Krokebäcksvägen 95

Krokebäcksvägen 95

Pris ej angivet

Ansvarig mäklare
Alexander Bjurenlind
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Matilda Lindström
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Kareby

Nyproducerat i centrala Kareby. Gångavstånd till skolor, buss och matbutik. Fri vy ut mot ängen!

I alltmer populära Kareby finns nu möjligheten att förvärva en av de nybyggda fastigheterna på Krokebäcksvägen. Som ett av de sista husen i längan har vi ett lugnt och trivsamt läge med rymlig uppfart och carport. Tillhörande carporten finns även ett förråd om ca 7kvm. Uteplatsen mot baksidan är insynsskyddad och vetter mot den harmoniska ängen med fria vyer över fältet. Detta helt nya hus erbjuder utöver ny, modern och stilren interiör samt exteriör flertalet andra fördelar. Bland annat är övervåningen stegljudsisolerad. Huset är också ett svanenmärkt lågenergihus vilket innebär att man kan få fördelaktiga ränteförslag från bankerna genom "grönt bolån". Bostaden har vattenburen golvvärme i hela nedreplan samt i badrummet på övreplan. På övreplan finns det för tillfället tre sovrum. Det går med enkla medel att göra ett fjärde sovrum om behov finns för detta, se alternativ planlösning övreplan. Ett bekvämt och praktiskt boende perfekt för den som vill slippa tänka på renoveringar och underhåll inom de närmsta åren. Bostaden har genom Bonava en garanti på eventuella fel som gäller fram tills 15/7 - 2023. Under garantitiden åtgärdas funktionsfel, så kallade ursprungliga fel. Kareby är ett mindre samhälle strax norr om centrala Kungälv. Området där bostaden ligger är helt nytt och ligger precis intill Karebys all service. I det nya området finns det en nyöppnad förskola samt gemensamhetslokal som kan bokas. Här finns inom gång-/cykelavstånd skolor F-6, busshållplats, helt nybyggd Tempo-matbutik, Åsas bageri och pizzeria. Kareby är ett naturskönt område med fina skogspartier och närhet till två sötvattensjöar, Ingetorpssjön och Romesjön. Via smidig bilfärd västerut kommer vi ut till havet och populära Rörtången badplats.

headstart icon

Kommande försäljning (Försprångsbostad)

Den här bostaden ligger ute som en kommande försäljning. Vi kallar det Försprångsbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller läs mer om du också vill sälja med vår tjänst Försprång.

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Krokebäcksvägen 95

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea

123 m²
Areauppgifter enligt information från byggherre

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

5 rum, varav 3-4 sovrum

Tomtarea

259 m²

Bredband

Anslutet till fiber

Rumsbeskrivning

Entrén

Från uppfarten tar vi oss in via entrén på framsidan av bostaden. Hallen tar emot oss med klinkerlagt golv samt ekparkett. Denna ekparkett är genomgående samma i större delen av bostaden både i nedre och övreplan. Enhetligt och stilrent. Hallen har direkt till höger en rymlig klädkammare med tillhörande städskåp.

Bottenvåning

Från hallen vidare in till köket har vi här ett IKEA-kök med vita luckor och vitvaror från Bosch. Extra tillval har gjorts för induktionshäll och vitvaror i rostfritt. Snyggt och modernt kök med goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Utrymme finns för matbord. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet är rymligt och har utgång mot uteplatsen. Fint ljusinsläpp samt utsikt via de två stora fönsterpartierna som vetter ut mot ängen. Gott om plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Lättmöblerad yta där man har alla möjligheter att få till det riktigt snyggt och hemtrevligt. På uteplatsen finner vi en harmonisk plats skyddad från insyn. Slutligen har vi på entréplan det första av bostadens två badrum. Klinkerlagt golv och utrustat med dusch samt en tvättstation med tvättmaskin och torktumlare. Praktisk arbetsbänk för tvättvikning samt ho, handfat och WC. Här finns även Värmepannan.

Övervåning

Trappan mot övervåningen finns i vardagsrummet och här uppe har vi bostadens tre sovrum. Tre bra och rymliga sovrum, i det största sovrummet finner vi även en mycket tacksam skjutdörrsgarderobslänga som erbjuder massvis med extra förvaring. Som en bonus på detta har vi en ytterligare klädkammare i hallen. Badrummet här uppe är även det helkaklat med spotlights i taket och har ett badkar, handfat, kommod samt spegelskåp. Sist men inte minst har vi ett allrum som även kan omvandlas till ett sovrum om behov finns.

Uteplats/balkong

Insynsskyddat altandäck mot baksidan av huset. Vy mot ängen. Möjlig uteplats på framsidan.

Övrigt

Mer utförlig information kring vad Bonavas bostadsgaranti innebär går att läsa på Bonavas hemsida,

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans villa

Byggår

2021

Fasad

Träpanel

Stomme

Trä

Fönster

3-glas

Tak

Betongpannor på råspont

Bjälklag

Trä

Grundläggning

Betongplatta, isolerad

Ventilation

Mekanisk frånluft + spisfläkt

Uppvärmning

Frånluftvärmepump. Vattenburen golvvärme samt radiatorer

Övriga byggnader/utrymmen

Carport med tillhörande förråd om ca 7kvm

Fastighetsbeteckning

Rishammar 2:73

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2021-03-24

Energiklass

Energiklass C

Energiprestanda, specifik energianvändning

40 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

78

Om Kareby

Allmänt om Kareby

Kareby är en tätort cirka fem kilometer norr om Kungälv, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Helt ny matbutik, pizzeria, skola, busshållplats, förskola samt bilverkstad/ bilförsäljning finns samlade kring Kareby korsväg. Härifrån tar du dig västerut mot Rörtången vid havet med härliga bad, österut mot Kringledammen, en handgrävd damm c:a 3 km öster om Kareby korsväg, och Romelanda/Diseröd. Norrut mot Kode samt söderut mot Kungälv/Göteborg. Cykelväg finns hela vägen från Kungälvs centrum till Kareby.

Allmänt om fastigheten

Adress

Krokebäcksvägen 95

Kommun

Kungälv

Område

Kareby

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

259 m2

Övrigt om tomt

Friköpt , lättskött och plan tomt.

Vatten & avlopp

Kommunalt VA

Parkering

Plats för 2-3st bilar.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Kungälv Rishammar GA:5 ändamål: Vägar, Grönområden, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Rishammar GA:6 ändamål: Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Rishammar GA:7 ändamål: Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Radio-tv och/eller tele, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Kungälv Rishammar GA:9 ändamål: Grönområden, Vägar, Elledningar och/eller belysning, Avloppsanläggning

Last: Officialservitut Underhåll, 1482-2020/147.30

Förmån: Officialservitut Underhåll, 1482-2020/147.29

Ekonomi

Pantbrev

1 st om totalt 1 890 000 kr

Driftkostnad

46 200 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

6 700 kr/år

Elkostnad

10 400 kr/år

Vatten & avlopp

12 500 kr/år

Väg/Samfällighet

6 000 kr/år

Försäkring

4 000 kr/år

Övrigt

6 600 kr/år

Kommentar driftkostnad

Dessa driftkostander är en uppskattade beräkning från Bonava * Under Övrigt posten ingår kostnad för TV & internet

Personer i hushållet

3 st

Bild Till Bank Puff

Behöver du lånelöfte?

När du går på visningar är det alltid bra att ha ett lånelöfte klart. Då kan du vara med och buda direkt på bostaden du är intresserad av. Hos Länsförsäkringar Bank kan du ansöka om lånelöfte. Det kostar ingenting och godkänt lånelöfte gäller i tre månader.