Stegerholmsvägen 11A

Stegerholmsvägen 11A

Utgångspris

11 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Eva Samuelsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Petra Nilbo
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon
Västra Frölunda - Näset

Mycket trevlig, ljus och rymlig villa med pool.

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk villa i det lugna och eftertraktade området nära fina Stegerholmen på populära Näset. Villan har två våningsplan och präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp och stora sociala ytor. Redan i hallen välkomnas du av den rymliga planlösningen och det härliga ljusinsläppet. Vardagsrum och matsal badar i ljus från de stora fönsterna som har utsikt mot trädgård, terrass och pool. Vardagsrummet är generöst och här finns gott om plats för sittgrupper, matsalsdel, öppen spis och utgång till terrassen. Från vardagsrummet når du även den välplanerade och mycket välskötta trädgården som har både stort altandäck och pool samt mycket vackra växter. Pool och trädgård är vackert upplyst på kvällen. Markiser runt huset styrs av sol och vindsensorer. Villans kök är smakfullt och har gott om arbetsytor och matplats, även från köket finns en utgång till terrassen som går runt huset. På entréplan finns även ett rum som går att anpassa efter behov, sovrum, arbetsrum eller tv-rum. Toalett med dusch, klädkammare och en bra planerad tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin, torkskåp samt hov och en praktisk utgång till trädgården. Övre plan här finns idag tre rymliga sovrum, möblerbar hall, badrum med badkar och dusch samt en klädkammare. I det större sovrummet finns även utgång till en fin balkong. I trappan släpps ljus in via ett snyggt takfönster. Huset är mycket välskött och inget har lämnats åt slumpen. Trevlig trädgård med stenpartier, stenlagd gång samt mycket vackra blommor. Under huset finns ett garage med plats för bli och förvaring. På tomten finns ett litet extrahus som idag används som förråd. Villan har ett mycket attraktivt läge i det lugna villakvarteret på Näset, någon minut från havet och med närhet till Göteborg. Här finns bra skolor och barnomsorg. Natur och hav inpå knuten. Ett hus som måste upplevas, välkommen!

ld-plus icon

LD-plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Stegerholmsvägen 11A

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea/Biarea

193 m²/27 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

6 rum, varav 4 sovrum

Tomtarea

801 m²

Pris

11 800 000 kr - Utgångspris

Rumsbeskrivning

Entréplan

Välkomna in i detta välplanerade fantastiska hus med otroligt fint ljusinsläpp. Här finns stora sällskapsytor och plats för hela familjen. Genomgående golvvärme på entréplan ger skön komfort. Redan i hallen välkomnas du av den rymliga planlösningen och det härliga ljusinsläppet. På golvet ligger praktisk klinkers och vägarna är ljusa. I taket sitter spotlights som ger ett fint ljus. Till vänster har vi köket. Köket är smakfullt och har gott om arbetsytor och plats för matbord. Här finns kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. På golvet ligger klinkers och i taket sitter spotlights. Fönster på tre håll vilket ger ett underbart ljusinsläpp och härlig utsikt. Från köket finns en altandörr ut till den vackra terrassen. Här finns möjlighet att ta en kopp kaffe till de första varma morgonsolstrålarna. Vardagsrum och matsal bjuder på rymlig och härlig planlösning med gott om plats för många gäster. I vardagsrumsdelen är det högt i tak ända upp i nock. På golvet ligger fin parkett och väggarna är färgsatta i en snygg grå kulör. I matsalsdelen finns en öppen spis med kassett och plats för fåtöljer. Här kan du sitta och njuta av värmen från kaminen och blicka ut över trädgård och pool. Här finns också en altandörr som går ut till altandäcket med direkt access till poolen och den vackra trädgården. Till vänster om hallen finns ett trevligt rum med snygga glasdörrar som går att använda som allrum, arbetsrum eller sovrum. Vid sidan av den praktiska lilla hallen och klädkammaren finner vi tvättstugan som är lagom stor och praktiskt inredd. Här finns det både tvättmaskin och torktumlare och torkskåp. Här kan du vika kläder och se ut över den vackra trädgården och den ljussatta poolen. På golvet ligger klinker och väggarna är vita. Här finns också en utgång till baksidan.

