besök www.sundsvall.se

Allmänt om fastigheten

Adress

Patrullbåtsvägen 8

Kommun

Sundsvall

Område

Alnö

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

1 146 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Parkering

Vidbyggd carport med dörr in till huset.

Planbestämmelser

Detaljplan

Ekonomi

Pris

4 995 000 kr - Eller högstbjudande

Typ

210, Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsvärde

153 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

0 kr

Taxeringsvärde för mark

153 000 kr

Taxeringsår

2021

Driftkostnad

37 500 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

21 000 kr/år

Vatten & avlopp

8 500 kr/år

Renhållning

2 000 kr/år

Försäkring

6 000 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt: 1 530 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 39 030 kr

Kommentar driftkostnad

Kostnaderna är endast bedömningar av kommande, faktiska kostnader. Beräknad årsförbrukning av el inkl hushållsel är 10 500 kWh enligt energiberäkning. Kostnad för VA är enligt Mittsverigevattens bedömning av en standardvilla i Sundsvalls kommun.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

Boneo banner

Läs mer