Sandhamnsgatan 99

Sandhamnsgatan 99

Västra Frölunda - Näset
Pris

5 690 000 kr

Ansvarig mäklare
Eva Samuelsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Petra Nilbo
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon

Mycket fint och renoverat radhus!

Här har ni ett mycket fint och renoverat radhus med bra och lugnt läge. Huset är renoverat i ljusa, moderna färger och har bra, halvöppen planlösning. Två badrum, ljust och snyggt kök med köksö. Huset bjuder på fina sällskapsytor. Från balkong och sovrum på övervåningen har ni en trevlig utsikt mot hav och hamn. Garage i länga samt rymligt förråd. Här bor ni med ett bra läge bara en kort promenad från både hav, buss, barnomsorg samt all tänkbar service.

ld-plus icon

LD-plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Identifierad budgivning

BudID - för en trygg och säker budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling samarbetar med BudID för en trygg och säker budgivning. BudID är en smart tjänst som kopplar ihop bostadsspekulant, mäklare och bank med målet att förenkla och säkra upp bostadsaffären för alla parter. Med smarta och säkra kommunikationslösningar möjliggör BudID bland annat verifiering av lånelöfte och identitet samt bidrar till en effektivisering av flera steg inför köpekontraktet. För dig som spekulant innebär detta att alla bud kan placeras på ett säkert och certifierat sätt. Finansiering och lånelöfte kan även styrkas via kopplingar till bank. Om du ska finansera ditt köp med ett bolån, kom ihåg att ha lånelöfte klart inför budgivningen!

  • Identifiering med BankID
  • Verifiering av lånelöfte
  • Proaktiv banksupport
Visa mer

Fakta om Sandhamnsgatan 99

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Radhus

Boarea

120 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Tomträtt

Antal rum

5 rum, varav 3-4 sovrum

Tomtarea

155 m²

Pris

5 690 000 kr

TV

Comhem

Rumsbeskrivning

Entreplan

Via den välkomnande framsidan med stenlagd uteplats kommer man in i hallen som har praktiskt klinkergolv. Ett garderobssystem ger bra förvaring. Rakt fram är det stora vardagsrummet som har öppnats upp. Här är gott om plats både för rejäl soffgrupp samt stor matsalsmöbel. Parkettgolv och ljus kulör på väggar. Vardagsrummet har stort fönsterparti som släpper in bra med ljus och här är även utgången till altandäck samt trädgård. På altanen får du plats med loungesoffa, grill och bord. Här finns även en liten fin gräsmatta och fina rabatter. Köket är snyggt renoverat. Vita luckor med exklusiv stenskiva och sten ovanför bänk. Vid fönstret finns en praktisk köksö. Parkettgolv och ljusa väggar. I köket finns spis, fläkt, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin. Till höger om hallen ligger hemmets tvättstuga den är praktiskt inredd i moderna färger. Här finns tvättmaskin, torktumlare samt varmvattensberedare. Ett fönster släpper in bra med ljus. Bredvid tvättstuga ligger ett nytt, snyggt och helkaklat badrum med dusch, toalett och handfat.

Övre plan

På övre plan finns idag ett allrum, tre sovrum, klädkammare och badrum. Allrummet är perfekt som TV-rum, lekrum och/eller som kontorsdel. Ljust grå väggar och parkettgolv. Sovrum 1 har vita väggar, utgång till balkong och bra förvaring en egen walk-in-closet/ klädkammare. Sovrum 2 är idag ett barnrum med vita väggar, klädkammare och utgång till balkong. Sovrum 3 är ljust och lätt möblerat och har tillgång till klädkammare. Badrummet är läckert helkaklat i vitt och grått och har badkar, tvättställ samt toalett. Ett takfönster släpper in trevligt dagsljus. Ett riktigt trevligt och praktiskt radhus som måste upplevas. Varmt välkommen på visning.

Uteplats/balkong

Trevlig möblerbar framsida. Här får du plats med både grill och soffgrupp. På trädgårdssidan ligger snyggt altandäck med gott om plats för matbord och grill. Här finns även en liten fin gräsmatta och fina rabatter.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus, betongplatta på mark.

Byggår

1976

Fasad

Träpanel

Stomme

Trä

Fönster

3-glasfönster isoler

Tak

Plåt

Bjälklag

Trä

Grundläggning

Betongplatta på mark

Ventilation

Självdrag

Uppvärmning

Luftvärmepump. Direktverkande el,

Övriga byggnader/utrymmen

Garage i länga

Fastighetsbeteckning

Näset 72:6

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2022-08-23

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda primärenergital

127

Om Näset

Parkering

Parkering i garge och p-plats.

Övrigt

Mycket trevligt radhus i ett lugnt och trevligt område. Här har du närhet till naturen och kan välja bland flertalet trevliga badplatser. Bussen når du på par minuters promenad.

Allmänt om fastigheten

Adress

Sandhamnsgatan 99

Kommun

Göteborg

Område

Näset

Boendeform

Radhus

Boendeform

Radhus - Tomträtt

Tomtarea

155 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Garage i länga

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Näset GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Samfällighet: Göteborg Näset S:136

Planbestämmelser

Stadsplan Ändring Av Dp

Ekonomi

Pris

5 690 000 kr

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

3 328 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

1 691 000 kr

Taxeringsvärde för mark

1 637 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

17 st om totalt 4 288 000 kr

Tomträttsavgäld

12 936 kr/år

Tomträttsavgäld gäller t.o.m

2025-06-05

Avgäldsperiod

10 år

Driftkostnad

39 800 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

20 000 kr/år

Vatten & avlopp

3 000 kr/år

Väg/Samfällighet

10 000 kr/år

Renhållning

2 000 kr/år

Försäkring

4 800 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt: 8 874 kr och tomträttsavgäld: 12 936 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 61 610 kr

Personer i hushållet

3 st

Nätbolag

Goteborg Energi

Elleverantör

Din el

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer