Södra Ekhultsvägen 3

Södra Ekhultsvägen 3

Pris

3 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Karin Rolland
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Nol

Vi kan nu erbjuda ett charmigt hus med ett bra, centralt läge i populära Nol. Källaren är renoverad så man har en totalyta på drygt 120 kvm. Säljaren har låtit göra dom stora renoveringarna som nytt tak, dränering, fasad, fönster och badrum. Stor, plan trädgårdstomt med fruktträd och ett fristående garage med vidbyggt förråd. Ett nytt stort rymligt kallförråd är byggt på tomten. Här bor du nära naturen, med idrottsplats och förskola på bekvämt gångavstånd. Perfekta förutsättningar för barnfamiljerna med god grannsämja i ett skyddat område. Mycket fina pendlingsmöjligheter med tåg och buss som enkelt tar dig in till Göteborg på ca 20 min. Välkommen att kontakta oss för intresseanmälan och mer information!

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

ld-plus icon

LD-plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Södra Ekhultsvägen 3

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea/Biarea

63 m²/59 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

4 rum, varav 3-4 sovrum

Tomtarea

1 352 m²

Pris

3 695 000 kr

TV

Säljaren har idag ett abbonemang hos Viasat som kan övertas beroende på om säljaren väljer att ta det med sig eller ej.

Bredband

Internetanslutning via telefonnätet.

Rumsbeskrivning

Beskrivning:

Entréplan: Här möts du av ljus hall med fint trägolv och ljusa tapeter. Direkt till vänster hittar du en gästtoalett med mörkt klinkersgov och med vitt kakel. Här finns även det mysiga köket med ljusa tapeter med blommotiv, trägolv och med vitmålade köksluckor samt bänkskivor av massivt trä., fönster åt två håll ger gott om ljusinsläpp. På entréplanet finns även vardagsrummet med parkettgolv och ljusa tapeter och även här finns det fönster som vetter åt två håll. Slutligen finns det även två sovrum, båda med ljusa tapeter och fina trägolv, i det ena finns det även platsbyggda, vita garderober. Källarplanet; Går du ner i källaren möts du av en rymlig hall med vitmålade väggar och med en filtermatta på golvet, speciellt gjord för betonggolv. Här finns ett allrum som idag används som matsal och även här finner du en mörka filtermattan på golvet samt vitmålade betongväggar. Här finns det fräscha, helkaklade badrummet med stora, vita kakelplattor och med mörkt klinkersgolv med golvvärme. I källar planet finner du även tvättstugan med vitt kakel och med mörkt klinkersgolv och även här är det golvvärme. Slutligen finns här även en snickarverkstad med arbetsbänk där även värmepumpen får plats och en mindre klädkammare och matkällare.

Kök

Ljust kök med vackert trägolv och med tapeter med blommotiv. Massiva bänkskivor och kaklat med vitt ovan diskbänk. Utrustning: spis med häll (Electrolux, 2006), fläkt (Futurum, 2006), kombinerad kyl/frys (Electrolux, 2006), diskmaskin (Electrolux, 2006).

Badrum

Helkaklat badrum i källarplanet med stora, vita kakelplattor och klinkersgolv. i mörk ton och med golvvärme. Utrustning: toalett, dusch och tvättställ.

Gästtoalett entréplan

Gästtoalett entréplan med mörkt klinkersgolv och vitt kakel. Utrustning: toalett, tvättställ och ett förvaringsskåp i vitt.

Tvättstuga källarplan

Tvättstuga källarplan med svart/vitt klinkersgolv med golvvärme och med vitt kakel. Utrustning: tvättmaskin (Bosch, torkskåp (Futurum) och en tvättbänk med ho.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plan med källare

Byggår

1950

Fasad

Trä

Stomme

Trä

Fönster

3-glasfönster, förutom 2-glas i källarren

Tak

Betongpannor

Bjälklag

Trä

Grundläggning

Betong

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Thermia värmepump (2007)

Övriga byggnader/utrymmen

I anslutning till garaget finns ett förråd om cirka 6 kvm

Fastighetsbeteckning

Nol 2:203

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2014-06-04

Energiklass

Energiklass F

Energiprestanda, specifik energianvändning

118 kWh/m2 och år

Renoveringar

2014: Ny plåtkupa på skorstenen 2009: Skorstenen renoverad 2007: Ny värmepump och ny rördragning 2006: Badrum och tvättstuga renoveras 2006: Nya ytskikt invändigt 2006: Nytt avlopp, nya rör i bottenplatta samt ut till tomtgräns. 2006: Ny dränering och tilläggsisolering av grunden

Om Nol

Allmänt om Nol

Nol är en liten och lugn ort där man slipper trängas. Många förknippar orten med Tudors tidigare batteritillverkning. Numera ryms flera mindre företag på det gamla industiområdet. I Nol finns bl.a. också kommunens nyaste brandstation samt ett gym, mataffär, pizzeria, thairestaurang, kiosk samt tågpendeln, vilket gör att du har snabb väg in till Göteborg. Cirka 3 500 bor i Nol med omnejd. Avstånd till närliggande orter: Göteborg - cirka 26 km Trollhättan - cirka 49,5 km Kungälv - cirka 13 km Förskolor: Nolhagens förskola Nolängens förskola Änggårdens förskola Grundskola: Nolskolan årskurs F-6 Informationen är från Ale Kommun (www.ale.se)

Allmänt om fastigheten

Adress

Södra Ekhultsvägen 3

Kommun

Ale

Område

Nol

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

1 352 m2

Övrigt om tomt

Tomtarea 1 352 m² (friköpt). Stor, plan trädgårdstomt med äpple och plommonträd. Finns även vinbärsbuskar och rosenbuskar.

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Det finns en p-plats och ett garage om cirka 15 kvm med plats för en mindre bil.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Ale Nol GA:15 ändamål: Vägar

Förmån: Avtalsservitut: Dagvattenledning, D201500206507:1.1

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Ekonomi

Pris

3 695 000 kr

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

1 900 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

595 000 kr

Taxeringsvärde för mark

1 305 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

5 st om totalt 2 208 000 kr

Driftkostnad

33 117 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

9 500 kr/år

Elkostnad

5 669 kr/år

Vatten & avlopp

6 660 kr/år

Väg/snöröjning

1500 kr/år

Renhållning

2 775 kr/år

Övrigt

7 013 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt: 8 874 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 41 991 kr

Kommentar driftkostnad

Total elförbrukning är 16.855 kWh/år och är beräknad till en kostnad av 0,90 kr/kWh= 15.169 kr och är uppdelad på uppvärmning 9.500 kr och hushållsström 5.669 kr Övrigt avser nätavgifter. Avgiften för renhållning avser tvåveckorstömning

Personer i hushållet

3 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.