Hoppa till sidinnehåll
Varje Hem Hus

Varje hem har sin tid

Vår vision är att skapa trygga bostadsaffärer genom hela livet. Idag, imorgon, för all tid.

Varje Hem Gravid

Från en till flera

Du har tagit studenten och tiden är äntligen inne för att flytta till en livlig gata inne i stan. Du träffar kärleken och plötsligt känns den centrala ettan lite för liten. Ni flyttar till en större lägenhet inne i stan och fortsätter att njuta av stadslivet tillsammans. När ni skaffar barn känns plötsligt den livliga gatan i stan lite väl livlig. Ni flyttar till radhus med grill på uteplatsen och lekparker i närheten.

Varje Hem Hus Natt

Livet förändras

Åren går och en dag vaknar din kärlek upp och säger att ni har växt ifrån varandra. Du bor kvar ensam i huset för att barnen ska få ha egna rum. Grillen på uteplatsen börjar sakta rosta och du känner att området som du tidigare älskade nu mest får dig att känna dig ensam.

Varje Hem Hund Och Husse

Nya drömmar

Barnen flyttar hemifrån och strax därefter blir du kär på nytt. Något som skulle visa sig bli bland det bästa som hänt dig. Ni skaffar en hund och bestämmer er att flytta ut till landet, något som du alltid har drömt om men tiden har inte varit rätt förens nu.

Varje Hem Far Och Son

Varje hem har sin tid

Med tiden förändras det mesta. Man skaffar fler barn, nya intressen eller får helt enkelt nog. Man hamnar på nya platser i livet och där man känner sig hemma ena dagen, känns helt fel nästa. När livet förändras så förändras också ens behov och då kan längtan efter något nytt växa fram. Det blir tid för nya drömmar att förverkligas.

Varje Hem Ma Klare

Vi finns över hela landet

När du än känner att det är dags, så hör av dig. Vi finns över hela landet och hjälper dig att hitta ett nytt hem för varje ny tid i livet. Idag, imorgon, för all tid.

Varje Hem Visning

Lokala med en del av något större

Med nära 200 mäklarkontor över hela landet finns vi alltid nära dig. Det ger oss en unik lokalkännedom och möjligheten att skapa en trygg bostadsaffär oavsett var i landet eller livet du befinner dig. Välkommen att ta kontakt med din lokala fastighetsmäklare. 

0

medarbetare runt om i landet, redo att hjälpa dig med din bostadsaffär.