Plan 2

Den fina gedigna ektrappan leder er upp till plan två. Hallen på övre plan är rymlig och här finns det möjlighet att använda utrymmet som ett mindre allrum. Till vänster finner vi det större sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng och med bra förvaring. Här finns en utgång till en mycket mysig balkong. Här skymtar du viken som bäst på hösten när löven har fallit. Till vänster om sovrummet finner vi det rymliga badrummet med både dusch och badkar. Vägg i vägg finns även en stor och rymlig klädkammare/förråd. Till höger på plan två finns två ljusa och gott tilltagna sovrum som rymmer säng, skrivbord och förvaring. På hela övreplan ligger fin parkett och väggarna är ljusa. Under entréplan finner vi det praktiska garaget med plats för bil, verktygsbänk och gott om förvaring. Trädgården är fantastisk och poolen bjuder in till underbara dopp! Ett hus som måste upplevas!!

Uteplats/balkong

Fantastisk terrass som bjuder på sol från morgon till kväll. Fina stenläggningar och en uppvuxen trevlig och grönskande trädgård

Övrigt

Annebergshus

Byggnad

Byggår

1998

Fasad

Träpanel

Stomme

Trä/murverk

Fönster

3-glas isoler

Tak

Betongpannor

Grundläggning

Betongplatta på mark med vattenburen golvvärme

Ventilation

Frånluftvärme pump

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan, direktverka

Övriga byggnader/utrymmen

Mindre hus som används som förråd

Fastighetsbeteckning

Näset 125:10

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2022-06-23

Renoveringar

Pool och altandäck 2017 Ek trappa 2014 Ek parkett övreplan 2014 Panna 2017 Kök 2011 Markiser med vind och solautomatik 2011 Takbehandling 2019 Altanbehandling 2021 Diskmaskin 2020 Tvättmaskin 2016 Centraldammsugare 2016 Rengöring av ventilationskanaler 2019

Övrigt

Garage suterräng

Om Näset

Allmänt om Näset

Mycket trevligt och populärt område med närhet till natur och hav. Här finns bra skolor och barnomsorg. Här bor du lugnt och skönt men ändå med närhet till stan.

Kommunikation

Buss till Göteborg och även direktbussar.

Tjänster i området

Finns i området

Allmänt om fastigheten

Adress

Stegerholmsvägen 11A

Kommun

Göteborg

Område

Näset

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

801 m2

Övrigt om tomt

Uppvuxen och mycket fin trädgård med pool och stor terrass i bästa läge.

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Utanför det praktiska garaget ryms även två bilar

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Näset GA:74, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Näset GA:86, Samfällighet: Göteborg Näset S:179

Planbestämmelser

Ändring Av Dp Detaljplan Fastighetsplan

Ekonomi

Pris

11 800 000 kr - Utgångspris

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

6 496 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

3 422 000 kr

Taxeringsvärde för mark

3 074 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

1 st om totalt 1 400 000 kr

Driftkostnad

67 810 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

52 074 kr/år

Vatten & avlopp

5 133 kr/år

Väg/snöröjning

160 kr/år

Renhållning

2 126 kr/år

Försäkring

8 317 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt: 8 874 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 76 684 kr

Kommentar driftkostnad

Värme: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan, direktverkande el på övre plan och i garage med radiatorer och golvvärme samt en kamin. I elkostnad ingår även uppväring och uppvärmning för pool

Personer i hushållet

2 st

Nätbolag

Göteborgs Energi

Elleverantör

Telge

Elförbrukning

22183 kWh /år

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.