Bergviksvägen 4

Bergviksvägen 4

Vrångö
Pris

5 395 000 kr

Ansvarig mäklare
Eva Samuelsson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Petra Nilbo
Fastighetsmäklare Franchisetagare
Arrow right icon

MYCKET TREVLIGT PARHUS MED TREVLIGT LÄGE OCH FANTASTISK TRÄDGÅRD

Välkommen till detta fina parhus från 2016. Huset har ett underbart läge med bryggor, strand o klippor inom 200 meter. Entréplan med välkomnade hall, badrum med kombinerad tvättstuga. Mycket ljust, trevligt och rymligt vardagsrum i vinkel. Njut av braskaminen i täljsten som sprider härlig värme. Från vardagsrummet kommer man direkt ut på en stor altan och den vackra trädgården, som bjuder på flera mysiga sittplatser i både sol och skuggande grönska. Till höger från hallen ligger köket som är praktiskt planerat med gott om förvaring, bra arbetsytor och direkt utgång till trädgården och den åretrunt-grönskande bambuhäcken. På övervåningen finner vi tre rymliga sovrum och en möblerbar rymlig hall med balkong. Här finns också badrum med dusch. I trädgården finns ett välisolerat gästhus med indragen el, och på framsidan ett cirka 10 m2 kallförråd. Välkommen på visning!

ld-plus icon

LD-plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

sustainability icon

Hållbart val

Hållbart val är ett boende med ett mindre klimatavtryck. Bostaden är energisnål, har en energieffektiv uppvärmning och därmed mindre påverkan på miljön. På så sätt slipper du överraskas av dyra elräkningar när du flyttat in och bidrar samtidigt till en mer hållbar utveckling. Läs mer om Hållbart val.

Fakta om Bergviksvägen 4

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Parhus

Boarea/Biarea

119 m²/14 m²
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

5 rum, varav 3-4 sovrum

Tomtarea

334 m²

Pris

5 395 000 kr

TV

Telia

Bredband

Telia

Tillträde

jan/feb

Rumsbeskrivning

Entréplan

Välkomna in i detta fantastiska, välplanerade parhus! Redan i hallen möts du av en underbar känsla av ljus och rymd. Här finns gott om plats både för avhängning och bra förvaring. På golvet i hallen ligger mönstrat Italienskt kakel. Hallen leder oss in i det trevliga vardagsrummet. Vardagsrum och matplats ligger i vinkel vilket ger många möjligheter till möblering. Du får gott om plats för både soffa och matbord. Stora fönster släpper in massvis med ljus och binder samman rummet med naturen utanför. På golvet ligger parkett och väggarna är vita. Här finns även en utgång till altanen och den insynsskyddade, lummiga trädgården som stora delar av året blir ett förlängt vardagsrum och en fantastisk, rogivande oas. Den stora uteplatsen i soligt västerläge har plats för många gäster och bjuder in till samvaro långt fram på småtimmarna. I den trevliga pergolan njuter du av skuggan en solig dag. Vinrankorna skuggar skönt och för tankarna till varmare breddgrader. Gräsmattan är perfekt för lek och spel och i de många rabatterna finns gott om utrymme för dig med gröna fingrar. I trädgården växer redan flertalet fina bär och buskar. Köket är praktiskt och erbjuder gott om förvaring och bra arbetsytor. Luckorna är vita och på golvet ligger parkett. I hallen på entréplan finns stora garderober för klädförvaring samt ett praktiskt förråd under trappan. Från hallen når du det kombinerade badrummet och tvättstugan. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger blått klinkers med golvvärme.

Övre plan

Välkomna upp! På övre plan finns tre rymliga och fina sovrum, en möblerbar hall och ett rymligt badrum med dusch. Även övervåningen badar i ljus tack vare de stora fönstren. Här har du en underbar utsikt över trädgården. Hallen går att använda som mindre tv-rum eller arbetshörna. I alla sovrum ligger samma fina parkettgolv och väggarna är färgsatta i ljusa färger. Sammanfattat är det här ett hus som måste upplevas. Här går det bara är att flytta in! Huset ligger lugnt och fint med närhet till havet. Här kan du vakna till fågelkvitter och se hur naturen skiftar i färg efter årstiderna. Ett hem att trivas i helt enkelt!

Övrigt

Vi har varit väldigt glada o nöjda med huset från första början. Det är byggt med hög kvalitet, vilket också har omvittnats i besiktningen. Vi installerade vedkamin från början för att ha en extra säkerhet för kalla vinterdagar. Den behövs inte som värmekälla under normala omständigheter utan ska ses som extra lyx och säkerhet. Ved (spillvirke) finns kvar alltsedan byggnationen

Byggnad

Byggnadstyp

11/2-plans parhus, betongplatta på mark

Byggår

2016

Fasad

Träfasad

Stomme

Trä

Fönster

3-glas isoler

Tak

Betongpannor

Grundläggning

Betongplatta på mark med underliggande isolering

Uppvärmning

Värmepump -frånluft el.

Övriga byggnader/utrymmen

Uthus/ gäststuga

Fastighetsbeteckning

Vrångö 1:178

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2022-10-07

Energiklass

Energiklass B

Energiprestanda primärenergital

62

Renoveringar

Direkt efter inflyttning i maj 2016 byggdes det lilla huset i trädgården av samma byggfirma. Huset är isolerat och har elförsörjning men ej vatten o avlopp. På framsidan har byggfirman också byggt till ett förråd för trädgårdsredskap o annan förvaring i kallförråd. Här finns ingen isolering eller golv.

Övrigt

Tvättmaskin och torktumlare finns. Tvättmaskinen är inte sliten eftersom hushållet haft endast 1-2 personer. Torktumlaren är mycket lite använd sedan inflyttningen 2016. Det går utmärkt att torka tvätten utomhus under alla årstider. Kyl o frys är original sedan 2016. Kända fel och brister Golvvärme i badrum övreplan behöver åtgärdas fungerar inte i dagsläget. Det finns några fuktmärken på fönsterbräda i kök och vid matplats. I

Allmänt om fastigheten

Adress

Bergviksvägen 4

Kommun

Göteborg

Område

Vrångö

Boendeform

Parhus

Boendeform

Parhus - Friköpt

Tomtarea

334 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Vrångö GA:3 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Detaljplan Ändring Av Dp

Ekonomi

Pris

5 395 000 kr

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

2 968 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

2 147 000 kr

Taxeringsvärde för mark

821 000 kr

Taxeringsår

2021

Pantbrev

4 st om totalt 2 666 000 kr

Driftkostnad

34 182 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

19 317 kr/år

Väg/Samfällighet

1 500 kr/år

Renhållning

9 395 kr/år

Försäkring

3 970 kr/år

Kommentar driftkostnad

vatten/avlopp och renhållning 9395kr/år

Personer i hushållet

2 st

Nätbolag

Ellevio

Elleverantör

Fortum

Elförbrukning

6500 kWh /år

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer